ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Мнениеот зеления » 25 юли 2009 00:17

waFry BSFC написа:Боже , колко добро изказване от страна на JohnnieWalker ! Стопли ми сърцето ! Дано има доста хора приличащи на него , хора обичащи играта ! Респект братле , просто ме изпълни !

Напълно съм солидарен с теб waFry BSFC. Само ще коригирам малко JohnnieWalker: След неговата статия става ясно, че любимите му български отбори вече явно са с един повече. Свалям ти шапка, JohnnieWalker!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Мнениеот Veso1913 » 25 юли 2009 17:56

Истинските любители на футбола харесват силното представяне на БГ отбори срещу чужди такива.Моя милост може да се похвали с факта,че съм подкрепял винаги когато БЪЛГАРИ играят срещу чужди отбори.Радвал съм се на победите на ЦСКА,Левски...да не изброявам всичките,за да не пропусна някого! :) Изключително се радвам че в момента имам възможността да подкрепям и моя любим Черно море в ЕКТ.Страшно се накефих и на резултата МИНЬОР-Уигън.Браво Миньоро!Браво на всички БГ отбори играещи и постигащи добри резултати.По този начин се вдига авторитета на БГ футбол.Радвам се че има такива хора,обичащи играта по начина който показа автора на темата.Благодаря му за хубавите думи.А всичко останало е фенщина.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”