Схемата на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

orkata8106
Контакти:

Re: Схемата на Черно море

Мнениеот orkata8106 » 25 юли 2009 11:40

glavutzov написа:Моряци,радвам се много,че не сте прости ,комплексирани фенчета ,а разбирате от играта.Черно море е много добър отбор и съм убеден ,че имате шансове с-у ПСВ.Желая ви успех от все сърце,искам да питам има ли екскурзия до Холандия и кога е първата среща?СМАЖЕТЕ ГИ!LSFC :mrgreen:

За сега няма нищо официално. вчера в едно варненско предаване се заеха да питат за чартърни полети и някаква пакетна цена за мача и полет отиване/връщане, като водещият обеща в понеделник да даде отговор - става дума за предаването на Неделчо Михайлов от телевизия Черно море.
Поне аз знам единствено това, ако някой друг знае повече да заповяда ;)
Първата среща е идният четвъртък 30.08.2009

glavutzov
Контакти:

Мнениеот glavutzov » 25 юли 2009 11:47

Мерси,брат,аз с удоволствие бих се разходил до Холандия,пускайте инфо :mrgreen:

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 25 юли 2009 12:00

glavutzov написа:Мерси,брат,аз с удоволствие бих се разходил до Холандия,пускайте инфо :mrgreen:

Ахаааа, и аз бих се разходил с удоволствие из нощен Айндховен след като изкараме една 2-ка там но след понеделник ще се разбере как стоят нещата. С автобус е убийствено ( около 30 часа път )а и не всеки има възможност да се мота толкова време. Но виж, ако се падне Валенсия за следващ съперник на Морето - жив/умрял смятам и пеш да отида ако се наложи :mrgreen:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 25 юли 2009 12:27

Дано да измислят нещо това гостуване не трябва да се пропусне.А няма ли да е яко един мач Реал Мадрид - Черно море :)

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 25 юли 2009 12:39

Айндховен , Оле!~ Давайте филипси , с вас сме. :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юли 2009 12:53

Илко е по-добрият вратар.Илко е много стабилен при пресичане на центрирания,всъщност той няма нито едно "увисване"....а да си признаем,че това е най-слабия компонент на Фил,нали?Гола на Марио Гомез в 90 минута,гола на Литекс на Финала за КБ - абсолютно бяха поради неизлизане и ненамеса на Фил.Другото е,че Илко е страхотен в преценката на извеждащите пасове и винаги действа перфектно като либеро,а това е показателя за класа.Едно е сигурно,ще се борят докрай за титулярно място,Фил е със сигурност вратаря с най-добър рефлекс при удари от всякаква дистанция.Не забравяйте - Илко не е допускал гол в официален мач :lol: .Колкото до схемата 4-5-1,то от тези 5 халфа Кривия,Жоро Илиев и Данчо Юруков са абсолютно с атакуващи функции,а Борносузов и Димов(Георгиев,Петков) са дефанзивните.Наречете ме местен лобист,но забелязвате ли,че когато Дани Димов играе винаги мачакме и особено в халфовата линия?Момчето е снажно,високо,печели всяко единоборство и въздушен двубой,добре подава,има техника,бърз и това дава възможност на останалите да се пренесат спокойно в другата половина и да пресират още там.Това съм го забелязъл,че Дани е абсолютен властелин в центъра на терена и наличието му там ни позволява да диктуваме темпото,да си играем играта.Просто нямаме играч като Дани там с неговата физика и качества.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 25 юли 2009 13:45

HanPagan написа:Айндховен , Оле!~ Давайте филипси , с вас сме. :mrgreen:

Изображение - Му-у-у-у-у-у-у!
:mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 25 юли 2009 18:33

Оптималният състав към момента е :
---------------------------Пиргов(Фил)------------------------
Кулибали-----------Танко--------Сашко---------------Бачев
---------------------------Борносузов(Димов)-----------------
Г.Илиев------------------Алекс-------------------Юруков-----
---------Манолов----------------------Лазаров-----------------
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ogrizko