Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Левски без треньор срещу Баку

Мнениеот The deacon » 25 юли 2009 14:24

veseo написа:Само дето в Баку ще берете яко срам, а седмица (или две?) след тва ще сте първия български отбор, отпаднал от азербайджански такъв ;)

Абе ти за нашия срам не се безпокой, според мен е редно да се замислиш за твоето отборче, което демонстрира най-висши прийоми на футболното тайнство :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: С тази игра не съм убеден, че можете да отстраните смешните ирландчета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2009 14:26

"Не съм искал от Тодор Батков 200 000 лева. Просто съм учуден кой ги измисля тези неща. Има си нормална неустойка, но тя няма нищо общо с тази цифра. Колкото до слуховете, че заради мен Левски ще остане без треньор за мачовете с ФК Баку, няма нищо вярно в това", сподели бившият треньор на Левски Емил Велев пред Novsport.com

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Чорни: Едно завръщане на Сираков няма да е добро за клуба

Мнениеот W84me » 25 юли 2009 14:26

levskarov написа:Към Паган ще се обърна! Пич, няма да споря за Чорни, всеки си има право на мнение! За друго ще ти направя забележка. Когато използваш имена на български владетели ги пиши КАН, не хан, просто такива са офертите, и всеки трябва да го разбере!

И двете се използват,така че не се прави на разбирач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 25 юли 2009 14:30

Само така , Емо!Ще отричаш до последно! :mrgreen:

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот Martines » 25 юли 2009 14:34

suglasen sum s teb:)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот emigo » 25 юли 2009 14:43

yasen_ov4arov написа:
0007 написа:
yasen_ov4arov написа:Още един дебил-абе хора хора като толкова не сте съгласни с мен кажете кое не е вярно в думите ми,а комплексите ми ги оставете на мира.Някой може ли да каже нещо смислено като контратеза на твърденията ми ,че феновете на Левски/ЦСКА са жалки,комплексирани лумпени ,които ни правят за срам пред света?
П.С:предлагам ти ,дете на природата, да се запознаеш с историята на Ботев и на Левски в евротурнирите ,да ги сравниш и тогава да ми говориш за комплекс за малоценност :) .
П.С 2:Поне като пускаш някакви голи твърдения вземи да ги провериш следващия път става ли?Ботев Пловдив е нанесъл най-голямото поражение на Левски на техния стадион 0 на 5 .До преди 7 години (да,това включва и част от Христоловото управление,просто толкова голяма е била разликата) Ботев имаше положителна голова разлика срещу Левски.Просто дай да се съсредоточим върху темата а,какво ще кажеш?

Ами феновете на Ботев,които във форума се заяждат със софийските отбори.Един пример ще ти дам:Пускат тема против Христолов.И доста Левска-ри изразяват съжалението си,че е такава ситуацията в Ботев.В замяна на това част от Ботев-истите започват да се заяждат с ПФК Левски.Е как после да се отнасяме с почтеност към сеъщите тези? :!: :?:
С разликата ,че ние не освиркваме отбора,когато не може да вкара гол на аматьори и след третия да ръкопляскаме.Като играеха Локото (с Болтън мисля че беше) никой не почна да бръщолеви как пожелава успех на англичаните,защото в Пловдив има само един отбор-Ботев нали?Имаше един мач на Левски с някакви прошляци,където лумпените ви изкараха свастики .Какво си мислите-че тук в Пловдив няма националисти и за това не сме наизкарали и ние свастики така ли?Голямо патриотарство е да те пишат по всички европейски медии като "ето това са жители на България...".Просто когато играеш в евротурнирите ти показваш българския спорт,а по трибуните българската култура.Колкото и да не харесваме Левски/ЦСКА и Локо Пловдив никога няма да отидем на международен мач да подкрепяме чуждия отбор,но явно за вашите фенове са по-важни титлите в измисленото ни първенство от националната чест и достойнство :roll: .Просто нямам думи да опиша разочарованието си от феновете на двата гранда.

И смяташ,че всички фенове на ЛЕВСКИ биха подкрепили,подобни действия?Че всички фенове са еднакви? Щом е ЛЕВСКАР значи е фашис,щом е от София значи е комплексирал се от фк Ботев лумпен? Я се стегни.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 25 юли 2009 14:44

Не мисля,че е вярно но дори и да беше това си е правилно.Всеки на мястото на Велев би направил същото ако по такъв мизерен начин го уволнят.
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 25 юли 2009 14:47

Левскари, съжалявам ви. Достанич е толкова зле, че няма на къде повече. С него ще си продължи кръга, при който треньора няма да определя състава. Сега вашия любичец Гонзо и Боратко ще си редят състава, просто вече няма да е Боримиров. А и поне, при последния си престои при нас Достанич нямаше лиценз за треньор PRO. Без да се заяждам, но определено не ви очакват по-розови времена.

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!

Мнениеот red leno » 25 юли 2009 14:49

ГОНЗО е предал БОРИМИРОВ това е голата истина, но защо ви е интересно в този клуб всеки предава някой та нали такъв като ГОНЗО предаде АПОСТОЛА.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 25 юли 2009 14:53

futbolqga написа:Пълни глупости!Велев може да е всякакъв, но все пак преди всичко е Левскар!Никога няма да направи такава глупост (да ни остави без треньор)

Не съм съгласен с теб, защото Батков изгони Велев по възможно най-долния начин! И сега Кокала си е прав, така че никой не трябва да му се сърди ако постъпи по този начин! Според мен смяната на треньора е твърде закъсняла и то точно преди най-важните ни мачове в Европа! Достанич не е узрял, за да води Левски!!!

Върни се в “Архив”