Форум на Манчестър Сити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Форум на Манчестър Сити
Аз лично познавам двама човека,които са си фенове на Ман.Сити много преди да бъдат купени от арабите.Единият дори живее в Манчестър,но въпреки всичко е предпочел да е фен на Ман.Сити за смерка на по-титолувания градски съперник.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- messi7
- Контакти:
Аз пък искам форуми на Лийдс, Нотингам и Вихър(Вълчи Дол). Моля, огрейте ме

Аз пък смятам, че определено има много фенове на Витоша Бистрица
Искам форум за бистришките тигри!
[offtopic]Не се шегувам!
[/offtopic]

[offtopic]Не се шегувам!

[center]1914[/center]
Добре де,ама и да се заяждаме и да се бъзикаме,от това няма смисъл.По-добре да има някаква градивна критика свързана и с предложения,относно форума
Моето предложение например е на началната страница на форума,секцията където пише "други отбори",да пише "други първенства"(Англия,Германия,Испания,Италия и др.) и вътре съответно форуми на отборите от тези държави.Не е задължително да има на всички отбори,но на тези,които имат фенове във форума,спокойно може да се направи.Пък това дали били 5 или 50,ще си покажат темите,постовете и посещаемоста на тези форуми и подфоруми.По този начин ще се избегнат и излишните теми като тази,както и заяждането с модераторите
Някой ако има други предложения,да дава.

Този отбор трябва да има форум, само заради играчите и треньора го заслужава 

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:Този отбор трябва да има форум, само заради играчите и треньора го заслужава
Точно пък заради треньора...

- Тони Шумахер
- Контакти:
saffron написа:storm написа:Жозе Моуриньо написа:Сити , Тотнъм , Валенсия , Наполи , Лацио и Борусия Дортмунд определено заслужават да имат форуми .
За кво да имат форум Сити бе , ти в ред ли си, кой им е фен ?? Сега ще се появят някои глохънтърчета от Сити, но пак ще са малко...За да има форум трябва поне едно 5 човека редовни да пишат в него, стига сте писали глупости, това, че на някъв хлапак афектиран от съдийската тесла, не фен на Сити, а човек който мрази Юнайтед му скимнало, че е от Сити...
е аз па съм сигурен ,че в момента хиляди деца по целия свят са се влюбили в Ман Сити ... след такива мачове разбираш ,че даден отбор е за тебе... всички са глорихътърчета.. включително и ти,, щом си лепнал броя на титлите на отбора си като аватар......наи вероятно , когато си станал фен на твоя отбор.. тои е мачка всичко живо и в италия и в европа..видял си ,че има и доста тенекии в музея и си решил да се комплексираш.. не те обвинявам.. но не обвиняваи и тези , които ще станат бъдещи фенове на Сити наи вече заради футбола..а не заради спечелените трофеи
kartago написа:igra4 написа:Кога бъдещия шампион на Англия Манчестър Сити ще има подфорум във форума на Гонг ?
Смяташ, че някой нещо ти е длъжен ли?!...
аз смятам ,че ви задава въпрос.. и да .. като лице , което се грижи за тоя форум сте длъжен да му дадете отговор!

Без име написа:Аз пък смятам, че определено има много фенове на Витоша БистрицаИскам форум за бистришките тигри!
![]()
[offtopic]Не се шегувам![/offtopic]
+1!

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Като сте тръгнали да предлагате нови форуми да се бяхте сетили за един отбор който наистина е глупаво да липсва тук-РОМА.Имат достатъчно фенове в България,имат сайт,имат фен-клуб.
Незнам за вас но аз не съм виждал на живо българин фен на Валенсия примерно.
Незнам за вас но аз не съм виждал на живо българин фен на Валенсия примерно.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
-
- Контакти:
Един отбор също много заслужава форум ... Витоша (Бистрица) ! Заради БАТЕ БОЙКО !