Ето така се лови риба!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Ето така се лови риба!!!

Мнениеот стичо » 25 юли 2009 23:25

garfild8 написа:Аз пък хванах един голям сом,на селския язовир и като го изтеглих на брега,сома ми глътна колата и докато дойда на себе си от изумлението,сома се върна в язовира.И така останах без сом и без кола и сега ходя пеша или с градския транспорт.Жалко,дебел сом беше.

Дано си имал каско... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 юли 2009 23:29

Имах,ама от застрахователното дружество не ми повярваха диваците и ме пратиха на психиатър да се прегледм.Помислиха че ги лъжа горките.
Само Черно море.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 25 юли 2009 23:43

garfild8 написа:Имах,ама от застрахователното дружество не ми повярваха диваците и ме пратиха на психиатър да се прегледм.Помислиха че ги лъжа горките.

Аз хванах един средно- голям орел, който беше налапал една риба, която беше нагълтала два москвича и един Мерцедес, с софийска регистрация СО1111М.Да не би да е твой? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 юли 2009 23:55

моя шаран бе с око колкот футболна топка и в тьрбуха свиня майка :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 юли 2009 01:34

стичо написа:
garfild8 написа:Имах,ама от застрахователното дружество не ми повярваха диваците и ме пратиха на психиатър да се прегледм.Помислиха че ги лъжа горките.

Аз хванах един средно- голям орел, който беше налапал една риба, която беше нагълтала два москвича и един Мерцедес, с софийска регистрация СО1111М.Да не би да е твой? :lol: :lol: :lol:

Абе какво направи с този орел.Че аз намерих една мишка,в корема на която кръжеше един орел,със същите тези коли в търбуха.Едвам накарай мишката да повърне и да освободи орела и колите. :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 юли 2009 10:32

стичо написа:

Не.Моя беше с варненска регистрация,защото съм варненец. :P
Само Черно море.

Върни се в “Свободна зона”