Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот turbogena » 08 яну 2012 13:13

Иво Тонев каза и ,че ще разкараме Огнянов! А дано!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 яну 2012 13:20

Старокин навършва 25 години днес !

Защитникът на Левски Орлин Старокин, празнува днес своята 25 - та годишнина. Ръководството, спортно - техническият щаб, съотборниците му и всички служители на клуба, пожелават на левият бранител здраве, щастие и много успехи със синята фланелка.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 яну 2012 13:32

Честито на Орлин! Пожелавам му много здраве, щастие и успехи с екипа на Левски и дано с играта си докаже на критиците, че има качества и не бива да бъде пренебрегван и хулен само и единствено, защото е юноша на ЦСКА.
Само Левски!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 яну 2012 13:37

turbogena написа:Иво Тонев каза и ,че ще разкараме Огнянов! А дано!

Ако го изгони,ще натрупа малко точки,като за начало :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 яну 2012 13:59

сериозно и качествено интрвю даде Тонев за Зона спорт.
Изглежда ми по-думите му че му се работи много на този човек,ако направи тези неща които каза,май наистина ще върне блясъка в ощите на милиони Левскари.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 яну 2012 14:35

На думи е лесно, на практика е важно- кое,как... Всеки може да събере мислите си и да наговори куп все хубави неща и високопарни изрази, с които да спечели някой и друг син фен на своя страна...Типично е за политиците- обещания и добри намерения... Но де факто нищо не е направил. Как го разбирате този образ Тонев, щото мен лекичко започва да ме губи като "вярващ" в намеренията му? Какво имам впредвид- ами това, че много си противоречи. Хем трябва да изчиства проблемите със селекцията от лятото, хем е доволен от "честния и амбициозен" Гонзо...Е как да го разбирам- та тя, селекцията, е правена изцяло от този изключителен кадър на пловдивско-софийската футболна школа.Която се оказва е пълен провал.А същевременно е доволен от този, който я е "на.акал" отвсякъде...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 яну 2012 14:56

"Нека всеки да говори каквото си иска, но да върши това, което трябва" (думи на Гладиатора в предаването "Нека говорят... с Росен Петров" от 27.03.2011г.). Засега този цитат може да се използва като пожелание към Тонев и работата му в клуба, но аз лично изобщо не съм оптимист за начина, по който ще ръководи Левски и съм на мнение, че скоро този цитат би звучал като обвинение към него.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 08 яну 2012 17:10

На мен ми хареса това че Иво проговори вече и това за мен е потвърждение че въпреки всичко до година....две ще си имаме нов собственик.....а относно мнението му за Гонзо.....най добре ще е/щом му е симпатичен/да го прати в ДЮШ и така хем вълкът ще е сит.....хем и агънцето ще си е цяло.Да не бързаме да плюем по Тонев и Шишков защото всички виждаме до къде ще ни докара БАТКОВ.........аз него ще го запомня не с добро и причината е мъглата около разхождането по света и у нас на основни футболисти............един ден преди мач с червените.За М.Огнянов не ми е жал сега но ми беше непонятно когато след гола срещу ЧЕЛСИ и Мъри го затри психически и му разката фамилията футбалерска......ДА ПОЖЕЛАЕМ КЪСМЕТ И МНОГО ТИТЛИ И КУПИ С НОВИТЕ.......ДА ИМ ПОМОГНЕМ И ДА ГИ НАПРАВИМЕ ЕДНИ ОТ НАС.........ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 яну 2012 17:36

Наставникът на Левски Николай Костов даде почивка на повече от половината си отбор в днешния трети ден от лагера в Агия Напа. Бившият наставник на Металург (Донецк) задължи играчите си да направят възстановяване след сутрешната тренировка, а след това остави почивен следобед на халфовете и нападателите.

Бранителите обаче имаха тренировка не на терена, а в залата на комплекс „Енеас”, където тимът е отседнал. В нея Костов и помощниците му направиха показно и учиха на теория защитниците. Специалистът обясни и показа как иска играчите от отбранителния вал да се движат и защитават в схемата 4-1-4-1, която той налага от пристигането си на „Герена” преди повече от два месеца. Костов обясняваше внимателно на всеки свой защитник какво иска и как всички те трябва да остават минимални пространства на противниците.

В един от следващите дни защитниците ще имат почивен следобед, а полузащитниците и нападателите ще имат теория в залата.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 яну 2012 18:38

Браво, определено имат нужда и от теоретична подготовка. Само не съм съгласен така да дели отбора на защитници, халфове и нападатели, но той си знае най-добре.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”