Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?
ЦСКА ще е шампион бе, лудогорец ще ги отнесеме с разлика в разрад... 

Re: Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?
Синьо сърце написа:msm, дори и да няма нови, Костов ще промени тотално отбора и ще вкара ред.А това е достатъчно условие Левски да стане добър отбор, по-добър от другите в бг.Дали ти искаш да го схванеш или не си е твой проблем, само искам да помоля после да не се хващате за теориите на га ( той вече ги написа,аз пък го предрекох преди два месеца)-как сте продали титлата и прочее...След пролетния полусезон, ЦСКА е в процес на тотална деградация и няма признаци да излезе от нея.Смешният любител на крушова ракия може само да доосере пейзажа( както успешно вече го прави).Ти може да му верваш, че ще гледаш мачове от 21.45-ама той си е прав.Но никъде не е споменал,че ЦСКА от София( много важно уточнение,щото има и друг ЦСКА), ще играе по това време...А може и да играе-с Берое !
Виж сега, аз не знам дали това , че ви се иска означава, че ще стане. Факта , че няма нови играчи , както и това, че неможете да се освободите от нежеланите, с нищо не подсказва ващия подем. Не забравяйте, че си имате Батков и Гонзо, които докараха отбора до това дередже, а както знаем който дава парите, той поръчва музиката! По-принцип, нямам нищо против да станете по-добрия отбор, но всичко е в сферата на пожеланията. Дефакто , това ще проличи чак когато започне първенството, и да се твърди със сигурност е малко илюзорно. А що се отнася до титлата, тя не е наша за да я продаваме. Може да я спечелим или не, въпрос на спечелени и загубени срещи. Относно предричанията, мога да кажа, че много голяма част от вас предричаха , че ЦСКА ще загуби последните срещи през есента срещу преките противници, но се оказа съвсем друго. Аз не съм по прогнозите , а гледам фактите, които говорят, че ЦСКА дели първо място с Лудогорец. Така, че желанията и прогнозите си ги пазете за вас, а ние ще си гледаме реалностите!
Последна промяна от msm на 09 яну 2012 08:42, променено общо 1 път.
Re: Ситуацията в ЦСКА - коментар
blue avalanche написа:msm написа:1Neutralen написа: И аз мисля че борбата за титлата ще е между Лудогорец и Левски. ЦСКА се отказаха от титлата след продажбата на Зику. Ами тоя човек им беше половин отбор...Много е просто, ако искаш титла, не си продаваш основните футболисти. Точка.
Аз не виждам, от къде им идва оптимизма на сините, след като изобщо не знаят , какво в същност ще им представлява отбора през пролета. За сега новото при тях е "едно бегче" и някаква договорка за финансова помощ от банка! Иначе, всичко си е старо, а ние знаем как се прави нов бардак със стари .......!!! Ама нека си вярват, то това ще им остане. Иначе за ЦСКА, че са се отказали от титлата, ще имате много здраве. Продали сме били Зику ! Ами нали вие се смеехте, че сме взели сумист, а сега станал бил половин отбор? Ами нека припомним, че го взехме без трансферна сума, а взехме за него около 2 милиона лева. С тези пари може и да си вземем друг, който да е цял отбор. Реално имаме два поста в които трябва да се намерят футболисти и сме си готови за титла. Централен защитник и опорен халф! Всичко друго си го имаме, независимо колко са добри. Сега е важна подготовката, сработване и качеството само ще дойде. По-принцип, аз не се притеснявам толкова от отбора , колкото от ръководството. Ако се намалят "гафовете" до минимум и се успокои обстановката около отбора, вярвам че резултатите през пролетта, ще са по добри. Което неминуемо ще доведе до 32 титла!
Еми,щом "сумиста" ви е половината отбор,смятай какви са другите...![]()
Това кой за колко е купил и продал какво общо има с титлата?С тези пари може и да вземете,а,може и да не вземете...
Щом с тези футболисти и Гонзо за треньор сме на 3т. от първото място,смятай с някой и друг нов и с Костов кво стаа...
Ама ти...сериозно ли бе,пич...

blue avalanche написа:Еми,щом "сумиста" ви е половината отбор,смятай какви са другите...![]()
Това кой за колко е купил и продал какво общо има с титлата?С тези пари може и да вземете,а,може и да не вземете...
Щом с тези футболисти и Гонзо за треньор сме на 3т. от първото място,смятай с някой и друг нов и с Костов кво стаа...
Това за "сумиста" си е ваше определение, а за нас си е един добър нападател , който стана и голмайстор на сезона. Но това вие няма как да го разберете, след като всеки един футболист който идва в ЦСКА за вас е пълен некадърник, а след като ни напусне е бил най-великия играч, който сме изпуснали. В ЦСКА са минали много като него, и ще минат още повече. Няма футболист за който да се твърди, че можел да бъде половин отбор, без да има добри партньори на терена. А за Костов, можете само да си мечтаете какво може да направи. Твърденията ще ги коментираме на пролет!
- blue avalanche
- Контакти:
msm написа:blue avalanche написа:Еми,щом "сумиста" ви е половината отбор,смятай какви са другите...![]()
Това за "сумиста" си е ваше определение, а за нас си е един добър нападател , който стана и голмайстор на сезона. Но това вие няма как да го разберете, след като всеки един футболист който идва в ЦСКА за вас е пълен некадърник, а след като ни напусне е бил най-великия играч, който сме изпуснали. В ЦСКА са минали много като него, и ще минат още повече. Няма футболист за който да се твърди, че можел да бъде половин отбор, без да има добри партньори на терена. А за Костов, можете само да си мечтаете какво може да направи. Твърденията ще ги коментираме на пролет!
"...вярвам че резултатите през пролетта, ще са по добри. Което неминуемо ще доведе до 32 титла!"
Това към "мечтите" ли спада или към "твърденията",дето ще ги коментираме напролет?
blue avalanche написа:msm написа:blue avalanche написа:Еми,щом "сумиста" ви е половината отбор,смятай какви са другите...![]()
"...вярвам че резултатите през пролетта, ще са по добри. Което неминуемо ще доведе до 32 титла!"
Това към "мечтите" ли спада или към "твърденията",дето ще ги коментираме напролет?
Все пак е похвално, че не си ме подложил на анкета:
1. а) или б) ?
2. а) или б) ?
и т.н........
И, за това ще ти отговоря! Това е пожелание. Ако стане ще се радвам, ако не продължаваме напред и това е! .... Между другото, аз не изпадам в трагедия, когато загубим или в еуфория когато печелим. Отдавна съм минал този етап и гледам трезво на нещата. Имено и за това не превъзнасям някой играчи или треньори, преди да съм видял какво могат и какво постигат. Иначе на приказки всеки може да е голям, но в крайна сметка са важни резултатите! А до колкото знам с Костов нямате нещо особенно за да твърдите каквото и да е!
- blue avalanche
- Контакти:
msm написа:
1. а) или б) ?
2. а) или б) ?
и т.н........
И, за това ще ти отговоря! Това е пожелание. Ако стане ще се радвам, ако не продължаваме напред и това е! .... Между другото, аз не изпадам в трагедия, когато загубим или в еуфория когато печелим. Отдавна съм минал този етап и гледам трезво на нещата. Имено и за това не превъзнасям някой играчи или треньори, преди да съм видял какво могат и какво постигат. Иначе на приказки всеки може да е голям, но в крайна сметка са важни резултатите! А до колкото знам с Костов нямате нещо особенно за да твърдите каквото и да е!
В този ред на мисли,вие с Дуци какво имате?Само не ми казвай,че Пенев е треньора...

blue avalanche написа:msm написа:
1. а) или б) ?
2. а) или б) ?
и т.н........
В този ред на мисли,вие с Дуци какво имате?Само не ми казвай,че Пенев е треньора...
Ами засега само една победа над левски,мисля че за 2 месеца е задоволително...

blue avalanche написа:msm написа:
1. а) или б) ?
2. а) или б) ?
и т.н........
Най-малкото , делим първо място ! Всичко друго е след нас! Отделно от това, имаме победи над Левски, Литекс, Черноморец и равен с Лудогорец. Това са ни резултатите!
И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?
- blue avalanche
- Контакти:
msm написа:Най-малкото , делим първо място ! Всичко друго е след нас! Отделно от това, имаме победи над Левски, Литекс, Черноморец и равен с Лудогорец. Това са ни резултатите!
И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?
Нищо не делите!Направо сте си на второ място.

"И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?"
В случай,че си пропуснал,треньор на Левски е Николай Костов.

Не знам друг отбор в света,където директора(или какъвто е там Дуци) да се води и пом.-треньор.