Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Пловдивчанинът » 08 яну 2012 23:58

Някой знае ли кога ще е първата тренировка във вторник. За момента не съм чел за някакъв час.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 00:00

аз пък четох, че даже можело и да няма тренировка

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 яну 2012 00:05

venomcho написа:аз пък четох, че даже можело и да няма тренировка

Защо?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 00:16

Пловдивчанинът написа:
venomcho написа:аз пък четох, че даже можело и да няма тренировка

Защо?

не знам - някой така беше написал в Независимия

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 09 яну 2012 10:11

Вратарят на Монтана Христо Иванов заяви, че преминаването му в Ботев (Пловдив) ще е крачка напред. "Знам, че към мен има сериозен интерес от пловдивския отбор.

Не искам да говоря за това колко сигурен е трансферът, но над 90% нещата са уточнени. Доколкото знам, остава двата клуба да доуточнят някакви дребни детайли. Иначе аз вече съм говорил с ръководството на Ботев. Разбрал съм се за моите условия.

Дано се стигне до мой трансфер. Шефовете на пловдивчани са много амбициозни, имат големи планове и това ме впечатли. Не искам да вдигам лозунги и да правя големи изказвания, но на такъв клуб, с такива традиции не се отказва.

Малко родни футболисти биха отхвърлили такава оферта. Мисля, че през есента се представих добре и ме радва, че има хора, които са оценили това", заяви пред "Тема Спорт" 29-годишният страж.

Очаква се днес Ботев и Монтана да финализират сделката. От нея в касата на първодивизионния клуб ще постъпят около 100 хиляди лева. През есента Иванов изигра 14 мача за тима от "Огоста" в А група.

В близките дни ръководството на Ботев се надява да вземе правата и на халфа на Черноморец Тодор Паланков.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Стражът на Монтана: На Ботев не се отказва

Мнениеот костенурк » 09 яну 2012 10:45

Стражът на Монтана Христо Иванов заяви, че преминаването му в Ботев (Пловдив) ще е крачка напред. "Знам, че към мен има сериозен интерес от пловдивския отбор.

Не искам да говоря за това колко сигурен е трансферът, но над 90% нещата са уточнени. Доколкото знам, остава двата клуба да доуточнят някакви дребни детайли. Иначе аз вече съм говорил с ръководството на Ботев. Разбрал съм се за моите условия.

Дано се стигне до мой трансфер. Шефовете на пловдивчани са много амбициозни, имат големи планове и това ме впечатли. Не искам да вдигам лозунги и да правя големи изказвания, но на такъв клуб, с такива традиции не се отказва.

Малко родни футболисти биха отхвърлили такава оферта. Мисля, че през есента се представих добре и ме радва, че има хора, които са оценили това", заяви 29-годишният страж.

Очаква се днес Ботев и Монтана да финализират сделката. От нея в касата на първодивизионния клуб ще постъпят около 100 хиляди лева. През есента Иванов изигра 14 мача за тима от "Огоста" в А група.

В близките дни ръководството на Ботев се надява да вземе правата и на халфа на Черноморец Тодор Паланков.

В един друг сайт пише че взимаме Чавдаров от Цска.Който ги е гледал да каже кой от двамата е по добър.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Re: Стражът на Монтана: На Ботев не се отказва

Мнениеот 100eN4o » 09 яну 2012 11:04

Чавдаром не ви трябва! За мен, той не е добър вратар. Да има рефлекс, ориентира се горе-долу добре при цинтриране, но ударите отделече са му... С две думи, който не я е ритнал той не му е вкарал.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 09 яну 2012 11:05

Къртиш с този коментар : Който ги е гледал........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пускаш тема за БГ футболист , който явно не си и чувал.... ;)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 09 яну 2012 11:11

Тони Шумахер написа:Къртиш с този коментар : Който ги е гледал........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пускаш тема за БГ футболист , който явно не си и чувал.... ;)

Освен Ботев други отбори не гледам.Чавдаров прилича на Обертан от Манчестър и получава лесни голове.На Монтана бил нисък и много добър.Тва ми е всичкото инфо :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 09 яну 2012 11:15

костенурк написа:
Тони Шумахер написа:Къртиш с този коментар : Който ги е гледал........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пускаш тема за БГ футболист , който явно не си и чувал.... ;)

Освен Ботев други отбори не гледам.Чавдаров прилича на Обертан от Манчестър и получава лесни голове.На Монтана бил нисък и много добър.Тва ми е всичкото инфо :mrgreen:

:) :) :) Успех с избора на вратар , а Обертан играе в Нюкасъл ;)

Върни се в “Архив”