ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Не ме интересува дали е резерва или не,на видеото се вижда какво може.И Лампард е резерва в Челси,причините ги знаем - АВБ.Може да не се разбира с тренера,но пак казвам-виждаме какво може,ако го покаже тук ще газим здраво,тоя е като Шави за нас+бързина.А дали се гонят цели след като искат да ги продават бързо-мога само да ти се усмихна на разсъждението!Поне 2-3 пъти по-скъпи ще са ако Черно Море се класира в ЕКТ!!!Не само,че се гонят цели,но и всяка продажба е обвързана с тях,по-висока цел,по-голям пазар,конкуренция,пари!Това е бизнеса,а футбола също е бизнес.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
ShooterMan написа:Не ме интересува дали е резерва или не,на видеото се вижда какво може.И Лампард е резерва в Челси,причините ги знаем - АВБ.Може да не се разбира с тренера,но пак казвам-виждаме какво може,ако го покаже тук ще газим здраво,тоя е като Шави за нас+бързина.А дали се гонят цели след като искат да ги продават бързо-мога само да ти се усмихна на разсъждението!Поне 2-3 пъти по-скъпи ще са ако Черно Море се класира в ЕКТ!!!Не само,че се гонят цели,но и всяка продажба е обвързана с тях,по-висока цел,по-голям пазар,конкуренция,пари!Това е бизнеса,а футбола също е бизнес.
Такъв видеосбор може да се направи и на Дончо Атанасов.Паса към Капитанов,рейда срещу Берое,гола срещу ЦСКА и т.н.
14 ноември, недей моля те, недей - тъкмо този му трябваше на стрелеца да нагласи състава
Към този момент имаме треньор мениджър, взимащ самостоятелни решения,който може да води успешно всеки отбор от топ 10 в Европа, имаме супер талантлив вратар,който досега не е пазил цял мач, но има потенциал, запазихме двойката централни защитници за които се натискаха всички водещи световни отбори, бековете ни са по бързи от вятъра, опорните халфове са бетон, според стрелеца ни трябват две крила , разиграващ халф, който да може да владее топката по 97 минути всеки мач, и един голаджия който вкарва 100% с всяко докосване на топката - корем,пета,глава,ляв външен и каквото друго дойде.
Само Шави нямахме - ей ти и Шави дойде, не е точно истинския, ама даже е малко по добър и по признат от него, догодина сме на финал в Шампионската с този състав и този треньор , няма лъжа.
Само като се събудим ще ни е отворен прозореца и някой ще ни е събрал одеялото, ама за истинските фенове това е най малкия проблем - догодина сме на финала на шампионската лига, ако не догодина, по догодина, ако не по догодина - когато стане, ако изобщо стане, оле,оле,оле, до тогава ще си цапаме гащите на прясно ремонтирания стадион Тича
Към този момент имаме треньор мениджър, взимащ самостоятелни решения,който може да води успешно всеки отбор от топ 10 в Европа, имаме супер талантлив вратар,който досега не е пазил цял мач, но има потенциал, запазихме двойката централни защитници за които се натискаха всички водещи световни отбори, бековете ни са по бързи от вятъра, опорните халфове са бетон, според стрелеца ни трябват две крила , разиграващ халф, който да може да владее топката по 97 минути всеки мач, и един голаджия който вкарва 100% с всяко докосване на топката - корем,пета,глава,ляв външен и каквото друго дойде.
Само Шави нямахме - ей ти и Шави дойде, не е точно истинския, ама даже е малко по добър и по признат от него, догодина сме на финал в Шампионската с този състав и този треньор , няма лъжа.
Само като се събудим ще ни е отворен прозореца и някой ще ни е събрал одеялото, ама за истинските фенове това е най малкия проблем - догодина сме на финала на шампионската лига, ако не догодина, по догодина, ако не по догодина - когато стане, ако изобщо стане, оле,оле,оле, до тогава ще си цапаме гащите на прясно ремонтирания стадион Тича
Абе резерва бил,ние да не сме Порто че да копуваме звездите им в първенствата на Южна Америка.Все пак за отбор от България чужденците са на много добро ниво.Ако продалжаваме да имаме същата успеваемост, трябва само да им увеличим броя.
Ето Камазола се включи много добре,Паломино много добре,а неговата продажба ще стимулира отбора да търси все повече такива.
от тия 2-3ма съм почти сигурен че единия ще е от класата на вече дошлите.
Така че аз съм оптимист,ако не за ЛЕ,то поне да имаме красиво играещ отбор със силни футболисти.
За Пиргов- Много добър вратар,наистина загуба незнам защо го продадохме,освен ако той не е пожелал.
За Божилов- ами да има качества човека,но мисля че и за нас и за него в по добре че се махна.Хем отбора разкара играч,който или вече няма желание или пък наистина неможе да задържи нивото в играта си..не ни трябват такива футболисти.
Паломино- да загуба за отбора,няколко гола вкара,много важни асистенций-ето такива нападатели трябва да търсим.Мисля че продажбата му е умесна защото
1.Чуплив футболист не се знае при една сериозна контузия кога ще му се вземат пари.
2.Взимаме ги от Америка и ги продаваме в по сериозни първенства-повече футболисти ще искат да идват при нас
3.Доста пари незнам дали сме зимали половин милион евро от друг футболист.Може би Илиян Илиев?
Разкрахме и тези които не им се дава шанс - Тодор Колев и Ратников смятам правилно-нямат какво да дадат на отбора..
Според мен адекватни действия ще ги видим новите
Ето Камазола се включи много добре,Паломино много добре,а неговата продажба ще стимулира отбора да търси все повече такива.
Така че аз съм оптимист,ако не за ЛЕ,то поне да имаме красиво играещ отбор със силни футболисти.
За Пиргов- Много добър вратар,наистина загуба незнам защо го продадохме,освен ако той не е пожелал.
За Божилов- ами да има качества човека,но мисля че и за нас и за него в по добре че се махна.Хем отбора разкара играч,който или вече няма желание или пък наистина неможе да задържи нивото в играта си..не ни трябват такива футболисти.
Паломино- да загуба за отбора,няколко гола вкара,много важни асистенций-ето такива нападатели трябва да търсим.Мисля че продажбата му е умесна защото
1.Чуплив футболист не се знае при една сериозна контузия кога ще му се вземат пари.
2.Взимаме ги от Америка и ги продаваме в по сериозни първенства-повече футболисти ще искат да идват при нас
3.Доста пари незнам дали сме зимали половин милион евро от друг футболист.Може би Илиян Илиев?
Разкрахме и тези които не им се дава шанс - Тодор Колев и Ратников смятам правилно-нямат какво да дадат на отбора..
chelseabg написа:Абе резерва бил,ние да не сме Порто че да копуваме звездите им в първенствата на Южна Америка.Все пак за отбор от България чужденците са на много добро ниво.Ако продалжаваме да имаме същата успеваемост, трябва само да им увеличим броя.
+10000
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........
chelseabg написа:Разкрахме и тези които не им се дава шанс - Тодор Колев и Ратников смятам правилно-нямат какво да дадат на отбора..
Забравяш и Марчев -- разтрогването на договора му е най-големия трансферен удар засега

младото вратарче Кирчев,отива лятото в Англия да учи и да си търси отбор
http://topmatch.bg/article-4148-momchet ... ay-kirchev
http://topmatch.bg/article-4148-momchet ... ay-kirchev
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
И в кой отбор е резерва новия Венецуелец?Във водача на първенството им,което със сигурност не е по-слабо от нашето.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Брей, че претенциозни ама. Резерва бил
А нашите като излязат навън /всички българи/ нещо по-различно ли са? Свалете малко нивото, не можем да купуваме суперзвездите на първенствата, на което и да е първенство в момента.

не ме разбирайте погрешно,само споделих последните му изяви в отбора,защото аз лично от прочетеното в форума очаквах едва ли не....,,и ако трябва да сам честен малко останах учуден...но добре да е дошъл,от мен лоша дума за моряк няма да чуете/прочетете 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ