Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.

Мнениеот KingKenny » 08 яну 2012 12:19

john barnes написа:
KingKenny написа:
Kotzata написа:Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?
Онзи, който беше на 4-ти точки от титлата и само страхотната игра на К.Роналдо му попречи да я вземе. И всичкото в ерата на двамата паразити.
Онзи, който довете играчи като Пепе Рейна, Алонсо, Масчерано и Фернандо Торес?

Не искам да му адвокатствам - все пак и той,както всеки треньор, е правил грешки, но не смятам, че заслужава тези гаври. Честно, не съм виждал толкова подигравки по адрес на Рой Ходжсън, който между другото си го заслужава повече.

Просто казвам :)

А аз просто да кажа: Бенитез не заслужава гаври, а Кени Далглиш заслужава тук да го правят на маймуна ? барнс да се прави на много оригинален а всъщонст е нищо повече от един му**ьо. Да опетнява името на човека, който е най-великият играч на Ливърпул за всички времена и треньорът спечелил КЕШ, ФА къп,Карлинг Къп, Титлата в Англия - той ли заслужава гавра ?

П.С. не се правете на ангели хранители, защото на всеки тук му е писнало от вашата пумия изливана по посока Далглиш и Ливърпул. Човекът, който цял Коп боготвори вие го навирате в на кучето гъ*а. Тръгнал той да ми говори кой заслужава и кой не. Трай си там !

ела и ми кажи в очите,че съм мухльо...клавиатурна мишко! гледай си посрания кинг и недей да ни даваш акъли кой да подкрепяме и за кой да пеем песни...харесваме бенитес и точка! къв си ти,че ще ми казваш кой да харесвам и кой да не плюя? бегай у лево,мушморок! :mrgreen:

Яд те е нали джонка, че виждаш как всеки фен иска Кени Далглиш да е треньор, как всеки един човек, ходещ на мачовете разбира и вижда кой е Далглиш и какво прави за клуба и колко го е грижа за клуба, само тука 2-3 палячовци не можете да разберете това нещо. Кажи ми тогава не уважаваш Ръш,не уважаваш Далглиш, питам те просто един върпос:ти фен на кой отбор си ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 08 яну 2012 12:37

Просто казвам :)[/quote]
А аз просто да кажа: Бенитез не заслужава гаври, а Кени Далглиш заслужава тук да го правят на маймуна ? барнс да се прави на много оригинален а всъщонст е нищо повече от един му**ьо. Да опетнява името на човека, който е най-великият играч на Ливърпул за всички времена и треньорът спечелил КЕШ, ФА къп,Карлинг Къп, Титлата в Англия - той ли заслужава гавра ?

П.С. не се правете на ангели хранители, защото на всеки тук му е писнало от вашата пумия изливана по посока Далглиш и Ливърпул. Човекът, който цял Коп боготвори вие го навирате в на кучето гъ*а. Тръгнал той да ми говори кой заслужава и кой не. Трай си там ![/quote]
ела и ми кажи в очите,че съм мухльо...клавиатурна мишко! гледай си посрания кинг и недей да ни даваш акъли кой да подкрепяме и за кой да пеем песни...харесваме бенитес и точка! къв си ти,че ще ми казваш кой да харесвам и кой да не плюя? бегай у лево,мушморок! :mrgreen:[/quote]
Яд те е нали джонка, че виждаш как всеки фен иска Кени Далглиш да е треньор, как всеки един човек, ходещ на мачовете разбира и вижда кой е Далглиш и какво прави за клуба и колко го е грижа за клуба, само тука 2-3 палячовци не можете да разберете това нещо. Кажи ми тогава не уважаваш Ръш,не уважаваш Далглиш, питам те просто един върпос:ти фен на кой отбор си ?[/quote]

тои е фен на РАФА БЕНИТЕЗ не на ЛИВЕРПУУЛ бъди сигурен но РЪФЪ няма да е трениор в близките години и се чуди каде да си избива комплексите и го прави във форуми на пуул

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 яну 2012 14:31

съзнателен фен съм на Ливърпул от 1984г. и малко ме съмнява,ти точно да си преди мен...така че,не ми говори за ръш,далглиш и останалите.за бенитес-много ясно,че съм му фен-той ни върна европейската слава и ще съм му вечно признателен заради това.ти като искаш си го мрази,ама недей да ми казваш на мене аз кой да мразя или да храня! така както ти демонстрираш неприязънта си към него,така и аз демонстрирам същото към сияйния! :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 08 яну 2012 14:49

john barnes написа:съзнателен фен съм на Ливърпул от 1984г. и малко ме съмнява,ти точно да си преди мен...така че,не ми говори за ръш,далглиш и останалите.за бенитес-много ясно,че съм му фен-той ни върна европейската слава и ще съм му вечно признателен заради това.ти като искаш си го мрази,ама недей да ми казваш на мене аз кой да мразя или да храня! така както ти демонстрираш неприязънта си към него,така и аз демонстрирам същото към сияйния! :mrgreen:

ха аз не мразя Бенитез, но той направи доста, доста, доста грешки в управлението си, а за една-две грешки на Далглиш го правите на луд ето това е проблема ! :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 08 яну 2012 14:54

Долу ръцете от Джонката !!! :mrgreen:

Не ви ли писна, we пичове, кой по най ?!

И Рафа беше пич, и Кени Далглиш си е пич, и всеки, направил нещо добро за 'Пуул си е пич, изключая Сунес ...
Стига сте се хранили, насочете енергията си към отбора и мениджъра ...

Y.N.W.A. !!!
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 яну 2012 15:05

Джонито едно си знае,едно си бае.
Слушай ся съфорумнико-продължавам със спец.разяснения за теб :!:
За Рейна и аз ти казах преди няколко дена и други сега ти казват-ситуацията за която говориш с 20те мил. се случва лятото на 2010 при Ходжсън,Хикс и Джилет -но ок на теб Далглиш ти е виновен,разбрахме :lol:
За Ливърпул в шамп.лига 2005-да класираме се по-право,но Англия има 4квоти за ШЛ и ФА реши да даде на Евертън като 4ти във ВЛ да се състезава в ШЛ,а не на нас.После скромният отбор на ТНС(шампион на Уелс) реши да ни отстъпи правото си да се съзтезава в квалификациите на ШЛ и тук идва прецедента на УЕФА да разреши мач м/у нас и тях ей тъй отникъдето и победителя(ние) срещна ЦСКА София в следващия кръг на квалификациите.После другите участници за Англия надигнаха рев и напълно основателно,че тази година трябва да делят тв правата за Англииските отбори на 5,не на 4 и УЕФА пак остана в необрано лозе,но после Евертън отпадна в квалификациите и най-накрая всичко утихна с хепиенд за нас.
За Каут да ти обясня-след като го докара,като голмайстор на холандското,Рафата изскочи със гениалното решение да го забие дясно крило,само и само да не си наруши скъпоцената тактика с 1 нападател.
Говорим за Каут,който няма техника да мине един защитник или скорост поне да го надбяга(както прави Даунинг).Всички му се кефите как бягал като кон и помагал назад,ама това е офанзивен футболист и в атака има 4 от 5 сбъркани отигравания,лишен е от всякаква фантазия,но не е той виновен че го наложиха на тази позиция.Но както и да е- рано или късно ще го продадем и ако вземем едно хубаво крило ЕВЕНТУАЛНО ти ще проумееш на какво беше подложен Ливърпул от Рафата пускайки този спънат кон за крило.За капак да добавя,че ако не спечелим Карлинг къп,Дирк Каут ще подобри един брадясъл рекорд за"най-дълго време играч на Ливърпул без спечелен трофей"(в момента се държи от Емлин Хюз и приключва със първата купа на Шенкли) Както и да е Кайт съм го признал,че остава без дробове и че е железен на дузпи,въпреки пропуска с/у Евертън по-рано този сезон.
Джони,Джони не е важно,колко си видял,а важното е какво ти е влязло в гавата :!:
Я панимаю,а тъй капиш :?:

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 яну 2012 15:06

KingKenny написа:
john barnes написа:съзнателен фен съм на Ливърпул от 1984г. и малко ме съмнява,ти точно да си преди мен...така че,не ми говори за ръш,далглиш и останалите.за бенитес-много ясно,че съм му фен-той ни върна европейската слава и ще съм му вечно признателен заради това.ти като искаш си го мрази,ама недей да ми казваш на мене аз кой да мразя или да храня! така както ти демонстрираш неприязънта си към него,така и аз демонстрирам същото към сияйния! :mrgreen:

ха аз не мразя Бенитез, но той направи доста, доста, доста грешки в управлението си, а за една-две грешки на Далглиш го правите на луд ето това е проблема ! :)

да съм отричал,че бенитес правеше грешки? ама и сийяния ги прави в момента и те са доста,а не една-две както ти се иска!обаче вие това не си признавате,че сияйния ви кинг прави много грешки и постоянно храните рафата за същите неща,които сега повтаря сияйния!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 яну 2012 15:16

Liverpool_EC написа:Джонито едно си знае,едно си бае.
Слушай ся съфорумнико-продължавам със спец.разяснения за теб :!:
За Рейна и аз ти казах преди няколко дена и други сега ти казват-ситуацията за която говориш с 20те мил. се случва лятото на 2010 при Ходжсън,Хикс и Джилет -но ок на теб Далглиш ти е виновен,разбрахме :lol:
За Ливърпул в шамп.лига 2005-да класираме се по-право,но Англия има 4квоти за ШЛ и ФА реши да даде на Евертън като 4ти във ВЛ да се състезава в ШЛ,а не на нас.После скромният отбор на ТНС(шампион на Уелс) реши да ни отстъпи правото си да се съзтезава в квалификациите на ШЛ и тук идва прецедента на УЕФА да разреши мач м/у нас и тях ей тъй отникъдето и победителя(ние) срещна ЦСКА София в следващия кръг на квалификациите.После другите участници за Англия надигнаха рев и напълно основателно,че тази година трябва да делят тв правата за Англииските отбори на 5,не на 4 и УЕФА пак остана в необрано лозе,но после Евертън отпадна в квалификациите и най-накрая всичко утихна с хепиенд за нас.
За Каут да ти обясня-след като го докара,като голмайстор на холандското,Рафата изскочи със гениалното решение да го забие дясно крило,само и само да не си наруши скъпоцената тактика с 1 нападател.
Говорим за Каут,който няма техника да мине един защитник или скорост поне да го надбяга(както прави Даунинг).Всички му се кефите как бягал като кон и помагал назад,ама това е офанзивен футболист и в атака има 4 от 5 сбъркани отигравания,лишен е от всякаква фантазия,но не е той виновен че го наложиха на тази позиция.Но както и да е- рано или късно ще го продадем и ако вземем едно хубаво крило ЕВЕНТУАЛНО ти ще проумееш на какво беше подложен Ливърпул от Рафата пускайки този спънат кон за крило.За капак да добавя,че ако не спечелим Карлинг къп,Дирк Каут ще подобри един брадясъл рекорд за"най-дълго време играч на Ливърпул без спечелен трофей"(в момента се държи от Емлин Хюз и приключва със първата купа на Шенкли) Както и да е Кайт съм го признал,че остава без дробове и че е железен на дузпи,въпреки пропуска с/у Евертън по-рано този сезон.
Джони,Джони не е важно,колко си видял,а важното е какво ти е влязло в гавата :!:
Я панимаю,а тъй капиш :?:

сега и аз да ти обясня,че ти май четеш между редовете-1.за рейна даваха 20 млн.по времето на старите янки(дотук е верно),но аз казах,че ако сияйния е искал-винаги е щял да го продаде след това.2.за каут-рафа го сложи на крилото(и това е вярно),но...във нац.отбор каут къде играе? и там ли го слагат на крилото насила? 3. за 2005г.-правилно си го описал,но именно защото бяхме носители на купата и уефа разреши всичко това,а после ако помниш отрязоха и двата мача евертън срещу фиорентина,за да компенсират бройката.няма как носител на дадена купа,следващата година да не играе за нея и уефа клекна заради тоя казус! 4.какво съм видял и какво ми е влязло в главата,ще ти кажа ако някой ден се видим очи в очи,за да прецениш сам...компренде?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 яну 2012 16:06

1.ок,спора явно е породен от ударението-продадЕ или прoдAде,което няма как да се постави 2.рафата с това крило подлъга мнг хора,аз гледам Ливърпул и ти казах един ден дано доживеем да имаме истинско крило отдясно,да видиш разликата 3.все още нищо не си разбрал-решението се взе от ФА и ако не бяха доброволците от ТНС,щеше да видиш как шампион не може да защитава трофея,УЕФА пред никакъв казус не е клякала 4.достатъчно вече си показъл и мнг хора те прецениха-ферщеест????

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 яну 2012 17:38

Liverpool_EC написа:1.ок,спора явно е породен от ударението-продадЕ или прoдAде,което няма как да се постави 2.рафата с това крило подлъга мнг хора,аз гледам Ливърпул и ти казах един ден дано доживеем да имаме истинско крило отдясно,да видиш разликата 3.все още нищо не си разбрал-решението се взе от ФА и ако не бяха доброволците от ТНС,щеше да видиш как шампион не може да защитава трофея,УЕФА пред никакъв казус не е клякала 4.достатъчно вече си показъл и мнг хора те прецениха-ферщеест????

3.не ми се спори за глупости 4.още нищо не съм показал,но щом вече сте ме преценили-очаквай неочакваното,момче...ъндърстенд? :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”