Милан - Интер (15 Януари|Неделя|21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Милан - Интер (15 Януари|Неделя|21:45)
Изключително троен мач е това. Снощи гледах първото полувреме на Интер-Парма и останах впечатлен от ефективността на играчите на Раниери.Общо взето се получиха 3 гола от 3 положения. Хубавото е, че и трите бяха изиграни, а не от някакви фрапантни грешки на "дуковете".Лошо впечатление ми направи, че черно-сините позволяваха на гостите да задържат продължително топката и успяха да създадат няколко опасности пред Жулио Цезар, но имайки предвид, че до 15-та мин резултата бе вече 2-0 това го отдавам на лекото отпускане от вече комфортния аванс. Надявам се все пак като отколешен нерадзур, с малко повече концентрация Интер да вземе мача. Със сигурност има аргументите.

Очаквам от мача тактическо надлъгване и по-хитрия,а не по-добрия да спечели. Дано само съдията не оказва влияние на мача и да оставят футболистите да покажат какво могат. Надявам се на победа с гол разлика 0:1; 1:2; 2:3
Последните 5/6 мача м/у миланските отбори няма Х !!!
Едно време имаше традиция че от 2-та мача в 1 сезон поне 1-ят е Х , така че
очаквам да се получи хубав мач и равенство . Иначе Милан ми изглеждат по-силни
но Интер нещо се взеха в ръце пък и вратарят им си е върнал топ формата .
Едно време имаше традиция че от 2-та мача в 1 сезон поне 1-ят е Х , така че
очаквам да се получи хубав мач и равенство . Иначе Милан ми изглеждат по-силни
но Интер нещо се взеха в ръце пък и вратарят им си е върнал топ формата .
Ахахахаха колко "доброжелатели" в тая тема. Едните искат "х" заради Юве другите са си повярвали много. С Аталанта пак не бяха едни прогнози, както и да е. Прогноза 2-3:1. Миналия сезон ги пожалихме с 20000000% процентните пропуски на Робиньо. Тази година го няма Ето`o и си мисля, че нямат играч, който да ни затрудни. А и тоя халфа ви кой беше, а да Снайдер май няма да играе, така че..... Може би само Пацини, но като се върне Неста заедно с Тиаго няма да му оставят шанс. Е стават и грешки, но не мисля, че точно тогава ще ги направят. 

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Ахахахаха колко "доброжелатели" в тая тема. Едните искат "х" заради Юве другите са си повярвали много. С Аталанта пак не бяха едни прогнози, както и да е. Прогноза 2-3:1. Миналия сезон ги пожалихме с 20000000% процентните пропуски на Робиньо. Тази година го няма Ето`o и си мисля, че нямат играч, който да ни затрудни. А и тоя халфа ви кой беше, а да Снайдер май няма да играе, така че..... Може би само Пацини, но като се върне Неста заедно с Тиаго няма да му оставят шанс. Е стават и грешки, но не мисля, че точно тогава ще ги направят.
Брей като гледам статистиката,когато ви "гостуваме" май доста грешки сте направили,повече от нас

Последния сезон май нито 1 грешка не направихме. А оттогава сте дори по-слаби.durex написа:Брей като гледам статистиката,когато ви "гостуваме" май доста грешки сте направили,повече от нас
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Харесвам Милан от времето на Ариго Саки и винаги техния футбол е бил по-привлекателен за окото. Не очаквам много голове, но ще се радвам на един повече във вратата на Интер. Примерно победен гол на Кевин - Принс Боатенг за 2:1! 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
maldin1 написа:Последния сезон май нито 1 грешка не направихме. А оттогава сте дори по-слаби.durex написа:Брей като гледам статистиката,когато ви "гостуваме" май доста грешки сте направили,повече от нас
Е по миналия сезон и ние нито една грешка ненаправихме. Мач с мач не си прилича,пък да говорим за моментна форма в такова дерби е немислимо.
Очаква ни интересно дерби, след тежките поражения в предните години, сме в серия от три поредни победи, донесли ни на практика Скудетото и Суперкупата през 2011 г., и двата отбора започнаха тежко сезона, като това особено важи за Интер, в крайна сметка ние сме начело в класирането с равни точки с Ювентус, а Интер се доближава все повече до зона Шампионска лига. Няма да крия, смятам, че моите хора са фаворити и имат повече футболни аргументи за победа, но Интер никога не е за подценяване, все пак това е дерби с повече от стогодишна история. Не съм от феновете с гръмките закани и подигравки към съперника, затова не се ангажирам с конкретни предвиждания. Вярвам в победата и съм уверен във възможностите на Милан. Какво ще се получи на терена обаче, ще видим след седмица. Forza Milan!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.