Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Левски без треньор срещу Баку

Мнениеот LSFC 1914 » 25 юли 2009 14:00

Щом Гонзо е в управлението не ни трябва тоя смешко "Достанич!"

tacinho
Контакти:

Мнениеот tacinho » 25 юли 2009 14:00

Нормално да си иска парите човека, изгониха го по най-мизерен начин оставаше и да се откаже от тях.Българска му работа, какво да кажа.Няма да се учудя ако накрая се окаже и че Достанич няма лиценз... :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!

Мнениеот groti » 25 юли 2009 14:01

tishko написа:само да вметна, че Боримиров е доста разочарован от действията на Гонзо http://***.eu/news56898.html

При всички случаи Борат не направи смяната, нито навреме, нито по правилния начин. Каквито и да са Велев и Боримиров, това са легенди на Левски, а първия и на БГ футбола и не може да постъпва по такъв подмолен и определено НЕ-мъжки начин точно преди супер важен мач

И за финал - виждам, че поздравявате фенове на ЦСКА, които ви пожелават успех, но не сте ли вие тези (айде не конкретно вие, но предимно сините журналя), които насадихте и наложихте омразата Левски/ЦСКА? Преглеждам ви форума и не съм забелязал и едно мнение, което да не обижда ЦСКА и да не е изпълнено с омраза...

При това положение, искренно ви пожелавам да се провалите и макар да ми е кофти като българин, като ЦСКА-р знам, че вие ще се радвате на наш евентуален неуспех.

П.С. Преди време не беше така - когато паднахте от Антверпен цяла нощ не спах от яд и дори до ден днешен ми се иска мачът да се бе развил по друг начин... Но сега, феърплей няма, няма и да има докато мизерници и хомсексуалисти като Ефрем, Жаки, Г.А. и други болни мозъци насаждат омраза и нетърпимост

тишко,неприязънта между Левски и цска е нормална.Аз не искам цска да ни обичат.Както и аз никога няма да харесвам цска.Обаче си прав за журналистическата паплач,която насажда откровена омразя между феновете на двата отбора,която допълнена с дебилщината на някои по-крайни недоносчета става опасна. Не обичам цска,никога няма да ги обичам,но не мразя феновете им.И те са фенове,като всички.Изродите ги има във всички агитки. Не съм подкрепял чужди отбори срещу цска.Не съм подкрепял и цска срещу чужди отбори.Интереса на Левски е силен цска,за това не се радвах на простотиите на Лупи. Интереса на Левски е цска ,литекс и морето да бият в евротурнирите.За това им пожелавам успех на всичките отбори.Няма да се поболея ,ако изпаднат и им набият шушоните,но никога няма да се радвам на победа на бешикташ или някой азерски отбор срещу който и да е от тях.
А ,за този линк който си го пуснал...дб,братле. Докато Борето не излезне да го каже,се надявам да не е истина.
110 години любов!

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: Чорни: Едно завръщане на Сираков няма да е добро за клуба

Мнениеот monster1011 » 25 юли 2009 14:01

HanPagan написа:Тоя нещастник как си поэволява да плюе един от най- великите ни нападатели и голмайстори за всички времена.Ще се връщал да прави далаверите си мафиотски и да източва пари от държавата ни.няма ли кой да му пусне един куршум в тиквата на тоя помияр. :evil: :evil:

Еми малко леко отбора е негов, да не мислиш че е на някой друг. Ако имаш неговите пари - взимай отбора и го управлявай по-добре. Ако ги нямаш - значи не коментирай собствениците

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: Жоро Христов или Ортега?

Мнениеот monster1011 » 25 юли 2009 14:04

------------------------ Петков -----------------------------

---Миланов -------Рабех--------Топузаков------Минев

--------------------Гаджев--------Тасевски-----------------

---Зе Соареш------------Бардон--------------Йовов

-------------------------Ортега-----------------------

Според мен ще е това. Ортега и Христов не трябва да играят заедно. Единият от тях плюс един по-лек нападател (крило). Може Йовов, даже и Тасевски след идването на Бардон могат да го пробват има нюх към гола

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Жоро Христов или Ортега?

Мнениеот gonzofenka » 25 юли 2009 14:12

:) Абе не знам кой от двамата,аз Ортега не го познавам много-много,но едва дошъл в Левски да го хвърлят в такъв мач!...Но имате много поздрави от Георги Христов! :P Поръчваме си ние пица(в една пицария много ясно)и мама :o :o :o :shock: ми вика:виж,виж кой идва!Гледам Георги Христов с едно много симпатично мъничко,фино девойче!Много симпатично изглежда на живо момчето!РОКАДЖИЯ,МНОГО ЯСНО! :twisted: УСПЕХ НА ЛЕВСКИ(И не Георги Христов не ми разкри интриги от кухнята на Герена,просто не счетох за възпитано да го безспокоя,иначе бих му пожелала искрено успех!)
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Мнениеот sin_fen_1 » 25 юли 2009 14:13

Защо въобще обръщате внимание на такива глупости!Само като види човек името на "авторитетния" вестник му става ясно че това е пълна лъжа...Да незабравяме че меридиан мач е дпс-арски вестник и съвсем нормално пускат компромат срещу Батков заради изказанията му срещу турската партия!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 25 юли 2009 14:14

С треньор, без треньор - все тая! Отиваме в Баку, бием и си чакаме спокойно реванша!!! Е-еееее, лелината и бабината му, не минава и ден без някой умник да пусне "супер сензационна тема"! Айде спрете се малко бе хора, толкова ли си нямате друга работа освен да се занимавате с това, кой малоумник в кой вестник, каква простотия бил написал!!!

restless
Контакти:

Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!

Мнениеот restless » 25 юли 2009 14:19

ivan727150 написа:такива левскари като автора на тая тема трябва да ги събличаме голи и да ги ебеме публично на Герена.
а на такива като тебе трябва да се забрани да посещават стадионите.
Такива "привърженици" биха били срам за всеки отбор.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 юли 2009 14:21

Само дето в Баку ще берете яко срам, а седмица (или две?) след тва ще сте първия български отбор, отпаднал от азербайджански такъв ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”