Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: Анри се завърна в Арсенал

Мнениеот Nask0 » 07 яну 2012 00:52

Голям просто! Няма какво повече да кажа.
Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 яну 2012 14:03

daniel875 написа:
reh4o написа:Ще са по интересни мачовете с него ;)

Интересни сигурно за класиране в "Лига Европа". Продажен отбор като "Арсенал" там заслужава да играе следващия сезон. Тиери Анри е един от многото надценени френски футболисти. Зидан беше човекът оркестър, а Тиери просто един голаджия, че и не бих казал да е най - добрия.

Абе 'що не си гледаш мафиотската Серие А, а си тръгнал тука да ръсиш мозък 8-)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 09 яну 2012 16:33

daniel875 написа:
reh4o написа:Ще са по интересни мачовете с него ;)

Интересни сигурно за класиране в "Лига Европа". Продажен отбор като "Арсенал" там заслужава да играе следващия сезон. Тиери Анри е един от многото надценени френски футболисти. Зидан беше човекът оркестър, а Тиери просто един голаджия, че и не бих казал да е най - добрия.

ти ТЪЪЪЪП ли си или футбол не си гледал ???

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 09 яну 2012 19:30

С нетърпение чакам дебюта му.Анри е легенда на Арсенал и ще е супер пак да е част от отбора.Пожелавам му да е поне наполовина добър както едно време.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 10 яну 2012 09:29

Просто АНРИ ,голям е този човек , много голям!
Добре дошъл отново Тиери!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 10 яну 2012 09:57

Анри се завърна и го направи по най-страхотния начин.Както винаги вкара гола с абсолютна лекота и финес.Просто е перфектен.
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Sisi 1914
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал?

Мнениеот Sisi 1914 » 13 яну 2012 22:31

fabregas_949 написа:Венгер е заявил, че иска на 100% да привлече Анри до края на паузата в МЛС. Ето пълно интервю: http://uk.eurosport.yahoo.com/30122011/ ... -deal.html Явно в следващите можем да очакваме и финализирането на трансфера.

Не, че не ми се иска да видя Анри със фланелката на Арсенал, но той отдавна си изпя песента. Не знам с колко ще ни помогне, но дано бъда опроверган. Франсето (Венгер) отново търси сделка която ще му струва малко пари, а в касата на клуба има предостатъчно. Има толкова много нападатели, млади и в зенита на кариерата си, които може да си позволи, но... Явно ще се разчита в нападение на Перси, Уолкот, Парк, Аршавин и Анри. С Миячи един Господ знае какво става.

Видя се, че не си и изпял песента още, Анри.
Вкара важни попадения.
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 14 яну 2012 11:15

Sisi 1914 написа:
fabregas_949 написа:Венгер е заявил, че иска на 100% да привлече Анри до края на паузата в МЛС. Ето пълно интервю: http://uk.eurosport.yahoo.com/30122011/ ... -deal.html Явно в следващите можем да очакваме и финализирането на трансфера.

Не, че не ми се иска да видя Анри със фланелката на Арсенал, но той отдавна си изпя песента. Не знам с колко ще ни помогне, но дано бъда опроверган. Франсето (Венгер) отново търси сделка която ще му струва малко пари, а в касата на клуба има предостатъчно. Има толкова много нападатели, млади и в зенита на кариерата си, които може да си позволи, но... Явно ще се разчита в нападение на Перси, Уолкот, Парк, Аршавин и Анри. С Миячи един Господ знае какво става.

Вкара важни попадения.
8-)

Анри притежава 2 неща, които никой друг в Арсенал освен Перси не притежава - пласиране и невероятен завършващ удар. Видя се срещу Лийдс, че не може да тича и да се движи със същото темпо като преди. Той няма да може да бъде чак толкова полезен във мачове срещу по-силни съперници. Остава си заплаха това не може да се отрече, но не е същия като преди. Затова не трябва да се бърза със заключенията. Искрено ми се иска да дупчи мрежите всеки мач, но това няма как да стане.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 14 яну 2012 14:05

Хора,понеже сте по запознати знаете ли дали Венгер няма ли да пусне Рио Миачи някъде под нем.Ясно е, че в Арсенал няма да получи игрово време, а му трябва опит.Един наем до лятото за мен ще е най-доброто решение.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 яну 2012 14:54

fabregas_949 написа:
Sisi 1914 написа:

Вкара важни попадения.
8-)

Анри притежава 2 неща, които никой друг в Арсенал освен Перси не притежава - пласиране и невероятен завършващ удар. Видя се срещу Лийдс, че не може да тича и да се движи със същото темпо като преди. Той няма да може да бъде чак толкова полезен във мачове срещу по-силни съперници. Остава си заплаха това не може да се отрече, но не е същия като преди. Затова не трябва да се бърза със заключенията. Искрено ми се иска да дупчи мрежите всеки мач, но това няма как да стане.

Съгласна съм, че не е толкоз бърз, като преди години, но се вижда, че е важен за Арсенал и има още какво да даде на терена! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Арсенал”