blue avalanche написа:msm написа:Най-малкото , делим първо място ! Всичко друго е след нас! Отделно от това, имаме победи над Левски, Литекс, Черноморец и равен с Лудогорец. Това са ни резултатите!
И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?
Нищо не делите!Направо сте си на второ място.
"И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?"В случай,че си пропуснал,треньор на Левски е Николай Костов.
Не знам друг отбор в света,където директора(или какъвто е там Дуци) да се води и пом.-треньор.

Можеш да ми подскажеш някой...
Дали делим първото или сме втори, факт е че сме с еднакви точки, а вие сте след нас!!!
За твое сведение Симонович се води Спортен директор ,а не пом.треньор! Или ти си видял лично заповедта за назначаване? Защото в официалния сайт на ПФК ЦСКА пише:
Треньори
Димитър Пенев - старши треньор
Адалберт Зафиров - помощник треньор
Илиян Василев - треньор на вратарите
В случая май ти си пропуснал!!! Ето ти цитат от Гонг:
Началниците в Левски Георги Иванов и Иво Тонев проведоха поредна работна среща на „Герена“. Дуетът със съдействието и на Константин Баждеков продължава да търси варианти за нови футболисти, които да подсилят състава на Николай Костов
Та в момента "дуетът" със съдействието на Баждеков, съвместяват директори, скаути и треньори ( при правенето на селекция е нормално да се чуе мнението на треньора) едновременно! Лошото е , че и тук нищо не се получава:
Левски търси усилено състезатели на някои позиции. На този етап бе намерен само ляв бек в лицето на португалеца Нуно Пинто. Проблем се оказва и опитите на Левски да се отърве от футболисти, които не са по вкуса на Костов. Към днешна дата няма желаещи да ангажират някои от ненужните на „Герена“
Интересно, къде "треньорчето" Костов се вмества в избора на състезатели??? Нито има думата за нови футболисти, нито пък може да се отърве от нежеланите. Голям треньор ще е да знаеш! Ситуацията в момента, напълно съвпада с думите на Костов от първата пресконференция :
Напускам, ако някой ми се бърка в работата