parmalat,радвам се да те видя в нашия форум,абе вие в Бургас сте големи лисички бе братле.
И какви са тия суми 600-700 хил.евро аз със толкова пари ще направя отбор в БГ-който ще бъде в първата 5-на класирането.не се дразни толкова пари няма кой да ви даде за Жужу дано не бъркам името му.За Башлиев и Христов също няма да ви огрее,защото Левски все пак има нови лица и не ми се вярва да ви ги подарим двамата.По скоро сделка няма да има,а още по вероятно е да си ви върнем Орлин вярвай ми -иначе аз големи надежди имах за него.А за този Жъжъ няма ли оферта от чужбина бе ,,пармалатче,,-много добро беше през пролетта.Иначе се радвам да те видя във форума ти си добър човек-жалко че с вас не можем да правим сделки.Взехте ни Борко,ама Тошко и Балджийски нема да ви ги дадем вервай ми.
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:ама и Херо е една лисица-само каква лисица е ......Башлиев е няма да го вземеш братле пък си го дръж тоя Жужу при теб.
Все пак шефовте на Левски имат думата ,но ако пак се издъним и им дадем двама играчи+проценти и кинти ставаме за смях за пореден път.
Христов също да не се пипа.
Виж Мариян сам си е виновен и дано не се провали отново има хляб в него ама само с хляб не става.
Извън темата някой знае ли статута на Сашко Киров-чета за някъв дълг към Черноморец-Херо лисицата май се отказа от него.
Странно. Мислехме, че ние сме ощетените с размяната на Башлиев и Огнянов за Жужу. Явно нито вие, нито ние имаме идеи за евентуалните си попълнения.
ПС: Най-добре е нищо да не се пипа. За Жужу - или 600 000 или да си играе в Бургас. ( Жужу отказа руски трансфер опавдавайки се, че искал в Черноморец

[offtopic]Ама кой ли ще ни пита нас и вас ?

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
За някакви холандци чух от Аякс, я някой да даде малко инфо?
И аз се радвам да те видя.Ти си един от малкото левскари в този форум с който може да се води нормална дискусия на добро интелектуално ниво.Значи накратко по темата.Жужу беше договорен за Самсунспор.Турците изкараха 600 000 евро,но алжиреца не се разбра за личние си условия, като им се видя много от турците исканите от него пари.Към Жужу все още има голям интерес руския Краснодар.
При тях миналата година продадохме Нуньо за 700 000 евро там играе и Жoaзиньо както и други турски отбори го искат.Знам че Левски не би изкaрал такава сума за играч от А група и именно това ме притеснява.Ние имаме нужда от пари и едва ли ще намалим цената от 600 000 евро.Още повече че Левски ни дължи и още 100 000 евро като не изпълниха условие в договора подписан при Орлин Сарокин.В момента няма да поискаме да ни го върнете.Просто защото всички са по-добри от него в нашия отбор в защитата.Неслучайно сме с най-добрата такава.При положение че другия ни оснвен нападател ни напусна ще се разделим с Жужу много трудно.
При тях миналата година продадохме Нуньо за 700 000 евро там играе и Жoaзиньо както и други турски отбори го искат.Знам че Левски не би изкaрал такава сума за играч от А група и именно това ме притеснява.Ние имаме нужда от пари и едва ли ще намалим цената от 600 000 евро.Още повече че Левски ни дължи и още 100 000 евро като не изпълниха условие в договора подписан при Орлин Сарокин.В момента няма да поискаме да ни го върнете.Просто защото всички са по-добри от него в нашия отбор в защитата.Неслучайно сме с най-добрата такава.При положение че другия ни оснвен нападател ни напусна ще се разделим с Жужу много трудно.
Последна промяна от Parmalat на 09 яну 2012 19:00, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
scooool написа:За някакви холандци чух от Аякс, я някой да даде малко инфо?
Ето какво пише Гонг:
Куп холандци от Аякс се присъединиха към лагера на Левски
Вторият състав на холандския гранд Аякс е в лагера на Левски, който е на подготовка в Агиа Напа. „Сините“ ще бъдат в един и същ хотел с надеждите на колоса от Амстердам. Младите „лалета“ ще бъдат седмица комшии с левскарите. Наличието на много сънародници е отлична новина за трима футболисти на Левски – Грийн, Мюлдер и Арс. Българинът Иван Цветков също не би имал проблеми да комуникира с холандците от Аякс, тъй като дълги години се подвизаваше в тяхната страна.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- blue avalanche
- Контакти:
Parmalat написа:Нашият президент трябва да е загубил ума си да продаде Жужу на вас.Едва ли ще изкарате 600-7000 00 хиляди евро за него.
Мариян Огнянов не го искам в нашия отбор.Христов и Башлиев вместо 100-те бона звучи по-добре.Много съм доволен от Балджийски как играе при нас.
Херо,ти ли си?
"Мариян Огнянов не го искам в нашия отбор."
Не че някой те пита,де...Ама ти да си кажеш.

- santiliana
Та какво става със селекцията?
От ноември Гонзо "работи" по нея, а днес е 09.01. и сме с един лЕв бек. Уж в Кипър трябваше вече да има нови, ама нъц. Нещата отиват към поредната о.акана селекция, но пък си имаме куп директори и маркет-мениджъри.
Някой ще каже, че има време, но според мен нещата са тотално провалени и не виждам какво хубаво можем да очакваме. Освен, ако не се доведат играчи от действащи и в момента първенства. Но не дълбоки резерви, а с игрова практика. Което клони към научната фантастика... Явно ще изтърпим и пролетния полусезон с придобивките на ГИ и едва след края на първенството, вече с по-сериозните промени (надявам се) и в структурата и собствеността на клуба, едва тогава можем да мислим за някаква по-стойностна селекция...

Някой ще каже, че има време, но според мен нещата са тотално провалени и не виждам какво хубаво можем да очакваме. Освен, ако не се доведат играчи от действащи и в момента първенства. Но не дълбоки резерви, а с игрова практика. Което клони към научната фантастика... Явно ще изтърпим и пролетния полусезон с придобивките на ГИ и едва след края на първенството, вече с по-сериозните промени (надявам се) и в структурата и собствеността на клуба, едва тогава можем да мислим за някаква по-стойностна селекция...
blue avalanche написа:Parmalat написа:Нашият президент трябва да е загубил ума си да продаде Жужу на вас.Едва ли ще изкарате 600-7000 00 хиляди евро за него.
Мариян Огнянов не го искам в нашия отбор.Христов и Башлиев вместо 100-те бона звучи по-добре.Много съм доволен от Балджийски как играе при нас.
Херо,ти ли си?
"Мариян Огнянов не го искам в нашия отбор."
Не че някой те пита,де...Ама ти да си кажеш.
[offtopic]Да аз съм Херо

[center]R.I.P[/center]
- CS -KA -KA
Фрайбург готов да продаде Гара Дембеле на Левски
Германският Фрайбург е готов да върне Гара Дембеле на Левски, откъдето го купи преди седем месеца за 2,3 млн. евро. Тимът от Бундеслигата, който се бори за запазване на елитния си статут, няма да разчита на Гара и през пролетта, а в Германия вече усилено се твърди, че босовете търсят нов отбор на нападателя.
Според запознати, Фрайбург е готов да преговаря и с Левски, но за да стане сделката факт, сините ще трябва да извадят минимум 600 000 евро. Поради тази причина трансфер на Гара Дембеле на "Герена" е малко вероятен, макар самият футболист да няма нищо против.
http://football.sportal.bg/news.php?news=343626
Според запознати, Фрайбург е готов да преговаря и с Левски, но за да стане сделката факт, сините ще трябва да извадят минимум 600 000 евро. Поради тази причина трансфер на Гара Дембеле на "Герена" е малко вероятен, макар самият футболист да няма нищо против.
http://football.sportal.bg/news.php?news=343626
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
- Гара Дембеле
Re: Фрайбург готов да продаде Гара Дембеле на Левски
Батков да развързва кесията и да връща Сър Гара Дембеле в Левски. Тия пари са супер оферта за играч от ранга на Сър Дембеле. Със него титлата е в кърпа вързана 

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ