Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Мнениеот acmilan » 09 яну 2012 21:33

Авалокитешвара, изчетох ти мнението с интерес и ето, че има фен на Милан в мое лице, който признава, че в периода 2007 - 2010 г. Интер бе по - добрият и по - постоянен отбор. След спечелването на Шампионската лига през 2007 г. пропуснахме възможността да подменим състава си, което бе наложително. Впрочем, Интер също пропусна този момент и страда в момента от това. В единия от сезоните на поредните ви титли обаче имаше сериозна съдийска кампания във ваша подкрепа, която повлия донякъде на класирането, макар че ни победихте и станахте заслужено шампиони. Колкото до това колко велик е Милан, мисля, че това не подлежи на съмнение и човек трябва да е малоумен на тема футбол, за да не го признава. Калчополи бе необходим на италианския, а и на световния футбол като пример за нетърпимост към явлението уреждане на мачове. Друг въпрос е,че нито се доказа кой знае какво, нито това явление е прекратено, макар и да съм против преекспонирането на уреждането на мачове, коефициенти и т.н. Безспорен факт е, че Интер спечели, а Ювентус пострада от скандала. Това също не може да го отрече никой разумен фен. Що се отнася до прозвището служебни шампиони, то е налице заради служебната титла на Интер от сезон 2005 / 2006. Убеден съм, че ако не бе присъдена на никого тази титла, отношението към нерадзурите от наша страна и от тази на Ювентус щеше да е различно. Иначе това кой отбор е по - успешен се променя през годините, в даден момент сме били ние, в друг вие, в момента на домашна сцена има паритет, а на международна е ясно кой има предимство. Както и да е, чакам неделя с нетърпение, надявам се да стане хубав мач и Милан да излезе победител.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 09 яну 2012 21:43

Чакай, нещо не се разбираме като хората. Пиша в този форум, било в секцията на Интер, било в тази на Италия, било в някоя друга. А в други форуми не пиша. Ти сигурно имаш предвид някакъв форум специално на Интер за България? Аз по-горе имах предвид, че извън гонга не вися по форуми. Никакви. Просто нямам време за да се занимавам с други форуми, а и тук простотията е сравнително доста лимитирана. Повечето форуми, които съм разглеждал са ... Без коментар, че не искам да си развалям изящната словесност

Ами да ти кажа, личи си , че не пишеш в официалния форум на Интер .. По принцип там не се срещат много грамотни хора, а и умствения им потенциал за съжаление е на доста ниско равнище...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 яну 2012 21:49

storm написа:
Чакай, нещо не се разбираме като хората. Пиша в този форум, било в секцията на Интер, било в тази на Италия, било в някоя друга. А в други форуми не пиша. Ти сигурно имаш предвид някакъв форум специално на Интер за България? Аз по-горе имах предвид, че извън гонга не вися по форуми. Никакви. Просто нямам време за да се занимавам с други форуми, а и тук простотията е сравнително доста лимитирана. Повечето форуми, които съм разглеждал са ... Без коментар, че не искам да си развалям изящната словесност

Ами да ти кажа, личи си , че не пишеш в официалния форум на Интер .. По принцип там не се срещат много грамотни хора, а и умствения им потенциал за съжаление е на доста ниско равнище...

Защото този на Ювентус блести от умствени капацитети...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 09 яну 2012 21:51

durex написа:
storm написа:

Защото този на Ювентус блести от умствени капацитети...

Хайде, Хайде да го бях казвал само аз ОК.. Разбирам, че си защитаваш твоите хора, но дори и ти преди време ми бе казал, че си се скарал с тях или нещо от сорта..

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 09 яну 2012 22:07

acmilan написа:Авалокитешвара, изчетох ти мнението с интерес и ето, че има фен на Милан в мое лице, който признава, че в периода 2007 - 2010 г. Интер бе по - добрият и по - постоянен отбор. След спечелването на Шампионската лига през 2007 г. пропуснахме възможността да подменим състава си, което бе наложително. Впрочем, Интер също пропусна този момент и страда в момента от това. В единия от сезоните на поредните ви титли обаче имаше сериозна съдийска кампания във ваша подкрепа, която повлия донякъде на класирането, макар че ни победихте и станахте заслужено шампиони. Колкото до това колко велик е Милан, мисля, че това не подлежи на съмнение и човек трябва да е малоумен на тема футбол, за да не го признава. Калчополи бе необходим на италианския, а и на световния футбол като пример за нетърпимост към явлението уреждане на мачове. Друг въпрос е,че нито се доказа кой знае какво, нито това явление е прекратено, макар и да съм против преекспонирането на уреждането на мачове, коефициенти и т.н. Безспорен факт е, че Интер спечели, а Ювентус пострада от скандала. Това също не може да го отрече никой разумен фен. Що се отнася до прозвището служебни шампиони, то е налице заради служебната титла на Интер от сезон 2005 / 2006. Убеден съм, че ако не бе присъдена на никого тази титла, отношението към нерадзурите от наша страна и от тази на Ювентус щеше да е различно. Иначе това кой отбор е по - успешен се променя през годините, в даден момент сме били ние, в друг вие, в момента на домашна сцена има паритет, а на международна е ясно кой има предимство. Както и да е, чакам неделя с нетърпение, надявам се да стане хубав мач и Милан да излезе победител.

Съгласен съм с мнението като цяло. Ако визираш 2007-2008 г., наистина се понатрупаха тогава в хода на шампионата доста грешки, които ни облагодетелстваха. Макар, че имаше и примери в обратната посока, като цяло реферите си ни удариха едно рамо.
Между другото аз мисля, че най-явният начин да покажеш, че наистина се бориш с корупцията, продажното съдийство и т. н. е като се въведат видеоповторения, защото тогава много бързо биха отпаднали всякакви съмнения дали някой отбор е подпиран и говорил ли е някой със съдията. Обаче, първо трябва да се преборим със Сеп Блатерщината във футбола за да стане това.
Що се отнася до служебната титла може и да си прав за отношението. Аз също смятам, че титла не трябваше да се присъжда никому. Между другото аз веднъж писах, че може би беше реверанс заради 98 г., но дори и да е било така тази титла беше пълна глупост и според мен Морати щеше да направи най-добре ако се беше отказал от нея. Най-малкото, след като според самия съд шампионатът е бил опорочен и е била създадена цяла схема за манипулиране на резултати какво тогава означава шампион. Между другото във Франция преди 20 години горе долу и Марсилия беше наказана, а сезонът остана нулев, без шампион. А тогава ставаше дума само за един мач накрая, който Марсилия беше пробвала да уреди за да си гарантира титлата. Така че действително въпросната служебна титла е недомислица. Това, обаче, ще ти го каже всеки интерист, който има поне малко мозък в главата си. Никой от нашите не е тръгнал да защитава решението на съда за това.
Не съм съгласен главно с това да спечелите дербито - много ще ви дойде сега. Вие толкова поредни победи над нас не сте имали от много време, ще се главозамаете ако ни биете и после ще съжалявате. Далеч по-здравословно за вас ще е ако паднете ;) , така няма прекаленото самочувствие да ви изяде главата. Къде къде по-добре ще бъде и за двата отбора ще бъде ние да спечелим! Просто не си заслужава риска да ни побеждавате ;)
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 09 яну 2012 22:11

Кръг без нито едно равенство в Италия :shock: За сметка на това 4 нулеви хикса в Примера. Интер навлизат във форма точно за дербито. А язе се надявам Пато да ги откаже от борбата за титлата.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 09 яну 2012 22:32

milan199440barca написа:Кръг без нито едно равенство в Италия :shock: За сметка на това 4 нулеви хикса в Примера. Интер навлизат във форма точно за дербито. А язе се надявам Пато да ги откаже от борбата за титлата.

Както миналия сезон .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 яну 2012 22:34

Примера е първенството с най-много 0:0... после обаче е Сериа А...

ПП От друга страна в Италия стават най-интересните и КАЧЕСТВЕНИ ( за мен мач, в който един отбор е пуснал 2-3 гола заради върнати топки назад не е качествен) дербита! Разликата е огромна :!:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 яну 2012 22:34

Стормче,аз не защитавам никой от форума,но го казваш така все едно всички от форума пишат тъпизми и по едно изречение,аз също пиша там и за това сигурно се обиждам.Иначе се бях скарал с един колега във форума преди време,но след това си оправихме отношенията и по ирония на съдбата той не пише вече там,както и повечето,защото се приеха едни правила,които на малцина не им се понравиха и решиха просто да спрът да пишат.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 09 яну 2012 22:48

durex написа:Стормче,аз не защитавам никой от форума,но го казваш така все едно всички от форума пишат тъпизми и по едно изречение,аз също пиша там и за това сигурно се обиждам.Иначе се бях скарал с един колега във форума преди време,но след това си оправихме отношенията и по ирония на съдбата той не пише вече там,както и повечето,защото се приеха едни правила,които на малцина не им се понравиха и решиха просто да спрът да пишат.

Да, прав си, че не може на базата на няколко случая да се прави цялостно заключение... Но ми е направило впечатление, че ,когато някой има различно мнение от другите, той веднага бива заклеймявън...За това, може би и ти си се скарал с тях...

Върни се в “Архив”