Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
невенке, няма какво да му се молиш. Душевен оргазъм получава като спува големи футболисти и левскари... Като петолъчките и те така си подкрепят легендите, футболистите и треньорите, като изключим разбира се моментите със саморазправата, от което слава богу сме далеч...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:невенке, няма какво да му се молиш. Душевен оргазъм получава като спува големи футболисти и левскари... Като петолъчките и те така си подкрепят легендите, футболистите и треньорите, като изключим разбира се моментите със саморазправата, от което слава богу сме далеч...
По добре да получавам душевен оргазъм псувайки пловдивското бездарие отколкото да стоя и да му пляскам след резили като търнавския , след резили като
1-3 на на "герена" , да виждам как пълни Левски с по 10 ментета на година . Все неща които няма как да разберете . Защитавайки го*ньо , вие защитавате некадърността и простотията или и това не разбирате ? Къв ви е келипира от престоя на хора , които не могат да помогнат с нищо на отбора , даже напротив- пречат му .Както казваш пълен игнор за циганчето , така казвам и аз пълен игнор на го*ньо . Само че разликата е там , че докато циганчето с грешките си , навреди на себе си , то го*ньо с грешките си ВРЕДИ НА ЛЕВСКИ . Сега стана ли ти ясно кое е различното?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
спирам няма да пълним темата с молби и прочие.Всеки е умен или глупав да защитава и подкрепя любимия си отбор.
Дано не почнем поне ние феновете да се псуваме.
Всеки е правил грешки в живота си.Всеки има право на втори шамс=аз така съм възпитан.
Всеки е правил грешки в живота си.Всеки има право на втори шамс=аз така съм възпитан.
nevenka написа:спирам няма да пълним темата с молби и прочие.Всеки е умен или глупав да защитава и подкрепя любимия си отбор.
Прав си приятелю и в тази връзка ще кажа , че на го*ньо бяха дадени не един или два шанса , а поне 20 т.е. никой друг не е получавал толкова досега , така че времето на шансовете отдавна е минало .И ние сме хора и си имаме някакъв праг на търпимост , който отдавна е преминат . Дори бих казал , че неговото вече на нищо не прилича и всеки един ден от присъствието му на "герена " е обида и неуважение към фенове и клуб .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- santiliana
zlatan (nevenka) много пъти сме разисквали тази болна тема, за която наистина ми се ще вече да не пълним страниците тук с коментари. Никой, разбери- НИКОЙ левскар не би си позволил да хули или обижда някой наш бивш или настоящ футболист, освен ако наистина не си го е заслужил. В живота е така, пич. Няма само цветя и добри пожелания, има и болка и ругаене. Не мога да си позволя който и да е, дори това да е и една от най-големите ни легенди (тук съм склонен да споря по въпроса) да прави "люх след люх" във всяка една сфера, с която се захвана и аз да му се "кланям" или просто да се държа сякаш нищо не е станало. Казваш, че Наско си бил събул гащетата пред синята публика...Аз бях там и знам много добре случая. През целият мач не ни вървеше и не успявахме да вкараме гол, а Наско беше постоянно псуван и освиркван. Този му жест не го оправдава изобщо, но той беше насочен към шепа хора, които бяха отишли просто да попсуват на воля, а да не си подкрепят отбора. Пак казвам- тази му постъпка изобщо не го оправдава, но тя показва и нещо много важно- дори и за такава крайност, трябва да имаш "дупе" (и в прекия, и в преносния смисъл) за да го направиш. Той не е от хората, които ще се кланят на този или онзи и неслучайно на два пъти подаде оставки в знак на несъгласие с политиката на Батков. Отиването на сафарито в навечерието на мачовете с Тампере е най-яркия пример за всичко това. Защото беше бесен, че парите от ШЛ не отидоха по предназначение за клуба и в частност- за селекция, а в бездънните джобове на аЙдуката и еврейна... Беше закупен само един автобус и построено общежитието+два терена... Просто Наско наистина е на светлинни години от Гонзо. За разлика от него не би защитил Батков когато прави поредица от глупости, а би демонстрирал позицията си.
Както и да е, няма смисъл постоянно да дълбаем в миналото. Сега гледаме напред и да се надяваме, че нещата ще започнат лекичко да се пооправят. Но "буксуването" със селекцията говори, че отново някой нещо не е сторил както трябва. Едва ли ще е бай Петко тортаджията...
Както и да е, няма смисъл постоянно да дълбаем в миналото. Сега гледаме напред и да се надяваме, че нещата ще започнат лекичко да се пооправят. Но "буксуването" със селекцията говори, че отново някой нещо не е сторил както трябва. Едва ли ще е бай Петко тортаджията...
santiliana написа:zlatan (nevenka) много пъти сме разисквали тази болна тема, за която наистина ми се ще вече да не пълним страниците тук с коментари. Никой, разбери- НИКОЙ левскар не би си позволил да хули или обижда някой наш бивш или настоящ футболист, освен ако наистина не си го е заслужил. В живота е така, пич. Няма само цветя и добри пожелания, има и болка и ругаене. Не мога да си позволя който и да е, дори това да е и една от най-големите ни легенди (тук съм склонен да споря по въпроса) да прави "люх след люх" във всяка една сфера, с която се захвана и аз да му се "кланям" или просто да се държа сякаш нищо не е станало. Казваш, че Наско си бил събул гащетата пред синята публика...Аз бях там и знам много добре случая. През целият мач не ни вървеше и не успявахме да вкараме гол, а Наско беше постоянно псуван и освиркван. Този му жест не го оправдава изобщо, но той беше насочен към шепа хора, които бяха отишли просто да попсуват на воля, а да не си подкрепят отбора. Пак казвам- тази му постъпка изобщо не го оправдава, но тя показва и нещо много важно- дори и за такава крайност, трябва да имаш "дупе" (и в прекия, и в преносния смисъл) за да го направиш. Той не е от хората, които ще се кланят на този или онзи и неслучайно на два пъти подаде оставки в знак на несъгласие с политиката на Батков. Отиването на сафарито в навечерието на мачовете с Тампере е най-яркия пример за всичко това. Защото беше бесен, че парите от ШЛ не отидоха по предназначение за клуба и в частност- за селекция, а в бездънните джобове на аЙдуката и еврейна... Беше закупен само един автобус и построено общежитието+два терена... Просто Наско наистина е на светлинни години от Гонзо. За разлика от него не би защитил Батков когато прави поредица от глупости, а би демонстрирал позицията си.
Наблюдавайки поведението на някои фенове , оправдавам и поведението на Наско Сираков . Аз също бях на мача и виждах как нашите плюха и псуваха човека , който ни носеше на гърба си доста дълго време само заради факта , че играеше за Славия на пук на Лафчис . Никога няма да забравя как сектора (да се разбира "мълчаливия" сектор )ревна "Наско Сираков пе-де–ра-**.. пе-де-ра-**, а ония след това изкопираха рефрена и почнаха да си го пеят на почти всеки техен мач , защото имат доста причини да не го харесват , малко ли ги мачкаше под път и над път ?Дори бих казал , че още като се спомене името на Сираков и някои хора около панчарево се наакват . Имаше един момент когато се говореше за неговото връщане на "герена ", а новината ги караше същите ония да изтрещяват , нещо което не може да се каже за пловдивския кърлеж въпреки 15-те му гола в тяхната врата .
И като спооменах за тия голове бих искал да добавя , че последния отдавна им е върнал всичките верисии , така че не е зле мълчаливия сектор да пропее и "го*ньо пе-де–*** ...пе–де–*** така както го пяха за Нско Сираков .
Това е и силата на един характер господа гонзовисти . Сектора го плю тогава , но човека показа характер и с връщането си на "герена" го накара да му скандират името , дори някои хора още ходят да реват на тара да го връща . За разлика от Сирака , пловдивския кърлеж , никога не е имал собствено мнение , лежи на някаква противоречива слава мислейки си , че е по голям от Левски . Жалка картинка хора , жалка .Санти е прав за сафарито преди тампере т.е не беше никак случайно .Тара прибра парите (труда) на момчета влезли в шампионската лига . Дори аз ще бъда по краен и ще кажа , че и част от футболистите не се напрягаха в тези мачове .
Между другото днес е 10 ти,послушно си изчакахме да дойде датата,но никой не се е появил да внесе някаква яснота.Защо ми намирисва на излъганите камилчета?
olfix написа:Между другото днес е 10 ти,послушно си изчакахме да дойде датата,но никой не се е появил да внесе някаква яснота.Защо ми намирисва на излъганите камилчета?
Е как бе братле , новината излезе още снощи . Иво Тонев вече не е в управителния съвет на локомотив софия и официално пое ръководен пост (не се знае още какъв точно ) при нас .
Някой очаквал ли е друга новина

Е в това,че ще го освободят едва ли някой се е съмнявал,но,ако беше започнал с едно изпълнено обещание,нпр.интервю в някой сайт или в гонг,щеше да докаже,че иска наистина нещата да се случват малко по-нормално.Все пак до края на деня има време,може да ме опровергае...