Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Иво Тонев ще бъде новия силен човек в Левски?

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2012 20:23

"Шестима души от досегашния деветчеленен Управителен съвет на Локомотив Сф напуснаха и на тяхно място бе назначен само един - Георги Марков. На следващото Общо събрание на железничарите, което Николай Гигов обяви за 29 февруари, има предложение в УС да влязат още двама локомотивци – треньорът в школата на клуба Георги Бонев и журналистът Атанас Станкушев.

Напусналите шестима са Иво Тонев, Иван Василев, Бойчо Величков, Атанас Тонев, Константин Александров и Петко Димитров. Така Иво Тонев от днес нататък ще може и официално да встъпи в новата си длъжност в Левски."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Иво Тонев - освободен официално от Локомотив Сф

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2012 20:26

То хубаво,ама нали има тема за Иво Тонев...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 яну 2012 18:54

Toнев каза, че на 10-ти ще говори :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 яну 2012 19:21

явно не с нас ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 яну 2012 19:23

Тонев е “кукла“, не го ли разбрахте? Какво очаквате да ви каже??
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 яну 2012 13:21

Точно така е! Куче - пазач на парите които трябва да дойдат обаче тях нещо ги няма.Мина доста време от средата на декември като беше обявено първоначално.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 яну 2012 16:44

В чевтъртък ще има пресконференция. :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 яну 2012 10:00

blue avalanche написа:
onegavon написа:Точно така е! Куче - пазач на парите които трябва да дойдат обаче тях нещо ги няма.Мина доста време от средата на декември като беше обявено първоначално.

Те може и да са тука! :o Кой ти каза,че ги няма?На теб специално ли трябва да докладват?

Иска ти се , ама ги няма защото няма договор самият машинист го каза " До края на януари се надявам да подпишем"Не се прави излишно на остроумен -не си!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 яну 2012 09:37

Еми проговори най-сетне Тонев и какво всъщност ни каза :roll: ...еми освен общи приказки, се откроиха и някой откровени лъжи или неистини, както искайте го наричайте, а именно:
-Битка за власт няма. Няма и да има. Тъй като нещата са пределно ясни.-на кого и какво всъщност е ясно :o на затворен кръг от хора...да, но ЛЕВСКИ е за народа, а не за тези хора.
-Няма да има никакви съществени промени в ръководството.-ъъъъ да не би той да е новия собственик, че рече и отсече :shock:
-На въпрос няма ли да се припокриват дейностите на новия силен човек и спортния директор Георги Иванов, Тонев отговори: "А защо не ме питате за Баждеков?-ами попитали са за Иванов...на въпросите с въпроси ли ще се измъкваме :roll:
-Попитан дали идването му на власт сега не е плавен преход бъдещите спонсори да станат собственици, той отвърна: "Аз поне не знам и не искам да знам.-аааайде бе, сменяш си работата, ставаш най-коментирания човек в държавата, обаче ти въобще не знаеш нищо :shock: :o
-Донякъде да", заяви той на питане дали от парите на новия спонсор зависи селекцията-докъде да?,пак недомлъвки
-И ще съм щастлив да видя мечтите си за "Левски" реализирани", каза още шефът на УС на спортния тотализатори и съветник в Столична община.-тези мечти от дете ли са ти или те осеяха от няколко дена :roll:
-Не искам никой да ме харесва, да ми дава кредит на доверие-пак да попитам...като какъв се явява?...шеф?, не е ли нужен кредит на доверие от работодателя все пак :roll:
-"Имаме планове "Георги Аспарухов" да стане най-модерният стадион в България", ....Но не уточни дали единият път се базира на варианта на мястото на "Герена" да се вдигне новия национален стадион-а ремонтите на тунела и банята в съблекалнята,които е изтъкнал,мисля въобще да не ги коментирам.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 яну 2012 10:09

BLUE CHAMPIONS написа:Еми проговори най-сетне Тонев и какво всъщност ни каза :roll: ...еми освен общи приказки, се откроиха и някой откровени лъжи или неистини, както искайте го наричайте, а именно:
-Битка за власт няма. Няма и да има. Тъй като нещата са пределно ясни.-на кого и какво всъщност е ясно :o на затворен кръг от хора...да, но ЛЕВСКИ е за народа, а не за тези хора.
-Няма да има никакви съществени промени в ръководството.-ъъъъ да не би той да е новия собственик, че рече и отсече :shock:
-На въпрос няма ли да се припокриват дейностите на новия силен човек и спортния директор Георги Иванов, Тонев отговори: "А защо не ме питате за Баждеков?-ами попитали са за Иванов...на въпросите с въпроси ли ще се измъкваме :roll:
-Попитан дали идването му на власт сега не е плавен преход бъдещите спонсори да станат собственици, той отвърна: "Аз поне не знам и не искам да знам.-аааайде бе, сменяш си работата, ставаш най-коментирания човек в държавата, обаче ти въобще не знаеш нищо :shock: :o
-Донякъде да", заяви той на питане дали от парите на новия спонсор зависи селекцията-докъде да?,пак недомлъвки
-И ще съм щастлив да видя мечтите си за "Левски" реализирани", каза още шефът на УС на спортния тотализатори и съветник в Столична община.-тези мечти от дете ли са ти или те осеяха от няколко дена :roll:
-Не искам никой да ме харесва, да ми дава кредит на доверие-пак да попитам...като какъв се явява?...шеф?, не е ли нужен кредит на доверие от работодателя все пак :roll:
-"Имаме планове "Георги Аспарухов" да стане най-модерният стадион в България", ....Но не уточни дали единият път се базира на варианта на мястото на "Герена" да се вдигне новия национален стадион-а ремонтите на тунела и банята в съблекалнята,които е изтъкнал,мисля въобще да не ги коментирам.

"Битка за власт няма. Няма и да има. Тъй като нещата са пределно ясни."
Тука лъжа няма.Нещата са ясни!Това,че ние не ги знаем не прави от думите на Тонев лъжа!
"[color=#FF0000]На въпрос няма ли да се припокриват дейностите на новия силен човек и спортния директор Георги Иванов, Тонев отговори: "А защо не ме питате за Баждеков?-ами попитали са за Иванов...на въпросите с въпроси ли ще се измъкваме"[/color]
В общата част на изложението си Тонев каза кой какъв е в Левски!Трябва ли след това още 100 пъти да отговаря на малоумните журналисти,ровичкащи за сензации? :o За да могат на другия ден да напишат:"Тонев иззе функциите на Гонзо" и т.н. без да им пука дали е вярно или не!
"-[color=#FF0000]Донякъде да", заяви той на питане дали от парите на новия спонсор зависи селекцията-докъде да?,пак недомлъвки"[/color]
Във всички отбори по света парите за трансфери зависят в различна степен и от постъпленията от спонсори!Какво искаш?Да ти даде разбивка ли?
""Имаме планове "Георги Аспарухов" да стане най-модерният стадион в България", ....Но не уточни дали единият път се базира на варианта на мястото на "Герена" да се вдигне новия национален стадион"[/color]
Човекът е казал:"Имаме планове..."Как да уточни,след като нищо не е уточнено?Аз имам планове през лятото да си сменя дограмата,например.Мога ли още от сега да кажа кой,за колко и каква точно?

Върни се в “Архив”