Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев с трансферен удар! Купи четирима млади таланти!
Момчетата от формацията на Митко Джоров са наистина много талантливи,дано по бързо превключат от младежкия към мъжкия футбол.Добра покупка сте направили
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Не избързвате ли много,чак пък трансферен удар 

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Успех на Ботев, пожелавам ви да се завърнете на мястото си и наесен да сте част от елита...вече и задълго 

То хубаво ама кво направиха сега със Спартак, да бяха ги взели след края на сезона, поне щяха да помогнат на нас и без това играем само с тях и другите юноши, Ботев с тези момчета засега А груъпа не могат да видят трябваше да се обиграват още малко при нас, да не мислите, че Радуканов ще и дава шанс. Не ме е яд токолва на Ботев колкото до това докъде го докарахме, ей президента некадърен вземи се стегни малко, че ако ни пратиш и в окръжните незнам какво ще ти се пише

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
spartaka написа:То хубаво ама кво направиха сега със Спартак, да бяха ги взели след края на сезона, поне щяха да помогнат на нас и без това играем само с тях и другите юноши, Ботев с тези момчета засега А груъпа не могат да видят трябваше да се обиграват още малко при нас, да не мислите, че Радуканов ще и дава шанс. Не ме е яд токолва на Ботев колкото до това докъде го докарахме, ей президента некадърен вземи се стегни малко, че ако ни пратиш и в окръжните незнам какво ще ти се пише![]()
![]()
Дано се оправи при Вас работата.
Футбола ни е на това дередже от собственици като вашия и други дето даже имената няма да им споменавам
Да ви имам трансферните удари..
Все пак успех, но ако искате да влезете в "А" група, то трябва да го направите с опитни играчи като Сашо Александров, поне според мен.
Все пак успех, но ако искате да влезете в "А" група, то трябва да го направите с опитни играчи като Сашо Александров, поне според мен.
Янис Зику написа:Да ви имам трансферните удари..
Поинтересувай се малко за момчетата, които взимаме и най-вече за Лъчо Ангелов и тогава коментирай. След време твоя отбор ще дава мило и драго за някой от тях и съм сигурен, че тогава няма да си спомняш за дивотиите, които си писал по форумите.
T&T написа:Янис Зику написа:Да ви имам трансферните удари..
Поинтересувай се малко за момчетата, които взимаме и най-вече за Лъчо Ангелов и тогава коментирай. След време твоя отбор ще дава мило и драго за някой от тях и съм сигурен, че тогава няма да си спомняш за дивотиите, които си писал по форумите.
Това не са юноши на Барселона. В България успех с отбор от само и единствено българи не може да се постигне, камо ли с млади момчета. Все пак ви желая успех и се надявам да греша, защото така трябва да се процедира във всеки един български клуб, но от това се вижда, че няма полза.
- to6kata1912*
- Контакти:
"Янис Зику", много по-добре е да се дават пари за български таланти, отколкото за чужденци от Тибет и Афганистан... Освен това за тези момчета се говори, че са едни от най-добрите за възрастта си в цяла България.
- botevforever
- Контакти:
Нека да поясня нещо-когато се говори,че "Ботев" е направил трансферен удар не трябва да се разбира само мъжкия отбор."Ботев"-това са децата, юношите младша ,юношите старша и представителния отбор.В тази връзка това наистина си е трансферен удар,защото тези момчета имат добро бъдеще.Не знам как е в другите отбори, но ние,феновете на "Ботев",освен от мъжкия отбор,се интересуваме и от ДЮШ,следим развитието им,гордеем се с тях и ги подкрепяме.Така от школата ни излизат не само футболисти,а и БОТЕВИСТИ!Това е много важно за нас-да носят "Ботев" в сърцето си.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)