siniq_fen написа:Честито, но титлата ще е за "гражданите"!
Туре няма да го има 1 месец, така че не бъди сигурен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Честито, но титлата ще е за "гражданите"!
JohnnieWalker написа:Смешковци![]()
kirchaka написа:KingKenny написа:не искам да се заяждам не искам да ви налгам мнението си. Кажете само можете ли да си сложите ръка на сърцето и да кажете, че червен картон на Компани срещу Нани имаше при положение, че Нани дори продължава да играе ? Ако можете да го направите значи няма нищо, но ако не можете помислите си колко още такива случая мога да ви дам !Човекът си го каза, ваш фе, Сити трябваше да изравни заради антифутболът на Юнайтед.
Шанс...![]()
![]()
![]()
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
manutd legeng написа:Hakercheto написа:Преди всички да сте се разписали искам да питам феновете на Юнайтед- какво мислите за Евра и как гледате на него в последно време? Аз ако бях фен на МЮ просто такива футболисти ще ме е срам да ги гледам.
Като видях какво направи с Савич чак ми е жал за него. С Суарез и лицемерието няма да го подхващам че ще ме обвините в пристрастие
Ами,обвинен си в пристрастие още с първия ред!Игрова ситуация за изчистване на топката и си удариха главите!!!Ти какво искаш-дузпа,купа,титла,гилотина.....за какво мечтаеш,напушен?!
cantonaFAN написа:Абе аре бе.... ще ви еба и умозаключенията. Бием Сити на техния стадион, с клизма, без клизма, със съдия или без съдия ми е през К.У.Р.А. 2-3. 0-3, 3-5 ... все едно. Бихме ги и ги отстранихме, тва е най-важното.
Добре дошъл Скоулс!
saffron написа: Честита победа палячо
saffron написа:cantonaFAN написа:Абе аре бе.... ще ви еба и умозаключенията. Бием Сити на техния стадион, с клизма, без клизма, със съдия или без съдия ми е през К.У.Р.А. 2-3. 0-3, 3-5 ... все едно. Бихме ги и ги отстранихме, тва е най-важното.
Добре дошъл Скоулс!
за такива диви глорихънтъри говоряЧестита победа палячо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта