При мъжете виждам тежък финал м/у Григор и Раонич и победа за нащо момче с 3 : 2
и тайбрек 18 на 16 в петия сет !!!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Pichichi написа:При жените титлата ще вземе някоя изненада ,примерно На Ли .
При мъжете виждам тежък финал м/у Григор и Раонич и победа за нащо момче с 3 : 2
и тайбрек 18 на 16 в петия сет !!!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
TodorT написа:Страхотна тема! Адмирации!Иначе аз стискам палци за Роджър ФЕДЕРЕР и вярвам, че може да вземе пета титла в Австралия
Естествено Надал и Джокович за другите големи фаворити! Мъри не мисля, че има шансове за титла.... този човек не е с манталитет на шампион! Трябва да стане истинско чудо, за да спечели титла от шлема! Интересно ще ми е докъде ще стигне Цонга в турнра........ При жените ситуацията е мааалко по-сложна. Обичайните заподозрени сестри Уилямс уж са дръпнали малко ръчната, но в никакъв случай не са за подценяване! Шарапова си е заплаха за титлата.... Съмнявам се Возняцки, че ще успее да вземе титлата. Интересно ще ми какъв турнир ще направи (вероятно) бъдещата номер едно Петра Квитова
Естествено, стискам палци за Цвети и Гришо! Ако двамата играя така добре като на Хопмън Къп, то за мен няма да е изненада при добър жребии да видя Цвети във втората седмица, а Гришо да стигне до 3-ти кръг..... а защо не и по-натам?
Всичко е в ръцете на съдбата.... очаква ни интересен турнир
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта