Мнениеот blue avalanche на 09 Яну 2012 16:26
scooool написа:Взе да става голяма закъсвация от към играчи, поне в средата на терена имаме само четири Гаджев,Тасевски,Димов и Грийн а, ако някой се контузи?.Казаха две нови попълнения още и това ме тревожи защото централните ззащитници бяха зле не вярвам да се оправят,крилата там Райков дава надежди и толкова, поне един нападател ни трябва.Сметката ми излиза на поне два пъти повече и това ме притеснява.
п.с дано не мъчат Йовов и Цветков като халфове не, че нямат качества просто там се иска най-много бягане.
Че то,ако е да няма бягане,къде предлагаш да сложат Йовов?Вратар?

В схемата на Костов Райков,Младенов,Христов и Калво са си халфове.Външни халфове им викат.

Имаме още и близнаците,единият от които направи добро впечатление срещу Етър.Нахакан,със самочувствие и нелоша техника.Ако чак толкова закъсаме в средата-чудесна резерва.
”Да обичаш,когато те обичат е човешко!Да мразиш,когато те обичат е жестоко!Да обичаш,когато те мразят е Велико!”
Абе мен ти винаги си на контра!!!!!!! нима си доволен от тези на който им слагаш гръмкото определение външни халфове, по принцип избягвам конфликта, но в случая не мисля, че си прав.До колко разбирам ние играем схема 4-1-4-1 крилата са задължителни и поне два атакуващи халфа в тази схема,а ние имаме всичко на всичко четирима + тези който трябва да се сменят като дефанзивен.Близнаците са 95 набор не е сериозно да се мисли, че ще се наложат.За Йовов само комплименти, но просто не става на тази позиция на която го мъчат.