"Немски" ли е Бундестима ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: "Немски" ли е Бундестима ?

Мнениеот marmi52 » 08 яну 2012 00:08

8-)

Не баш ! ... :mrgreen:
Ako Хитлер можеше да види от какви "чистокръвни арийци" е изграден днес националния отбор на Германия, щеше да се обърне в гроба !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 яну 2012 00:12

aguias написа:На Нани кой му е майчиния език ?? Първо мисли после пиши глупости на Йозил кой му е майчиния език на Гьоте ли??? :lol: :lol:

Уникална логика! Що пък Джерард или Лампард да не играят за САЩ или Австралия? Как ли пък не са се сетили досега?
Йозил е роден, израсъл, учил се на футбол и се е учил в германско училище. Най- важното е, че има германски паспорт. За Свазиленд ли да играе?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 08 яну 2012 00:17

Марио Балотели италианец ли е? Ашли Коул англичанин ли е? А френския отбор да не би да са само французи? Мога да дам още десетки примери. Не знам защо всички се захващат с бундестима.
Изображение

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 08 яну 2012 00:17

Pichichi написа:Пишете глупости според мен. Без да съм фен на немския нац. отбор не мисля че има
нещо некоректно в това играчи израстнали в школи в Германия живеещи в тази страна а
доста от тях дори родени в Германия да играят за немския нац. отбор. Значи ти не виждаш
проблем в това че Л.Нани и Роландо примерно играят за Португалия но разлика няма м/у
тях и Шахин,Йозил и другите играчи в нац. отбор на Германия които имат корени от други
народности. Какво да кажем за бразилеца Пепе или пък за Деко примерно !!!

Не знаех че Германия е владяла Турция е била колония :lol: :lol: . Обясни ми домакински мач на Германия на когото" гостуващата турска публика "е в повече имали го по света този цирк?? :lol: :oops:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 яну 2012 00:20

aguias написа:Не знаех че Германия е владяла Турция е била колония :lol: :lol: . Обясни ми домакински мач на Германия на когото" гостуващата турска публика "е в повече имали го по света този цирк?? :lol: :oops:

И? Що се изчервяваш, от последното си изречение? От какво те е срам?
Последна промяна от MCMXIII на 08 яну 2012 00:22, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 яну 2012 00:22

Има разлика между негрите Коул,Дефоу,Джонсън и други които играят за Англия и турците за Германия. Първо негрите идват от африканските колонии,а турците от Турция. Хората в бившите колонии понятието нация е съвсем различно от това което се влага в Европа

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 яну 2012 00:24

Alexx написа:Има разлика между негрите Коул,Дефоу,Джонсън и други които играят за Англия и турците за Германия. Първо негрите идват от африканските колонии,а турците от Турция. Хората в бившите колонии понятието нация е съвсем различно от това което се влага в Европа

Обясни на всички нас невежите, кога Йозил е дошъл в Германия. Преди година, две , пет или десет?

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 08 яну 2012 00:28

Nask0 написа:Марио Балотели италианец ли е? Ашли Коул англичанин ли е? А френския отбор да не би да са само французи? Мога да дам още десетки примери. Не знам защо всички се захващат с бундестима.

Случая Балотели е смесен брак майка италианка не се захващайте за сламки гледайте си гредите в окото!! За колониалната система на Франция се учи по история!!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 яну 2012 00:28

Аз просто казвам, че има разлика,а не че не е нормално да се чувства германец дори да е турчин, но има и такива въпреки, че се родени в Германия се чувстват турци и си играят за Турция.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 08 яну 2012 00:29

MCMXIII написа:
Alexx написа:Има разлика между негрите Коул,Дефоу,Джонсън и други които играят за Англия и турците за Германия. Първо негрите идват от африканските колонии,а турците от Турция. Хората в бившите колонии понятието нация е съвсем различно от това което се влага в Европа

Обясни на всички нас невежите, кога Йозил е дошъл в Германия. Преди година, две , пет или десет?

Кой родител на Йозил е немец ??
Benfica Lisboa

Върни се в “Футбол - Свят”