ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 17:07

Old_death написа:Поредната тема във форумът на ЦСКА и освинена от рогатите!Тук няма ли модератори да изгонят развилнелия се добитък!!!

Изтърваш си нервите, което не подхожда на възрастта ти.Наистина ли не разбираш и ти, че това подфорум ЦСКА, че това е нет, че форумът не е с покани и всеки, който има нормално държание, може да пише.Единствените, които могат да забранят са модераторите, но те забраняват за целият форум "Гонг",а не само за отделен подфорум.

Темата е леко смешна, но това е мое мнение и вече съм го изразил.Може и да не съм прав.Може УЕФА да направи изключение за вас.Не го вярвам и се надявам, че няма да го направят, защото после жална им майка от прецеденти.Казусът "Босман" е доста по-различен от този, който вие се опитвате да представите като същият.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 25 юли 2009 17:10

В нашия форум стана много бодливо :) :) :) За коефициента са прави, за 17:1 - факт, за това, че са играли в ШЛ - така е, за евроидиотите - истина си е, и т.н, и т.н.... Но що се касае до картотеките в ЦСКА - само мързеливи, некадърни, безхаберни, хлъзгави и нечистоплътни номенклатурни кадри могат да се ебават така. Сега е ЦСКА, догодина ще е Левски. И тогава ли ще се уповавате на УЕФА-коефициента, а? Неееее! Ще ви е гадно точно толкова, колкото сега на нас. И ще сте прави. Което няма да попречи на някои да ви бъзика... И така - кой е излиза, че е идиот и губещ? Ами всички ние - и червени, и сини, и моряци, и др. Защото ръководството на БФС е некадърно и корумпирано, а ние и вие продължаваме да си говорим и заяждаме, все едно първенството ни е супер интересно, всичко е честно, няма уредени мачове и удари под кръста и националният ни отбор се е класирал за СП2010 преди 4 месеца.... Смях през сълзи, господо фенове :cry: :cry: :cry:

kaicho
Контакти:

Мнениеот kaicho » 25 юли 2009 17:15

От къде мога да си взема членска карта за мачовете на ЦСКА?

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 17:16

kaicho написа:От къде мога да си взема членска карта за мачовете на ЦСКА?

От Герена....... Да ти имам въпроса :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 юли 2009 17:17

Изтърваш си нервите, което не подхожда на възрастта ти.Наистина ли не разбираш и ти, че това подфорум ЦСКА, че това е нет, че форумът не е с покани и всеки, който има нормално държание, може да пише.Единствените, които могат да забранят са модераторите, но те забраняват за целият форум "Гонг",а не само за отделен подфорум.

Много добре знаеш за какво става дума.Преброй колко са мненията на феновете на различните клубове по тая тема и ще ме разбереш!Нямам нищо против тук да се пише от всички фенове,но ми се струва че не е етично да св влиза в чужд форум само за да се слами,плюе и заяжда!И аз съм писал във форумът на Левски,но никога не съм си позволявал да се заяждам там или да ви развалям дискусиите.Всеки има право на мнение,но само простака мисли че има абсолютни права!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 17:29

Old_death написа:

Много добре знаеш за какво става дума.Преброй колко са мненията на феновете на различните клубове по тая тема и ще ме разбереш!Нямам нищо против тук да се пише от всички фенове,но ми се струва че не е етично да св влиза в чужд форум само за да се слами,плюе и заяжда!И аз съм писал във форумът на Левски,но никога не съм си позволявал да се заяждам там или да ви развалям дискусиите.Всеки има право на мнение,но само простака мисли че има абсолютни права!!!

Какво според теб означава терминът `плурализъм`, или няма две мнения по въпроса?
Ако няма различни гледни точки, то подфорумите ще заприличат на конгрес на БКП отпреди 1989-а.
Прав си за просташките заяждания, но ги има във всеки подфорум.И на мен не ми е приятно, като вляза някъде и да ми дават ъгъл на наклона, защото не съм в хора на свраките, но никога не бих казал на някого, че няма право да пише в дадена тема.

Пак да кажа по темата....Нямате дори юридическо право да имате такива претенции към УЕФА.Дано някой от заслепените фенове на ЦСКА успее да разбере това.Иск за неизплатени възнаграждения имат право да подават пряко засегнатите лица, но не и евентуалният им нов работодател, защото той няма никакви трудови взаимоотношения-нито с тях, нито с ответника.

ПП-Аз напуснах вчера, защото не ми плащат, но новият ми работодател няма как да съди старият-мога да го направя аз, или упълномощено от мен лице.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 юли 2009 19:37

Оф, пак 1000 разбирачи в синьо за тема, касаеща ЦСКА и запалянковците и....
Добре бе, може и да е прав кашчей, ама дайте да видим какво ще кажат в понеделник на пресконференцията, пък тогава пак да бистрим...

А какво общо имаше тук участието, коефициентите и изобщо представянето в Европа?
Сините направиха 2 що годе прилични години в ЕКТ от 30 години насам и ще се наакат от хвалене с тях, ега ти смешниците.... :lol:

Фактите са си факти и те са :
Изображение
Изображение

Айде по-полека на тема евротурнири и с по-голямо уважение към червените фенове в тяхната част на форума. :idea:

Че то мен заради едно "теленца" и заради това, че казах че трябва да направят паметник на Г. Христов след мача на сините срещу Вихрен от първия пролетен кръг, в който едвам биха с 3:2 с гол на великия нападател Георги Христов в 88-та минута ми бяха изтрили мнението и ме бяха баннали преди време :roll:

А сега какви псувни и простотии тука сме принудени да четем - "турци", "свине", "цецка" и не знам си какво... :evil:
Чак един синичък тука вчера ми обяснява, че трябвало да си сменим името, щото сме го били откраднали от ЦСКА Москва.... :lol:

А иначе "Литекс" мисля беше модератора, който в една тема от синия форум след обида на син запалянко към червен беше написал, че сините в тяхната част на форума можело да си пишат каквото си искат...
Ега ти критериите, извинявай ся :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 20:01

Yasso, ти какво очакваш да чуеш в понеделник?Нали не очакваш вашите шефове да кажат, че те са сбъркали?Да си чул за 2 години Томов да си признае, че е сгрешил в нещо.. или ПаткоФФ... Селския..Някой от тези "велики" президенти някога да е казал, че е сгрешил в нещо?Същото ще е и в понеделник и със сигурност цялата вина ще е само и единствено в БФС,а те ще са чисти, като партизани на 9-и септември.Защо Литекс нямат такива проблеми, като се изключи случаят Кишишев преди повече от 10 години?
Няма да е лошо феновете да се замислите, като що за шефове имате на любимият отбор, преди да почнете да кълнете и плюете.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 юли 2009 20:13

Очаквам да чуя обяснения по казуса, щото ми писна да гадая пък и да чета тука мнения на всякакви "специалисти"...
Да кажат къде има заведени искове, къде няма, кой къде какво е подал като документи и дали е било навреме, кой какво им е обещавал че ще се уреди относно картотеките и на какво основание, кой съд има юрисдикция да решава по този казус и така нататък...

Вината ще се изясни в кого е - нали знаеш че винаги има ЕДНА истина, а много интерпретации и гледни точки - в понеделник се надявам да чуя точните обяснения защо ние сме прави, а БФС не :!:

А Томов пък къде го намеси, бе човек - стига вече с тоя тапет :evil: , малко ли ни тормози отбора, не искам ни името му ни физиономията му да виждам отникъде.... :evil:

А относно настоящите шефове - мисля че имаме добри ръководители, които още не са се ориентирали на 100% в нещата, но скоро и това ще стане а относно този казус, смятам че не са толкова наивни колкото беше Томофф за лиценза и са проверили нещата юридически, преди да направят така, както са направили....
Ако ли не - целия юридически отдел е за метла :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”