Съдбата на Компани се решава днес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Re: Наказаха Компани за четири мача

Мнениеот DerrickRose » 10 яну 2012 18:14

Какво пък са виновни МЮ че ФА за пореден път правят изцепки?
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 10 яну 2012 18:32

FA открито показаха кой трябва да бъде шампион. В България сме свикнали да гледаме такъв цирк, но тук става въпрос за ушким най-силното първенство в света..
Да върнем малко лентата. Започна се на дербито с Челси и съдийските тесли. После дойде наказанието на Суарес! А за капак съдийството в градското дерби, гарнирано с наказание и за Компани. Какво следва :?:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Съдбата на Компани се решава днес

Мнениеот obi4am_pirin » 10 яну 2012 18:34

Тука много грозно се получи!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 10 яну 2012 18:35

[quote="Гара Дембеле"]Подобно на Цска в България такъв отбор са и Манчестър Юнайтед в Англия - вечно закриляни от съдиите, държавата и футболната им федерация.С куп подарени титли. Затова и са толкова мразени отборченца ;)[/quot

МНОГО СИ ПРАВ.Както и Ювентус в Италия. Английската чорба Ман Юн и Италианската чорба Ювентус.Подарени титли за чорбарските отборченца коклкото искаш,но в преките двубои където се вижда кой кой е, положението е друго.В България до 10 години, сините ще изпреварят измислените през годините БКП титли на филиалчето на ЦСКА Москва.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 10 яну 2012 18:39

Италианската чорба е Милан ;)
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 10 яну 2012 18:42

Говеда се оплакват от подарени титли... о Богу!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 яну 2012 18:43

А така, само българските бълвочи не бяхте намесвали досега.. Браво!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 10 яну 2012 18:49

Той картон не трябваше да получи, а те взеха че го наказаха за 4 мача :shock:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 10 яну 2012 18:49

realist написа:
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е убеден, че ще се получи пародия на правосъдие, ако Венсан Компани не спечели обжалването на червения си картон.
Припомняме, че капитанът на "гражданите" бе изгонен от игра в 12-ата минута на дербито с Манчестър Юнайтед в третия кръг за ФА Къп.
До 18:00 часа тази вечер Компани трябва да научи дали ще изтърпи наказание от четири мача за фаула му срещу Нани, който според сър Алекс Фъргюсън е бил опасен.
Манчини обаче все още чувства, че капитанът му не е направил нищо лошо и ще бъде много нещастен, ако решението бъде в ущърб на белгийския национал.
"Мнението ми не се е променило. Убеден съм в него, защото Вини игра само десет минути. Беше изгонен за нищо. Той вече пропусна една среща.
"Не мисля за това, че може да бъде наказан. Ще бъде много неправилно, ако се случи", категоричен е италианският специалист.
Ако Компани се провали при обжалването, наказанието му ще влезе в сила и първият мач, който ще пропусне е полуфиналният сблъсък за Карлинг Къп с тима на Ливърпул.
Освен товатой би пропуснал и реваншът, както и решителните битки в Премиършип между двата мача с Ливърпул, срещу Уигън и Тотнъм.

Sportni.bg

От една страна ще съм много доволен Компани да пропусне и двата мача с нас. В интерес на истината обаче, продължавам да твърдя, че при шпагата му изобщо нямаше и помен от нарушение и наказанието би било несправедливо. Но ако погледнем реално и наказанието на Суарез е безумно, така че...
Интересно ми е ако отменят наказанието на Компани дали ще накажат съдията. Това би означавало да признаят, че е сгрешил фатално, като е повлиял на изхода от манчестърското дерби. Да видим.

Суарез си е тъп ,кое му е безумното,в Холандия яде ухото на един играч!!!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 яну 2012 18:51

BlueRadiotherapist написа:
Гара Дембеле написа:Подобно на Цска в България такъв отбор са и Манчестър Юнайтед в Англия - вечно закриляни от съдиите, държавата и футболната им федерация.С куп подарени титли. Затова и са толкова мразени отборченца ;)[/quot

МНОГО СИ ПРАВ.Както и Ювентус в Италия. Английската чорба Ман Юн и Италианската чорба Ювентус.Подарени титли за чорбарските отборченца коклкото искаш,но в преките двубои където се вижда кой кой е, положението е друго.В България до 10 години, сините ще изпреварят измислените през годините БКП титли на филиалчето на ЦСКА Москва.

Ювентус с подарени титли? :lol: :lol: :lol: Ако на Ювентус титлите са подарени не знам тези на Интер какви са :lol: :lol: Да не говорим за съдийското бутане на Интер през последните не знам си колко години.... :)

Иначе за мен наказанието както и картона са незаслужени, но пък няма да играе срещу Ливърпул което ме устройва :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”