Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Спрете..

Мнениеот slavia_forever » 25 юли 2009 18:53

ppppp написа:Във форума на турците от цдна се пусна тема в която всички те си изливат мъките поради причина че ние сме пишели там..Затова моля никой вече да не стъпва там по каквато и да е било причина , дори да пускат теми с цел заяждане което им е едно от най-силните качества ...Повечето теми за Левски те ги освиниха и сега прехвълят вината което си е до известна степен нормално за тях (отново справедливост за цска).Пишете си единствено и само в нашия раздел!Моля модераторите да наказват всеки влязал тук цесекар с цел да се заяде !

Ще ти го кажа само веднъж: Не налагай правила, а спазвай правилата на форума, за да не пишеш НА ДРУГО МЯСТО, защото ме ДРАЗНИШ с тона си и вероятно НЕ САМО МЕН! :evil:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
santiliana

Не е ли време ФК в България да не са АД-та

Мнениеот santiliana » 25 юли 2009 18:58

Повдигам този въпрос, защото всеобщо мнение е, че откакто беше променен текста в Закона за спорта преди вече повече от 12 години и ФК в България от дружества с идеална цел се превърнаха в частни АД-та, всичките ни представи за морал, качество и феърплей бяха разбити до основи.Ето защо питам- Не е ли време да се направят радикални промени в законовите разпоредби и любимите ни отбори да нямат собственици (дума, която страшно ме дразни), а да е нещо от сорта както са клубовете в Испания, Португалия,Франция,Холандия.Защото не може някакви си "тъмни" субекти, които по незнайно какъв начин са се натъпкали с пари да идват и да присвояват идентичността на клубове с история като Ботев (Пд), Локо (Пд), Берое, Левски, ЦСКА и т.н. И мисля, че е крайно време ние, всички фенове, без значение на кой отбор симпатизираме, да се обединим и да изискаме такава промяна.Нека пак да си има президент на клуба, но да не се разпростира с правомощия на собственик.Ще кажете "Ама той дава парите", но това не значи, че трябва да присвои клуба.Нима Перес или Лапорта не дават пари?!? Но въпреки всичко през определен период от време се явяват на избори за президент на клуба и привържениците имат тежката дума да определят кой да го ръководи в период от 4 години (примерно).Какво е Вашето мнение, пичове?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

ManUnited-Daka
Контакти:

Мнениеот ManUnited-Daka » 25 юли 2009 19:01

И ти си мислиш , че като ругаеш червените фенове и ще оправиш нещата ли ? Стига сте се излагали ( всички - ЦСКАРИ , ЛЕВСКАРИ , ЛОКОМОТИВЦИ и т.н ) Спрете да серете където ядете ! Поне един форум да има в България като хората ! Да не се мразят левскарите и цскарите !

Аз съм от ЦСКА , но не смятам да ругая някой или нещо подобно ;)

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Не е ли време ФК в България да не са АД-та

Мнениеот Kobra666 » 25 юли 2009 19:04

Звучи ми добре ...но не виждам начин да стане като в големите футболсни страни ...чрез какво ще си перат парите нашите мафиоти!?Няма кой да го позволи просто ... :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот DukeUnv » 25 юли 2009 19:04

цскарите да са толкова изпаднали, че да ни псуват в сайта на Баку и да пишат какви сме ние?! А вие какви сте? В чорбарите такава завист има, че направо ще изпушат! Вие какви сте бе БЪЛГАРИ ли сте или какви? Азейрбеджанци чак да подкрепяте, макар,че не ме учудва.. Те биха подкрепили всички други отбори само не и нас. Наричайте се вие Българи :?
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юли 2009 19:08

ppppp написа:Във форума на турците от цдна се пусна тема в която всички те си изливат мъките поради причина че ние сме пишели там..Затова моля никой вече да не стъпва там по каквато и да е било причина , дори да пускат теми с цел заяждане което им е едно от най-силните качества ...Повечето теми за Левски те ги освиниха и сега прехвълят вината което си е до известна степен нормално за тях (отново справедливост за цска).Пишете си единствено и само в нашия раздел!Моля модераторите да наказват всеки влязал тук цесекар с цел да се заяде !

SkArY_9 написа:Поредната темата, пишете където искате, но спазвайте добрия тон :!:

:shock: Забрави да му кажеш "моля те", но някак по-настоятелно!!

Не знам какво да кажа, освен че от съвсем скоро, форума започна да се превръща, в "нещото", отпреди повече от половин година!! Може би защото скоро похвалих това място! Не мога да повярвам, че се допуска, някои да обиждат други и да ги наричат "турци", "педерасти", "цигани" и т.н., като изписаното се оставя безнаказано и съществуващо във форума! :evil:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 юли 2009 19:10

Angoff написа:Абе виж си първо подписа и тогава ми се прави на на невеинен бе,тревопасен !!!

Ти добре ли си?Ама честно? :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 25 юли 2009 19:11

най-добрата идея във форума от месеци насам!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Имаме ли сили и за малко смях ?

Мнениеот 0007 » 25 юли 2009 19:11

Вчера вечерта си умрях от смях :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 юли 2009 19:13

Yobs1912 написа:най-добрата идея във форума от месеци насам!

Подкрепям,но мафията в България няма да го позволи :|
Последна промяна от 0007 на 25 юли 2009 19:14, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Архив”