storm написа:durex написа:Стормче,аз не защитавам никой от форума,но го казваш така все едно всички от форума пишат тъпизми и по едно изречение,аз също пиша там и за това сигурно се обиждам.Иначе се бях скарал с един колега във форума преди време,но след това си оправихме отношенията и по ирония на съдбата той не пише вече там,както и повечето,защото се приеха едни правила,които на малцина не им се понравиха и решиха просто да спрът да пишат.
Да, прав си, че не може на базата на няколко случая да се прави цялостно заключение... Но ми е направило впечатление, че ,когато някой има различно мнение от другите, той веднага бива заклеймявън...За това, може би и ти си се скарал с тях...
За това си прав да,има хора,които се мислят за над останалите фенове на Интер,които не зачитат да се плюе по отбора, дори когато се вижда че нещата не вървят и то не да се оплюва,а да си казваме истината,че еди си кой футболист е играл слабо,и тези същите хора започват да ти натякват,че не си истиснки интерист и т.н. но отдавна съм спрял да им обръщам внимание,те са около 1-2ма общо. Има и такива,които само плюят по отбора без да има причина и винаги са недоволни. Това са другата група и третата група в която влизам и аз е когато даден играч е играл слабо го казвам,а когато е играл силно също,но не оплювам самия играч,а просто казвам че днес играта му е била под всякаква критика и т.н. но не и да псувам и тем подобни цинизми.