""Меридиан Мач": Рисп иска 6 заплати, за да си тръгне
Левски няма да може да се отърве от Ларс Рисп. „Сините" искат да изгонят шведа, но той отказва да си тръгне без да получи шестте си заплати до края на договора. Както е известно преди месец спортният директор на тима Георги Иванов обяви, че не иска Рисп в състава.
От клуба се надяваха да го убедят да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Рисп обаче отказва твърдо да си тръгне.
„Оставам при всички положения до края на договора. Тук ми харесва. Ще си тренирам с юношите и очаквам шанс за изява в първия състав", казал Ларс Рисп на шефовете си.
Шведът взима една от големите заплати на „Герена", която е в размер на 10 000 евро."
Ей ви го и централния защитник...Че ний сме почти готови,бре!Като сметнем,че Грийн преподписа...
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
blue avalanche написа:""Меридиан Мач": Рисп иска 6 заплати, за да си тръгне
Левски няма да може да се отърве от Ларс Рисп. „Сините" искат да изгонят шведа, но той отказва да си тръгне без да получи шестте си заплати до края на договора. Както е известно преди месец спортният директор на тима Георги Иванов обяви, че не иска Рисп в състава.
От клуба се надяваха да го убедят да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Рисп обаче отказва твърдо да си тръгне.
„Оставам при всички положения до края на договора. Тук ми харесва. Ще си тренирам с юношите и очаквам шанс за изява в първия състав", казал Ларс Рисп на шефовете си.
Шведът взима една от големите заплати на „Герена", която е в размер на 10 000 евро."
Ей ви го и централния защитник...Че ний сме почти готови,бре!Като сметнем,че Грийн преподписа...
С тази "селекция" може и да добутаме до Лига Европа, ама аз искам попълнения, които да ни донесат титла.

Само Левски!
blue avalanche написа:""Меридиан Мач": Рисп иска 6 заплати, за да си тръгне
Този не става. Но нека да тренира с юношите, пък ако имаме много контузени и наказани за някой мач, може да запълни групата.

Заплатата не е проблем, вече имаме пари, не е като да нямаме.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- blue avalanche
- Контакти:
Tommi написа:Този не става. Но нека да тренира с юношите, пък ако имаме много контузени и наказани за някой мач, може да запълни групата.![]()
Заплатата не е проблем, вече имаме пари, не е като да нямаме.![]()
![]()
Да не стане така,че като дойде "новия",да ревем за Рисп...
- santiliana
все още ги нямаме тези пари. Четем само в нет-а, но към настоящия момент сме си на предишния х.й
Първо трябва да се "изчистим" от някои елементи, които "товарят" бюджета и заемат и места. Едва след това ще може да се вземе нещо. Поне откъм "разчистването" съм обнадежден- вече аут е Видович (да не забравяме, че той беше препоръчан от "правилния" Мъри), Балтанов, а като гледам- и хМарян. Работи се с размах, което не е правено в последните години. Няма постоянното "даване на шанс" и тем подобни глупости. Който е кадърен и има добри качества- да остава в Левски. Другите- прав им път...
Първо трябва да се "изчистим" от някои елементи, които "товарят" бюджета и заемат и места. Едва след това ще може да се вземе нещо. Поне откъм "разчистването" съм обнадежден- вече аут е Видович (да не забравяме, че той беше препоръчан от "правилния" Мъри), Балтанов, а като гледам- и хМарян. Работи се с размах, което не е правено в последните години. Няма постоянното "даване на шанс" и тем подобни глупости. Който е кадърен и има добри качества- да остава в Левски. Другите- прав им път...
blue avalanche написа:Tommi написа:Този не става. Но нека да тренира с юношите, пък ако имаме много контузени и наказани за някой мач, може да запълни групата.![]()
Заплатата не е проблем, вече имаме пари, не е като да нямаме.![]()
![]()
Да не стане така,че като дойде "новия",да ревем за Рисп...
Може и да не дойде нов.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- santiliana
нали се говореше за Хайри, вчера Херо го е освободил окончателно.
Според мен, за ръководството привличането на централен защитник не стои на дневен ред. Търсят централен нападател, халф и крило.
LaRgO написа:Според мен, за ръководството привличането на централен защитник не стои на дневен ред. Търсят централен нападател, халф и крило.
И аз мисля така. Въпреки че халф не ни трябва, ако не се разделим с някой.