Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Стражът на Монтана: На Ботев не се отказва

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 11:31

костенурк написа:
Тони Шумахер написа:Къртиш с този коментар : Който ги е гледал........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пускаш тема за БГ футболист , който явно не си и чувал.... ;)

Освен Ботев други отбори не гледам.Чавдаров прилича на Обертан от Манчестър и получава лесни голове.На Монтана бил нисък и много добър.Тва ми е всичкото инфо :mrgreen:

ама човек те сериозно си мислят, че на някой в Пловдив му пука за отборите им, пък камо ли да ги гледа и да се интересува - аз нито знам на кое място са и единия и другия, нито кога и колко им е свършило "дербито", както и 90% от нас сигурен съм...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 яну 2012 11:38

Има отбори и отбори!Ботев е отбор знаме в България!Отбор с традиция ...Отбор с огромна публика!Няма база за сравнение!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 яну 2012 11:45

venomcho написа:
костенурк написа:
Тони Шумахер написа:Къртиш с този коментар : Който ги е гледал........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пускаш тема за БГ футболист , който явно не си и чувал.... ;)

Освен Ботев други отбори не гледам.Чавдаров прилича на Обертан от Манчестър и получава лесни голове.На Монтана бил нисък и много добър.Тва ми е всичкото инфо :mrgreen:

ама човек те сериозно си мислят, че на някой в Пловдив му пука за отборите им, пък камо ли да ги гледа и да се интересува - аз нито знам на кое място са и единия и другия, нито кога и колко им е свършило "дербито", както и 90% от нас сигурен съм...

Типично за шопчетата. Те си мислят че всички се интересуваме от София, и висчко което е нейно. Идея си нямат че хич не ни ебе кво се случва там :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 09 яну 2012 12:00

Ми , като не ви е.е , що искате мнения , кой е по-добър и т.н. ?
П.П. С Костенурк си общувахме нормално , незнам защо ме атакувате така ? Лек ден на всички !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 яну 2012 12:07

Ква е тая селекция, тоя лилипут от Монтана и ония от Казахстан, а щяхте да правите сериозна селекция, само аматьори взимате. Нищо лично, засега :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 яну 2012 12:13

шивача написа:Ква е тая селекция, тоя лилипут от Монтана и ония от Казахстан, а щяхте да правите сериозна селекция, само аматьори взимате. Нищо лично, засега :evil:

не е лошо вратарчето, поне за българските стандарти ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 яну 2012 12:13

шивача написа:Ква е тая селекция, тоя лилипут от Монтана и ония от Казахстан, а щяхте да правите сериозна селекция, само аматьори взимате. Нищо лично, засега :evil:

Ако се паднем за Купата, ще разберете каква точно е тая селекция :twisted: Ще гризнете дървото като Черноморец.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 яну 2012 12:20

Взимаме вратаря на Монтана
Понеделник, 09 Януари 2012

Вратарят на „Монтана” Христо Иванов ще бъде поредното попълнение в зимната селекция на „Ботев” Пловдив. Ръководствата на двата клуба постигнаха договорка за трансфера помежду си и остава единствено играчът да сложи подпис върху личния си договор, за да стане сделката факт. Това ще се случи утре, когато стражът пристига в Пловдив за първата тренировка на „жълто-черните” за годината.

Христо Иванов е роден на 6 април 1982 година. В кариерата си досега той е играл за родния си „Сторгозия”, с който дебютира в мъжкия футбол, „Спартак” Плевен, „Видима Раковски”, „Локомотив” Мездра, а от началото на 2010 година е неизменен титуляр на вратата на „Монтана”. Бивш юношески национал, минал през различните възрастови групи на държавния тим.

Христо Иванов е третото попълнение на „Ботев”, след полузащитника Христо Телкийски и нападателя Деян Христов. Тримата ще направят първа тренировка с новия си тим във вторник от 14.30 часа, когато Милен Радуканов и екипът му дават началото на подготовката за пролетния полусезон.

botevplovdiv.bg

Честит да ние вече и в официалния сайт излезе. Надявам се да не вземаме Чавдаров само ще му даваме висока заплата, а освен това не е по-добър от Иванов.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 09 яну 2012 13:35

Пловдивчанинът написа:Честит да ние вече и в официалния сайт излезе. Надявам се да не вземаме Чавдаров само ще му даваме висока заплата, а освен това не е по-добър от Иванов.

Днес се решава дали ще се подписва договор с Чавдаров.
Поне за мен вече е безсмислено от него, а и Армен Амбарцумян е добър негов заместник.
Аз лично се радвам за този трансфер, както и за трансфера на Деян Христов.
Гледал съм му няколко мача и ми хареса с отиграванията, а и онзи ден говорих с 2-3 момчета от Нафтата и го хвалеха много.
Дано покаже малко повечко класа, че статистиката за нашите 2ма нападателя до момента е трагична ..
Двамата общо( Атанас Курдов и Мартин Стефанов) имат 26 изиграни мача и само 4 отбелязани гола (сравнение с Деян, който от 54 мача за Нафтата има доста добра реализация - 40 гола)
Само да вметна за Деан Христов, че не му липсва игрова практика, тъй като беше титуляр в досегашния си отбор в Казакстан.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 09 яну 2012 17:04

Ботев Пловдив се разделя с още трима
След като освободи трима играчи от есенния си състав в началото на декември, ден преди старта на подготовката Ботев Пловдив се разделя с още едно трио свои футболисти. Това са вратарят Илия Николов, нападателят Мартин Стефанов и Стефан Киков. Първите двама ще разтрогнат с „канарчетата” по взаимно съгласие, докато начинът, по който ще бъде прекратен договорът на Киков все още не е ясен.

След като се разбра, че „жълто-черните” привличат Христо Иванов от Монтана, Илия Николов сам е изразил желание да напусне и да си потърси отбор, в който ще получава повече шанс за изява. Подобен е и казусът със Стефанов, който също се появяваше епизодично на терена през есента, а след идването на Деян Христов, шансовете му да се пребори за място в атаката намаляват още повече.

Не така стоят нещата със Стефан Киков обаче. Поливалентният играч засега „се дърпа” и не иска да разтрогва по взаимно съгласие. Играчът настоява да изясни статута си в отбора на среща с Милен Радуканов, която по всяка вероятност ще се състои преди първата за годината тренировка на „жълто-черните” утре.

Така Ботев вече се раздели с шестима играчи от състава си през есента. Освен споменатите по-горе, „жълто-черните” освободиха Васил Гуджев, Светослав Асенов и вратаря Румен Тинков.

гонг

Върни се в “Архив”