Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Minyor_pk
Контакти:

Re: Спрете..

Мнениеот Minyor_pk » 25 юли 2009 19:29

ppppp написа:Във форума на турците от цдна се пусна тема в която всички те си изливат мъките поради причина че ние сме пишели там..Затова моля никой вече да не стъпва там по каквато и да е било причина , дори да пускат теми с цел заяждане което им е едно от най-силните качества ...Повечето теми за Левски те ги освиниха и сега прехвълят вината което си е до известна степен нормално за тях (отново справедливост за цска).Пишете си единствено и само в нашия раздел!Моля модераторите да наказват всеки влязал тук цесекар с цел да се заяде !

То ще е добре да спрете да пишете въобще!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Спрете..

Мнениеот 0007 » 25 юли 2009 19:30

Minyor_pk написа:
ppppp написа:Във форума на турците от цдна се пусна тема в която всички те си изливат мъките поради причина че ние сме пишели там..Затова моля никой вече да не стъпва там по каквато и да е било причина , дори да пускат теми с цел заяждане което им е едно от най-силните качества ...Повечето теми за Левски те ги освиниха и сега прехвълят вината което си е до известна степен нормално за тях (отново справедливост за цска).Пишете си единствено и само в нашия раздел!Моля модераторите да наказват всеки влязал тук цесекар с цел да се заяде !

То ще е добре да спрете да пишете въобще!!!

Айде да спреш с комплеските :?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
santiliana

Re: Не е ли време ФК в България да не са АД-та

Мнениеот santiliana » 25 юли 2009 19:30

тук не говорим за титли и участи в евротурнирите.А говорим за статута на клубовете.Ето, за първи път не успях тази година да се израдвам, че сме шампиони, защото няма футбол.И както е тръгнало, ако не се намесим ние, истински привърженици, все по-зле ще става.Нима ти харесват стадионите, отборите и президентите на клубовете.Говоря ти, че не искам някакъв си измислен новобогаташ да си писвоява идентичността на клуб, създаден преди 95 години.Както и с другите отбори.Не може този Христолов, който не знаеше допреди няколко години Ботев с какъв цвят екипи играе, и сега да съсипва отбора и да разбива чувствата на хиляди пловдивчани.Ето затова ти говоря, тук изобщо не ми пука за ШЛ, ЛЕ и какъвто и да е турнир.Искам да ходим на стадиона усмихнати и да се чувстваме, че сме отишли на развлечение 20-30 000 души, а след мача да се прибираме коментирайки футболни ситуации, а не разни простаци...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот yasen_ov4arov » 25 юли 2009 19:33

0007 написа:
yasen_ov4arov написа:С разликата ,че ние не освиркваме отбора,когато не може да вкара гол на аматьори и след третия да ръкопляскаме.Като играеха Локото (с Болтън мисля че беше) никой не почна да бръщолеви как пожелава успех на англичаните,защото в Пловдив има само един отбор-Ботев нали?Имаше един мач на Левски с някакви прошляци,където лумпените ви изкараха свастики .Какво си мислите-че тук в Пловдив няма националисти и за това не сме наизкарали и ние свастики така ли?Голямо патриотарство е да те пишат по всички европейски медии като "ето това са жители на България...".Просто когато играеш в евротурнирите ти показваш българския спорт,а по трибуните българската култура.Колкото и да не харесваме Левски/ЦСКА и Локо Пловдив никога няма да отидем на международен мач да подкрепяме чуждия отбор,но явно за вашите фенове са по-важни титлите в измисленото ни първенство от националната чест и достойнство :roll: .Просто нямам думи да опиша разочарованието си от феновете на двата гранда.

Лично аз никога не съм освирквал,а винаги съм подкрепял.Дори и когато губехме от Локото с 0:3 на Герена.А за свастика не ми говори,като не знаеш.Виж този клип и се осведоми: http://www.sportal.bg/video.php?video_id=8050 ;)
Чак като видиш клипа ми говори за лумпенизирани фенове.И феновете на ЦСКА подкрепяха чуждите отбори на стадиона срещу Левски.Никога феновете на Левски не са правили такава простотия.Аз все повече се разочаровам от ограниченото мислене на част от хората извън София :|
Какво се очакваше да видя на клипа?Група гологлави момчета са се подредили във формата на свастика в мач от българското първенство.Честно да ти кажа трябваше два пъти да си го пусна ,за да разбера какво точно ми показваш :mrgreen: .Хайде сега и двамата знаем,че това е с цел да се одрунди Селското и шансовете да се разчуе в международен план са доста по-малки от мач за купата на УЕФА с наизкарани сумати свастики и хвърлени бомбички преди това.Тогава не помня с кой играхте (мисля че с Интер Баку или нещо такова пак) ,но най-малкото местните телевизии са предали какви глупаци сте.
Говоря ти за малоумието на феновете ви да правят подобни магарии по терените из Европа и каква антиреклама е това за България :roll: .Няколко скинари в Пловдив ,направили мизерия със смислена и логична цел на непредаван по телевизията мач(щеше да се разчуе иначе) по никакъв начин не може да се сравнява нито с изказвания,че едните ще стискат палци за противников отбор,а другите ще се покажат като ненормалници пред света не мислиш ли?
Цялата тази селяния на феновете ви идва от факта,че сте безнаказани в българското първенство.Фенове на Левски/ЦСКА чупят седалки ,бият се ,убиха един човек ,а едно момиче седя по болници сума време и никой не им търси отговорност.Най-голямото наказание което се сещам е ,че наказаха ЦСКА-то един път да не играе на своя стадион,а на...националния :? .И по-големи мизерии ще правят нискоинтелигентните ви фенове,имайки предвид облъчването от медиите и гореспоменатия факт.Иначе какво съвпадение-и аз съм разочарован от ограниченото мислене на част от жителите на столицата :) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Имаме ли сили и за малко смях ?

Мнениеот futbolqga » 25 юли 2009 19:41

Не е особенно забавно, но все пак има нужда от такива неща, за да Батков да разбере, че става за смях ...

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 25 юли 2009 19:44

На този етап в България, тази система е неприложима. Ако клуба е без с обственик, откъде ще идват парите? Българския футбол не се продава, и така биха оцелели само най големите клубове. Не че сега има много пари, но поне се дават някакви, ясно е че собствениците перат много пари през клубовете, но поне нещо остава в тях. Ако се мине на системата от испания-президента да се избира, а клуба да се самоиздържа, до 1 година ще загинат повечето отбори. Големите спонсори ще дават пари на тези които играят в Европа и така...
Последна промяна от lewstherin на 25 юли 2009 19:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 25 юли 2009 19:44

santiliana написа:тук не говорим за титли и участи в евротурнирите.А говорим за статута на клубовете.Ето, за първи път не успях тази година да се израдвам, че сме шампиони, защото няма футбол.И както е тръгнало, ако не се намесим ние, истински привърженици, все по-зле ще става.Нима ти харесват стадионите, отборите и президентите на клубовете.Говоря ти, че не искам някакъв си измислен новобогаташ да си писвоява идентичността на клуб, създаден преди 95 години.Както и с другите отбори.Не може този Христолов, който не знаеше допреди няколко години Ботев с какъв цвят екипи играе, и сега да съсипва отбора и да разбива чувствата на хиляди пловдивчани.Ето затова ти говоря, тук изобщо не ми пука за ШЛ, ЛЕ и какъвто и да е турнир.Искам да ходим на стадиона усмихнати и да се чувстваме, че сме отишли на развлечение 20-30 000 души, а след мача да се прибираме коментирайки футболни ситуации, а не разни простаци...

До болка си права!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 19:45

Един клуб може да не е АД и пак да има собственик.Трудно ще стана държавата и общините да се заемат с футбола така, както беше преди 20 години.Друг е въпросът, че това са особен вид АД, в които един човек има не само мажоритарен, но и почти 100 процентов контрол над акциите.

Много ми е любопитно, как ЦСКА ще стане отново тим на БА, при положение, че почти нямаме армия и средствата за тази, която имаме не достигат.Тогава Министърът на отбраната ли ще е президент.. сигурно защото няма какво друго да прави ;) Или пък Левски към МВР.... чудеса от храброст ще има тогава.Всеки по изявен футболист от провинцията ща бъде нарочван за бандит, арестуван и после оправадаван, като ще трябва да играе за `сините`.. иначееее..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот 0007 » 25 юли 2009 19:54

yasen_ov4arov написа:Какво се очакваше да видя на клипа?Група гологлави момчета са се подредили във формата на свастика в мач от българското първенство.Честно да ти кажа трябваше два пъти да си го пусна ,за да разбера какво точно ми показваш :mrgreen: .Хайде сега и двамата знаем,че това е с цел да се одрунди Селското и шансовете да се разчуе в международен план са доста по-малки от мач за купата на УЕФА с наизкарани сумати свастики и хвърлени бомбички преди това.Тогава не помня с кой играхте (мисля че с Интер Баку или нещо такова пак) ,но най-малкото местните телевизии са предали какви глупаци сте.
Говоря ти за малоумието на феновете ви да правят подобни магарии по терените из Европа и каква антиреклама е това за България :roll: .Няколко скинари в Пловдив ,направили мизерия със смислена и логична цел на непредаван по телевизията мач(щеше да се разчуе иначе) по никакъв начин не може да се сравнява нито с изказвания,че едните ще стискат палци за противников отбор,а другите ще се покажат като ненормалници пред света не мислиш ли?
Цялата тази селяния на феновете ви идва от факта,че сте безнаказани в българското първенство.Фенове на Левски/ЦСКА чупят седалки ,бият се ,убиха един човек ,а едно момиче седя по болници сума време и никой не им търси отговорност.Най-голямото наказание което се сещам е ,че наказаха ЦСКА-то един път да не играе на своя стадион,а на...националния :? .И по-големи мизерии ще правят нискоинтелигентните ви фенове,имайки предвид облъчването от медиите и гореспоменатия факт.Иначе какво съвпадение-и аз съм разочарован от ограниченото мислене на част от жителите на столицата :) .

Да,прав си.Но тези,които са правили това,са малка част от феновете на Левски.Както каза и Батков,по-голямата част от тези са или наркопласьори или наркомани.И пак ти казвам,не слагай всички под общ знаменател.Това са малка част от публиката на Левски.И ни наказаха с тлъсти глоби от УЕФА.Сред всички мои приятели Левскари няма такива.Може и да ходим в Б сектор,но не за да правим мизерии. ;) Мисля,че и вие имате Лумпенизирани фенове,както и ние.Просто е безмислено да спорим(може би силна дума),като знаем,че и сред нас,и сред вас,и сред ЦСКА има такива фенове.Имам и един въпрос към теб.При нас-в България,се смята,че си истински фен ако ходиш само в секторите Б,Г, и т.н.Тоест да пускаш димки,факли и да вееш знамена,а не да гледаш мача.В Англия например на мача на Челси с Ливърпул тази година феновете на Челси развяха знамена чак в края на мача.И то целият стадион,не само секторите зад вратите.А през останалото време гледаха мача.Та въпросът ми е-Те по-малко фенове ли са от ходещите дрогирани на мач,имащи себе си за най-верни фенове на клубовете?И футболът в България забавление ли е,или място за разтоварване от личните проблеми?Това е от мен.Другата тема за мен е приключена,както по-горе написах ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 юли 2009 20:11

LSFC 1914 написа:
santiliana написа:тук не говорим за титли и участи в евротурнирите.А говорим за статута на клубовете.Ето, за първи път не успях тази година да се израдвам, че сме шампиони, защото няма футбол.И както е тръгнало, ако не се намесим ние, истински привърженици, все по-зле ще става.Нима ти харесват стадионите, отборите и президентите на клубовете.Говоря ти, че не искам някакъв си измислен новобогаташ да си писвоява идентичността на клуб, създаден преди 95 години.Както и с другите отбори.Не може този Христолов, който не знаеше допреди няколко години Ботев с какъв цвят екипи играе, и сега да съсипва отбора и да разбива чувствата на хиляди пловдивчани.Ето затова ти говоря, тук изобщо не ми пука за ШЛ, ЛЕ и какъвто и да е турнир.Искам да ходим на стадиона усмихнати и да се чувстваме, че сме отишли на развлечение 20-30 000 души, а след мача да се прибираме коментирайки футболни ситуации, а не разни простаци...

До болка си права!

не съм жена, santiliana е бивш испански национал от 80-те години и звезда на Реал :lol:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”