Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 09 яну 2012 20:09

според мен именно тук сега е проблема- точно както зимата преди Лафчис да "абдикира". Цари някакъв организиран хаос на всички нива и само наистина професионализма на Костов ни "спасява" от издънки и на тренировките в лагера в Кипър. Представяте ли си, ако ГИ трябваше да ги води?! Само едно сухо тичане и коремни преси...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 яну 2012 20:14

TodorT написа:
santiliana написа:и едно лекичко отклонение ;)
В последният един месец постоянно се тръби, че сме щели да имаме нов спонсор и т.н. Незнам Батков и неговите сподвижници нас за правени в дупе ли ни имат или ... Когато една фирма (общо казано) иска просто да спонсорира дадена дейност- в случая ПФК "Левски"- то тя изобщо не се интересува от това да внедри свой доверен човек в управата и да проверява цялостната "финансова картина" на дружеството...През всичките години Левски е имал за спонсори освен МТел, и Хенкел, и България Еър, и Горна баня и много други. Но не си спомням техен довереник да е влизал в ръководното тяло на клуба. Така, че колкото и да ни "омагьосват", че Левски няма да бъде продаден, изобщо не им вярвам. За което всъщност силно се надявам да стане колкото се може по-скоро...

Да, тък съм напълно съгласен с теб! :) Днес успях да изгледам интервюто на Иво Тонев в "Зона спорт". Хареса ми начинът, по който говореше.... и ми направи впечатление КАК говори- "ще се разделим", "ще направим", "сигурен съм" .... мисълта ми е, че говореше много отчетливо за някой неща.... т.е. той е някой в Левски и другите ще се съобразяват с думите му! Демек той не е просто член на УС, а нещо повече.... представител на новия собственик ?! :roll: Спомена още, че може да работи и без възнаграждение в Левски. По неговите думи той не е зависим от Батков и е тук за да помогне и да направи най-доброто за клуба .... ;)

А бе той в Локомотив нищо не е направил, освен лапането от някои съмнителни като изход мач и трансфери, че в Левски ще разкрива потенциал..на луди ли се правите :roll: , или желанието за промяна е много силно..,предполагам второто и затова някои факти ги пропускате.Ако имаше толкова сериозни контакти, защо не помогна на "любимият си" Локомотив.Струва ми се,че нещо ви къпят Тара и компания, то ще стане ясно съвсем скоро ;)

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 09 яну 2012 20:16

wilge написа:Има една народна мъдрост- уважавай себе си, за да те уважават и другите- която явно ти, zlostar не си и чувал. Народните мъдрости са много ценни, защото са плод на дългогодишни наблюдения синтезирани от людете по- късно до няколко думи. Та, въпросният пловдивски елемент, ако уважаваше себе си и постигнатото като футболист реноме, трябваше отдавна сам да е подал оставка. Това, което беше градил с години той го съсипа за месеци. Кой му е виновен- собственика ли? Или Наско Сираков и Даниел Боримиров, които поотделно и публично се изказаха доста нелицеприятно за него? Двамата сигурно разбират от футбол малко повече от теб!? Или ние, широката публика, които виждаме реално и навреме какво разруши в отбора въпросната особа.
За това не си мълчим. Боли ни. Сигурно и тебе те боли тази ситуация с отбора, или поне така би трябвало да бъде. Ако не- ти трябва да смениш отбора. Ела зло, че без тебе по- зло. Пак народно умотворение. И пак вярно. Да си чул някой да иска да купи Левски? Защото аз не съм. И тази банка...Май всичко се отлага в необозримо бъдеще. През декември 2011 трябваше да бъдат отороризирани, да има финансови постъпления, до 04.01.2012 трябваше да бъдат закупени четирима класни чужденци с действащи договори, не свободни агенти...Бла, бла, бла...За сетен път думита от устата на твоя любимец са без покритие. Излишно е да ти припомням предишни такива. Аз не те упреквам, че си гонзолюбец, това е твое право. Но не призовавам модератора към бан. Ако можеш, виж истината без розови очила. Ако не можеш да прозреш истината- проблема е лично твой. Потърси помощ. Сигурен съм, че обичаш Левски колкото другите левскари. Това е твоя позиция. А моята е- Гонзо вън!

За разлика от нас "широката публика" Дани и особено Наско са допринесли страшно много за този клуб. Когато аз, ти или който и да е постигне това което те са постигнали, тогава може да говори по- крайно. А и никъде не съм чул някой от 2мата да се обръща към Гонзо по начин по който ти го правиш. А тоя ти коментар къса мрака "Онзи, дето дава парите, виновен- невиновен, сме длъжни да го търпим защото е собственик." :lol: :lol: :lol: Точно така...Агента непомак и честен бизнесмен трябва да се търпи...Инициатора на Казангейт... Да се свети името му... Ей, богу...Ама за "пловдивския некадърник" дето ни е донесъл толкова радост - въже.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 яну 2012 20:25

kufur написа:А бе той в Локомотив нищо не е направил, освен лапането от някои съмнителни като изход мач и трансфери, че в Левски ще разкрива потенциал..на луди ли се правите :roll: , или желанието за промяна е много силно..,предполагам второто и затова някои факти ги пропускате.Ако имаше толкова сериозни контакти, защо не помогна на "любимият си" Локомотив.Струва ми се,че нещо ви къпят Тара и компания, то ще стане ясно съвсем скоро ;)

Тонев днес подчерта, че не е фен! Ще даде всичко от себе си при работата си за Левски.... дано да е така :) Иначе, доколкото съм запознат Гигов не даваше много пари за Локо-то :roll: А с Тонев Локомотив вървеше много добре! Играеше в евротурнирите и често биеше Левски и ЦСКА ;) Но Гигов така и не извади повече пари за селекция и просто нямаше как отборът да е конкурентен на грандовете при борбата за титлата ;) Та искам да кажа, че дори Тонев да си е вършил работата прекрасно и да е имал някакви планове за нещо повече Гигов може да го е спънал финансово :? Естествено няма как да съм сигурен в думите си.... просто предполгам. На мен Тонев ми се струва много кадърен човек и му вярвам ;)

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 яну 2012 20:45

TodorT написа:
kufur написа:А бе той в Локомотив нищо не е направил, освен лапането от някои съмнителни като изход мач и трансфери, че в Левски ще разкрива потенциал..на луди ли се правите :roll: , или желанието за промяна е много силно..,предполагам второто и затова някои факти ги пропускате.Ако имаше толкова сериозни контакти, защо не помогна на "любимият си" Локомотив.Струва ми се,че нещо ви къпят Тара и компания, то ще стане ясно съвсем скоро ;)

Тонев днес подчерта, че не е фен! Ще даде всичко от себе си при работата си за Левски.... дано да е така :) Иначе, доколкото съм запознат Гигов не даваше много пари за Локо-то :roll: А с Тонев Локомотив вървеше много добре! Играеше в евротурнирите и често биеше Левски и ЦСКА ;) Но Гигов така и не извади повече пари за селекция и просто нямаше как отборът да е конкурентен на грандовете при борбата за титлата ;) Та искам да кажа, че дори Тонев да си е вършил работата прекрасно и да е имал някакви планове за нещо повече Гигов може да го е спънал финансово :? Естествено няма как да съм сигурен в думите си.... просто предполгам. На мен Тонев ми се струва много кадърен човек и му вярвам ;)

Като ръководител е бил много пъти Левски, но не е побеждавал ЦСКА :lol: А сега ,Тара като няма пукнат лев, да очакваме ли задълбочаване на кризата, щото той без пари не постигал резултати :?: Пуснаха ви ема и лапнахте всички,а започват да излизат и много задължения, къде е Тонев ,къде са милионите ?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 яну 2012 21:01

kufur написа:Като ръководител е бил много пъти Левски, но не е побеждавал ЦСКА :lol: А сега ,Тара като няма пукнат лев, да очакваме ли задълбочаване на кризата, щото той без пари не постигал резултати :?: Пуснаха ви ема и лапнахте всички,а започват да излизат и много задължения, къде е Тонев ,къде са милионите ?

Ами аз говоря, че Тонев може да е представител на новия собственик ;) В случая е представител на новия спонсор и може би бъдещ собственик :roll: ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 яну 2012 21:02

Правиш една, много основна грешка ...
Локомотив не е Левски !
Не сръвнявай нещо, което е несръвнимо по принцип ...

Може пък Тонев да се е опитвал да вкара инвеститори в Локо, ама ако онея са му казали: "А, какво ще правим в този мижав клуб" ??

Левски е друга бира ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 21:10

zlatan написа:значи ми казваш че не можеш да я отключиш.АКО Е ТАКА ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИНЯ.
И ако си пекан аре пусни я ТИ.

в коша е, от там не мога

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 яну 2012 21:29

Утре момци, утре Тонев ще отвеси завесата и ще разкрие част от "тайнството"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 яну 2012 21:46

zlostar написа:
wilge написа:Има една народна мъдрост- уважавай себе си, за да те уважават и другите- която явно ти, zlostar не си и чувал. Народните мъдрости са много ценни, защото са плод на дългогодишни наблюдения синтезирани от людете по- късно до няколко думи. Та, въпросният пловдивски елемент, ако уважаваше себе си и постигнатото като футболист реноме, трябваше отдавна сам да е подал оставка. Това, което беше градил с години той го съсипа за месеци. Кой му е виновен- собственика ли? Или Наско Сираков и Даниел Боримиров, които поотделно и публично се изказаха доста нелицеприятно за него? Двамата сигурно разбират от футбол малко повече от теб!? Или ние, широката публика, които виждаме реално и навреме какво разруши в отбора въпросната особа.
За това не си мълчим. Боли ни. Сигурно и тебе те боли тази ситуация с отбора, или поне така би трябвало да бъде. Ако не- ти трябва да смениш отбора. Ела зло, че без тебе по- зло. Пак народно умотворение. И пак вярно. Да си чул някой да иска да купи Левски? Защото аз не съм. И тази банка...Май всичко се отлага в необозримо бъдеще. През декември 2011 трябваше да бъдат отороризирани, да има финансови постъпления, до 04.01.2012 трябваше да бъдат закупени четирима класни чужденци с действащи договори, не свободни агенти...Бла, бла, бла...За сетен път думита от устата на твоя любимец са без покритие. Излишно е да ти припомням предишни такива. Аз не те упреквам, че си гонзолюбец, това е твое право. Но не призовавам модератора към бан. Ако можеш, виж истината без розови очила. Ако не можеш да прозреш истината- проблема е лично твой. Потърси помощ. Сигурен съм, че обичаш Левски колкото другите левскари. Това е твоя позиция. А моята е- Гонзо вън!

За разлика от нас "широката публика" Дани и особено Наско са допринесли страшно много за този клуб. Когато аз, ти или който и да е постигне това което те са постигнали, тогава може да говори по- крайно. А и никъде не съм чул някой от 2мата да се обръща към Гонзо по начин по който ти го правиш. А тоя ти коментар къса мрака "Онзи, дето дава парите, виновен- невиновен, сме длъжни да го търпим защото е собственик." :lol: :lol: :lol: Точно така...Агента непомак и честен бизнесмен трябва да се търпи...Инициатора на Казангейт... Да се свети името му... Ей, богу...Ама за "пловдивския некадърник" дето ни е донесъл толкова радост - въже.

Става твърде лично, ще ме извинят хората от форума, но съм длъжен да се защитя. Когато двама бивши директори нарекат настоящия "некадърник" или "тъпанар" в средствата за масова информация това за мен е с по- широк отзвук и по- голям ефект от което и да е форумно излияние. Съгласи се, че в този форум са го и псували. Колкот до "Онзи, дето дава парите..." прочети внимателно. Ако си го прочел, значи ми изваждаш думите от контекста. Срещу собствеността на Батков не можем да направим нищо различно от това което направи публиката на Ботев срещу Митю Селския, но всички виждаме резултата. И на мен не ми харесва този комунист, но в момента няма друг. Предложи вариант, стига да не е "В" група. А това с въжето си е твоя интерпретация.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”