Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TristaNNN » 08 яну 2012 19:17

Tommi написа:Браво, определено имат нужда и от теоретична подготовка. Само не съм съгласен така да дели отбора на защитници, халфове и нападатели, но той си знае най-добре.

Явно Костов го прави превантивно и иска да избегне евентуално объркване...да не вземат случайно чужденците Калво, Арс и компания да усвоят подсигуряване или комуникация с вратаря :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 яну 2012 19:23

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=01SjwmkRtj8&feature=related[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eOmd9bfYMhA[/youtube]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 яну 2012 20:09

Аз имам добро усещане за Рисп и се надявам да не стане като с Рашид, който когато най-после се възстанови се оказа много кадърен играч, но...
За Калво нямам добро предчувствие, че ще покаже нещо повече. Дано да греша.
Очаквах от Арс 20-ина гола, но всеки от головете му бе важен. Колкото и малко да бяха. Без головете му срещу Локото сега Костов може би щеше да обиграва отбор за следващият сезон. Холандеца реши два мача в първенството и почти сам без малко да бие Спартак. За съжаление грешната защитна тактика след гола в Словакия, простотията на Грийн и малшанса на Йовчо на дузпата ни лиши от евентуалният разгром от Локо Москва. :mrgreen:
Последна промяна от metodito на 08 яну 2012 20:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2012 20:12

metodito написа:Аз имам добро усещане за Рисп и се надявам да не стане като с Рашид, който когато най-после се възстанови се оказа много кадърен играч, но...
За Калво нямам добро предчувствие, че ще покаже нещо повече. Дано да греша.
Очаквах от Арс 20-ина гола, но всеки от головете му бе важен.

"Меридиан Мач": Рисп иска 6 заплати, за да си тръгне
Левски няма да може да се отърве от Ларс Рисп. „Сините" искат да изгонят шведа, но той отказва да си тръгне без да получи шестте си заплати до края на договора. Както е известно преди месец спортният директор на тима Георги Иванов обяви, че не иска Рисп в състава.
От клуба се надяваха да го убедят да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Рисп обаче отказва твърдо да си тръгне.
„Оставам при всички положения до края на договора. Тук ми харесва. Ще си тренирам с юношите и очаквам шанс за изява в първия състав", казал Ларс Рисп на шефовете си.
Шведът взима една от големите заплати на „Герена", която е в размер на 10 000 евро."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 яну 2012 20:18

blue avalanche написа:"Меридиан Мач": Рисп иска 6 заплати, за да си тръгне
Левски няма да може да се отърве от Ларс Рисп. „Сините" искат да изгонят шведа, но той отказва да си тръгне без да получи шестте си заплати до края на договора. Както е известно преди месец спортният директор на тима Георги Иванов обяви, че не иска Рисп в състава.
От клуба се надяваха да го убедят да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Рисп обаче отказва твърдо да си тръгне.
„Оставам при всички положения до края на договора. Тук ми харесва. Ще си тренирам с юношите и очаквам шанс за изява в първия състав", казал Ларс Рисп на шефовете си.
Шведът взима една от големите заплати на „Герена", която е в размер на 10 000 евро."

Супер! Веднъж скъперничеството на Тодорян да свърши работа.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 яну 2012 20:19

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ms0SxTX2bLE[/youtube]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2012 20:28

metodito написа:
blue avalanche написа:"Меридиан Мач": Рисп иска 6 заплати, за да си тръгне

Супер! Веднъж скъперничеството на Тодорян да свърши работа.

В този ред на мисли,нали Гонзо ЛИЧНО го доведе и много му се радваше? :?
Сега-не го искал...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 яну 2012 20:39

ето още един пример за вредата, която Гонзо перманентно нанася на Левски, а и на Батков (защото парите за тази голяма заплата са от неговия джоб). Вярно е, че всеки трансфер носи рискове, но всичко това специално с Рисп се очакваше да стане, защото нямаше необходимата подготовка, беше форсиран за мачовете с Търнава и като се прибави и възрастта му, както и предишни постоянни контузии... Много такива грешки се направиха в този аспект, а само амбиция и ентусиазъм не са достатъчни.
Ето сега прави впечатление, че играчите изказват суперлативи за методите на Костов, тренират с усмивка, което е известна гаранция за по-добър вид на отбора напролет.
Трябва нюх и такт за всичко...А Гонзо просто ги нямаше и трудно ще ги придобие.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 яну 2012 20:59

turbogena написа:Старокин навършва 25 години днес !

Защитникът на Левски Орлин Старокин, празнува днес своята 25 - та годишнина. Ръководството, спортно - техническият щаб, съотборниците му и всички служители на клуба, пожелават на левият бранител здраве, щастие и много успехи със синята фланелка.

А феновете му пожелаваме нов отбор

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 яну 2012 09:38

Излезна ли програмата за контролите по време на подготвителните лагери?

Върни се в “Левски”