Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот lebed4eto » 08 яну 2012 01:31

Българският халф на Анортозис Станислав Ангелов отбеляза един от головете са своя Анортозис при класическата победа с 3:0 над Неа Саламина от 15-ия кръг в първенството на Кипър. Пелето заби третото попадение за своя тим в 87-ата минута.

Преди това резултатът бе открит от Янис Окас в 34-ата минута, а вторият гол бе на сметката на Рикардо Лаборде.

С този успех Анортозис събра актив от 31 точки и се намира на 3-ата позиция във временното класиране. Лидер е АПОЕЛ (Никозия) с 32 точки.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 11:24

Бившият играч на Левски Седрик Бардон сподели, че спортният директор на сините Георги Иванов не се е свързвал с него вече дълго време, за да бистрят трансферите в тима, пише "Тема Спорт".

Както е известно, спортният директор Георги Иванов бе ангажирал французина да помага със селекцията, като търси подходящи играчи в родината си, които да са от полза на Левски.

Припомняме, че Гонзо и треньорът Николай Костов пътуваха до Португалия и Франция, за да търсят попълнения, но по време на престоя си в Западна Европа, не са намерили време да се видят с Бардон.

"Не съм сигурен дали повече ще търся играчи на Левски. Не знам дали няма да си ги намират сами. За тази зима вече са си набелязали футболисти, които им отговарят на изискванията. Нищо не сме направили през декември, не знам защо стана така. Трябва ръководството да каже", коментира Бардон.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 11:26

Бившият вратар на Левски Георги Петков, който сега играе за Еносис (Паралимни), може да подпише договор с Локо (Пд), пише „Меридиан Мач".

Има вероятност стражът да започне подготовка със „смърфовете" до дни. В момента пловдивчани са насочили усилията си към литовския национал Ернестас Шеткус от кипърския Олимпиакос, но при него има малък проблем - все още не е разтрогнал.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2012 11:31

Е, той нали сподели в едно интервю, че в България ще играе само в Славия?
Тея журнали кви ли не ги измислят.
Това за Седрик, хм... дано и това е измислица...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 11:41

metodito написа:Е, той нали сподели в едно интервю, че в България ще играе само в Славия?
Тея журнали кви ли не ги измислят.
Това за Седрик, хм... дано и това е измислица...

Ако Кокала предложи на Петков добри условия не мисля, че ще откаже, пук и е към края на кариерата си и е нормално да иска да я завърши в България.
Не вижадм нищо скандално в думите на Седрик, явно Гонзо не е харесал предлаганите му играчи.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2012 11:42

Бардон не е на щат в Левски и не са длъжни да обсъждат трансферите на тима с него!Съгласил се е да потърси играчи-добре.По една или друга причина,ръководството се е заинтересувало от други футболисти-не е престъпление!Според парцала,чието име не искам да произнасям,това е някакво престъпление,едва ли не...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 12:02

blue avalanche написа:Бардон не е на щат в Левски и не са длъжни да обсъждат трансферите на тима с него!Съгласил се е да потърси играчи-добре.По една или друга причина,ръководството се е заинтересувало от други футболисти-не е престъпление!Според парцала,чието име не искам да произнасям,това е някакво престъпление,едва ли не...

Според теб кой отспортните ни вестници не е парцал

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2012 12:03

milen.hristov написа:Ако Кокала предложи на Петков добри условия не мисля, че ще откаже, пук и е към края на кариерата си и е нормално да иска да я завърши в България.
Не вижадм нищо скандално в думите на Седрик, явно Гонзо не е харесал предлаганите му играчи.

Ми... не знам. Нормално е Петков да е верен на Славия, но пък никой от Овча Купел ако не го търси.
Факт е, че титулярният им вратар е слаб.
А Локо Пд си осигури литовски вратар. Петков да приеме да е трети вратар? Не знам как плащат в Пловдив, но едва ли третият вратар взима толкова, колкото първия, че и вторият. А на Кунчев му изстива мястото.
А относно Седрик не е скандално. Само дето кой знае дали ги е казал. Но е нормално, ако имаш французин, който си предлага услугите е да се възползваш от него.
В Лига 2 има толкова много кадърни играчи...
Абе вестникари. Не можеш разбра кой какво и защо пише.

Чета само Гонг и goal. com. Друго - тцъ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2012 17:53

metodito написа:
milen.hristov написа:Ако Кокала предложи на Петков добри условия не мисля, че ще откаже, пук и е към края на кариерата си и е нормално да иска да я завърши в България.

Ми... не знам. Нормално е Петков да е верен на Славия, но пък никой от Овча Купел ако не го търси.
Факт е, че титулярният им вратар е слаб.
А Локо Пд си осигури литовски вратар. Петков да приеме да е трети вратар? Не знам как плащат в Пловдив, но едва ли третият вратар взима толкова, колкото първия, че и вторият. А на Кунчев му изстива мястото.
А относно Седрик не е скандално. Само дето кой знае дали ги е казал. Но е нормално, ако имаш французин, който си предлага услугите е да се възползваш от него.
В Лига 2 има толкова много кадърни играчи...
Абе вестникари. Не можеш разбра кой какво и защо пише.

Чета само Гонг и goal. com. Друго - тцъ!

Ако ще е за "дъртак",в Локо Пд си имат Ставрев. :lol: :lol: :lol:
Току що слушах пресконференцията на Велев по Гонг и не спомена нищо за Петков.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 яну 2012 18:37

Матераци почна с Монтана
Бившият юноша на “Левски” Симеон Иванов е един от петимата нови играчи, които започнаха подготовка с елитния Монтана. 21-годишният бранител, известен с прякора Матераци, за последно игра във втория отбор на испанския Райо Валекано. (Блиц)

Питам аз, не беше ли Мони Иванов една от най-големите ни надежди и не заслужаваше ли шанс в първия ни тим, а не да ходи в Монтана?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”