Форум на Манчестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: Форум на Манчестър Сити

Мнениеот PIMP » 08 яну 2012 21:13

radiinter написа:Като сте тръгнали да предлагате нови форуми да се бяхте сетили за един отбор който наистина е глупаво да липсва тук-РОМА.Имат достатъчно фенове в България,имат сайт,имат фен-клуб.
Незнам за вас но аз не съм виждал на живо българин фен на Валенсия примерно.

Като цяло испанските отбори (Барса и Реал) имат по-малко фенове от английските и италианските (също извън грандовете).
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 08 яну 2012 21:31

На мен винаги са ми били много симпатични. Най-вече, когато МЮ излезнаха с резервите с/у "овните" загуби и Ман Сити отпаднаха... А после като се върнаха гола на Шон ще го помня вечно!

ПП Най-добрия отбор, в най-доброто първенство заслужава форум!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

razcvqtko
Контакти:

Мнениеот razcvqtko » 08 яну 2012 22:33

PIMP написа:Айде бе, сякаш повечето фенове на Юве, Милан, Реал, Барса и Юнайтед не са започнали да ги следят когато отборите им са били номер 1 в света...

фен съм на юнайтед още от кантона,палистър,дейвид мей и стив брус и много са така затова млъкни

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 08 яну 2012 22:41

Nask0 написа:След отборите които заслужават повече - Валенсия и няколко отбора от Бундеслигата. Макар че не очаквам и те да получат свои форуми. Така че може да почакаш. Предлагам да се съберете всичките 3-ма фенове на Сити и да си направите група във фейсбук или нещо такова. ;)

Ха ХА Ха :mrgreen: кой е третия,че не е ясно?!Малко шум по вестниците за пари и спонсори и айдееееее,големи отбори и мнооого фенове!Я веднага един форум и за Лудогорец и Анжи Махачкала! :mrgreen: А,дали ме разбраха,нямам си на идея.....

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 08 яну 2012 22:50

Отдавна съм казал, че ще е много по-лесно да се направят форуми за първенствата вместо за отборите. Така всички проблеми се решават и всички са доволни. Дори бях пуснал тема, но някой модератор я изтри. Явно не им се занимава.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 яну 2012 02:46

manutd legeng написа:
Nask0 написа:След отборите които заслужават повече - Валенсия и няколко отбора от Бундеслигата. Макар че не очаквам и те да получат свои форуми. Така че може да почакаш. Предлагам да се съберете всичките 3-ма фенове на Сити и да си направите група във фейсбук или нещо такова. ;)

Ха ХА Ха :mrgreen: кой е третия,че не е ясно?!Малко шум по вестниците за пари и спонсори и айдееееее,големи отбори и мнооого фенове!Я веднага един форум и за Лудогорец и Анжи Махачкала! :mrgreen: А,дали ме разбраха,нямам си на идея.....

За теб съм на 100% сигурен,че не познаваш историята на клуба на който си фен :!: Какъв е тоя ник бе,каква е тая легенда бе ташак :?: :?: :?:

П.П. За да получиш уважение от другите,трябва и ти да проявиш такова :!: Ти не си сред тези :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Dembele39
Контакти:

Мнениеот Dembele39 » 09 яну 2012 03:26

Ето затова нямам любим чужд отбор! Симпатизирам на чужди отбори, но на такива като Динамо Киев, Лацио, Олимпик Лион - отбори, които не са станали такива след като са се наляли милиони в тях, а са отбори с история и традиции... но аз преди всичко съм фен единствено и само на ЛЕВСКИ СОФИЯ и съм тотално против всички глорихънтърчета.... как можете да се назовете фенове на даден отбор само след няколко хубави победи и покупката на класни футболисти... тук се броят на пръсти тия, които са ходили на мач на т.нар. си ''любим'' отбор или пък знаят някоя песен за него... смешно е... и затова сме на това дередже, не сме никаква нация, кланяме се на всичко чуждо... да сте виждали германец ''фен'' на Партизан Белград или нещо подобно... правете разлика между симпатизант и фен, пък подфоруми ще си се направят, когато има кой да пише в него... за момента не мисля, че има повече от 6-7 човека, които да пишат в подфорум на Манчестър Сити...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 яну 2012 04:36

Ебати спора сте заформили. Нямам представа колко фена на Сити има във форума, явна са 2-3, ама примерно феновете на Валенсия във форума на Гонг са доста повече! Да сте чули или видели да циврят за собствен раздел? Не! Имат си 2 теми в раздел Футбол Свят, при това 2 отлично направени теми и си пишат в тях за всичко свързано с любимият им отбор.

Защо феновете на Сити не направите същото? Никой няма да ви изтрие/заключи темата, а с течение на времето, ако се съберете достатъчно фенове може и да ви огрее да си имате собствен раздел.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 яну 2012 07:43

megan fox написа:Ебати спора сте заформили. Нямам представа колко фена на Сити има във форума, явна са 2-3, ама примерно феновете на Валенсия във форума на Гонг са доста повече! Да сте чули или видели да циврят за собствен раздел? Не! Имат си 2 теми в раздел Футбол Свят, при това 2 отлично направени теми и си пишат в тях за всичко свързано с любимият им отбор.

Защо феновете на Сити не направите същото? Никой няма да ви изтрие/заключи темата, а с течение на времето, ако се съберете достатъчно фенове може и да ви огрее да си имате собствен раздел.

+1
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 09 яну 2012 07:48

pesho_1913 написа:
storm написа:Кой пък в бундеслигата заслужава форум ? .. :) То Баварците пишат 1-2 ..останалите я ги има я не ... :)

Във форума има бая хора(включително и аз), които симпатизираме на Борусия Дортмунд и ако се направи подфорум ще е супер. :)
Относно подфорум на Ман. Сити, и тук има доста хора, които харесват този отбор, но според мен повечето викат за тях, просто защото мразят Юнайтед. :?

И аз съм скрит фен на Дортмунд :)
Гласувам за техен форум!!!

Мисля че и Ман Сити трябва да си имат форум. Ще е по-лесно да се правят "battles" между феновете преди мачове.
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Футбол - Свят”