Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Мнениеот durex » 09 яну 2012 23:19

storm написа:
durex написа:Стормче,аз не защитавам никой от форума,но го казваш така все едно всички от форума пишат тъпизми и по едно изречение,аз също пиша там и за това сигурно се обиждам.Иначе се бях скарал с един колега във форума преди време,но след това си оправихме отношенията и по ирония на съдбата той не пише вече там,както и повечето,защото се приеха едни правила,които на малцина не им се понравиха и решиха просто да спрът да пишат.

Да, прав си, че не може на базата на няколко случая да се прави цялостно заключение... Но ми е направило впечатление, че ,когато някой има различно мнение от другите, той веднага бива заклеймявън...За това, може би и ти си се скарал с тях...

За това си прав да,има хора,които се мислят за над останалите фенове на Интер,които не зачитат да се плюе по отбора, дори когато се вижда че нещата не вървят и то не да се оплюва,а да си казваме истината,че еди си кой футболист е играл слабо,и тези същите хора започват да ти натякват,че не си истиснки интерист и т.н. но отдавна съм спрял да им обръщам внимание,те са около 1-2ма общо. Има и такива,които само плюят по отбора без да има причина и винаги са недоволни. Това са другата група и третата група в която влизам и аз е когато даден играч е играл слабо го казвам,а когато е играл силно също,но не оплювам самия играч,а просто казвам че днес играта му е била под всякаква критика и т.н. но не и да псувам и тем подобни цинизми.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 яну 2012 00:22

Оня ден си направих регистрация във форума на Лацио, понеже адски много ме кефи дизайна и макар и малко мнения, като цяло да се пишат, никой не ме напдна да ме нарича с питателни епитети.. :) Аз ако си направя във форума на Интер, ще има да ма псуват до трето коляно сигурно... :mrgreen:
Не отговори одеве на въпроса, какво означава това "Гоби" и защо ни наричате така... :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 яну 2012 00:32

storm написа:Оня ден си направих регистрация във форума на Лацио, понеже адски много ме кефи дизайна и макар и малко мнения, като цяло да се пишат, никой не ме напдна да ме нарича с питателни епитети.. :) Аз ако си направя във форума на Интер, ще има да ма псуват до трето коляно сигурно... :mrgreen:
Не отговори одеве на въпроса, какво означава това "Гоби" и защо ни наричате така... :)

Идея си нямам,гоби ви наричат 2-3 от най-старшите фенове и потребители на форума,честно да ти кажа и аз незнам какво значи,но със сигурност е нещо обидно :mrgreen: Колкото до форума,ако се държиш прилично без обиди никой няма да те нападне,има 1-2 фена на Милан,които пишат понякога без да обиждат и им се отговаря по същия начин,но ако започнеш да обиждаш или да нажежаваш обстановката е нормално да изядеш някой и друга псувня,тва е във всеки един чужд форум. Да не говорим,че омразата на Интер и Юве е най-голямата в Италия. Все пак дербито на Италия е Юве и Интер не само заради голямата си омраза,но и по спечелени трофеи като цяло в Италия. Вие имате общо 40 титли в Италия заедно с шампионата,купата на Италия и суперкупата на Италия,ние имаме 30 общо,а Милан имат 29

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 яну 2012 00:40

durex написа:
storm написа:Оня ден си направих регистрация във форума на Лацио, понеже адски много ме кефи дизайна и макар и малко мнения, като цяло да се пишат, никой не ме напдна да ме нарича с питателни епитети.. :) Аз ако си направя във форума на Интер, ще има да ма псуват до трето коляно сигурно... :mrgreen:

Идея си нямам,гоби ви наричат 2-3 от най-старшите фенове и потребители на форума,честно да ти кажа и аз незнам какво значи,но със сигурност е нещо обидно :mrgreen: Колкото до форума,ако се държиш прилично без обиди никой няма да те нападне,има 1-2 фена на Милан,които пишат понякога без да обиждат и им се отговаря по същия начин,но ако започнеш да обиждаш или да нажежаваш обстановката е нормално да изядеш някой и друга псувня,тва е във всеки един чужд форум. Да не говорим,че омразата на Интер и Юве е най-голямата в Италия. Все пак дербито на Италия е Юве и Интер не само заради голямата си омраза,но и по спечелени трофеи като цяло в Италия. Вие имате общо 40 титли в Италия заедно с шампионата,купата на Италия и суперкупата на Италия,ние имаме 30 общо,а Милан имат 29

Абе не е баш така, има едно момче Деко, който редовно и то не 1-2 се гъбаркат с него и го обиждат... същия тоя Деко пише и при нас, и до ся никой не се е държал лошо с него.. Пича си е много компетентен и не се заяжда и прочие...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 яну 2012 00:44

Деко на няколко пъти нажежи обстановката (вече не се сещам с какво) и от тогава започнахме да му сипем,както и аз но си имаше за какво,преди когато е писал нормално не е имал никакъв проблем,а щом е още регистриран и влиза,а не е баннат значи все още е зачитан :mrgreen:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 яну 2012 00:50

milan199440barca написа:Кръг без нито едно равенство в Италия :shock: За сметка на това 4 нулеви хикса в Примера. Интер навлизат във форма точно за дербито. А язе се надявам Пато да ги откаже от борбата за титлата.

Ако не го пуснат защитниците да ги размине още в 1та минута има шанс :oops: :)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

georgi6
Контакти:

Мнениеот georgi6 » 10 яну 2012 10:17

и така от толкова фенове на калчото никой не знае какво значи ГОБИ,и защо ги наричат така.../на мен ми е интересна версията на автора на вьпроса/

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 яну 2012 11:56

georgi6 написа:

и така от толкова фенове на калчото никой не знае какво значи ГОБИ,и защо ги наричат така.../на мен ми е интересна версията на автора на вьпроса/

Нямам никво обяснение, аз ако знаех нямаше да питам... За 1 път там го срещнах...Кат чуя Гоби се сещам за пустинята или от Междузвездни войни едни пустинни човечета... :mrgreen:

georgi6
Контакти:

Мнениеот georgi6 » 10 яну 2012 13:24

storm написа:
georgi6 написа:

Нямам никво обяснение, аз ако знаех нямаше да питам... За 1 път там го срещнах...Кат чуя Гоби се сещам за пустинята или от Междузвездни войни едни пустинни човечета... :mrgreen:

GOBBA /итл.- гьрбица/ и от това GOBBO/гьрбав,гьрбушко/.Историята е мн. забавна,ама сега нямам мн.време.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 10 яну 2012 13:36

Прякорът значи "Гърбавите". През 50-те години, футболистите на Ювентус играят с екипи, които се издували на гърба при по-бързо тичане. Оттогава феновете в Италия започват да ги наричат така.
Последна промяна от milan199440barca на 10 яну 2012 13:55, променено общо 2 пъти.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Архив”