никола саркози написа:favaca8888 написа:Ахам нема проблеми !
Ето аз лично се наемам да взема отбора !
Как може да се предлага така отбора на всеки втори гражданин ,който Гигов срещне на улицата ? Това е несериозно , нали се сещаш?
Да му се направи одит, има си ЗАКОНИ И РАЗПОРЕДБИ в тая държава как става това ! Прави се конкурс и се явяват кандидати. Несериозни са думите на Гигов.СРАМ И ПОЗОР ЗА ЛОКОМОТИВ ! И КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ ОТБОР С ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИ 400 000 лв дългове, а ? Кой знае и какви още дългове ще излезнат ако се направи една данъчна проверка и най-вече ОДИТ на това акционерно дружество.
Тони Дечев,
И какво значи според теб трябва да съберем някаква сума и да му я дадем на Гигов, така ли ?
Или може би искаш да ми кажеш че членовете на "Железни Бригади" не дават лични пари за това Локомотив да има подкрепа навсякъде !?
Какво искаш да кажеш всъщност ? И ти колко пари си дал за любимия отбор, на колко гостувания беше този полусезон, а ако не си бил колко пари си дал за да подпомогнеш някой ученик да може да пътува ?
А бе !
Отговори ми .
Съгласен съм с това, че е несериозно Гигов да предлага Локомотив наляво и надясно. Съгласен съм, че е калпав президент и че не му пука за името Локомотив, а само си пере парите. С него за президент няма да прокопсаме. Факт!!! Съгласен съм с него, обаче, че без стадион няма как да стане.
Не съм съгласен с вас, че отборът трябва да отиде в А окръжна, както говорите наляво и надясно. Жалки изказвания. Ако отидем там, какво правим? Сериозно ви питам. Какво става с Локомотив?
Не съм съгласен, че не обичаш Локомотив ако не ходиш на гостувания. Това е несериозно и нямате право да поставяте така въпроса.
Като представителен и водещ фактор в публиката на Локомотив, смятам, че не трябва да отблъсквате хората от отбора и да се смятате за единствени. Всеки си има мнение и то трябва да се уважава. Не може когато някой е на мнение, различно от вашето да му се нахвърляте и още повече да се отдалечава от Локомотив. Не стига Гигов, а и свободно да не може да се изкаже и винаги да е нападан, ако е на различно от вашето мнение.
Стегнете си и помислете.
Абсолютно най-точното мнение по темата. Поздравления!