Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски без треньор срещу Баку
Щом Гонзо е в управлението не ни трябва тоя смешко "Достанич!"
Нормално да си иска парите човека, изгониха го по най-мизерен начин оставаше и да се откаже от тях.Българска му работа, какво да кажа.Няма да се учудя ако накрая се окаже и че Достанич няма лиценз... 

Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!
tishko написа:само да вметна, че Боримиров е доста разочарован от действията на Гонзо http://***.eu/news56898.html
При всички случаи Борат не направи смяната, нито навреме, нито по правилния начин. Каквито и да са Велев и Боримиров, това са легенди на Левски, а първия и на БГ футбола и не може да постъпва по такъв подмолен и определено НЕ-мъжки начин точно преди супер важен мач
И за финал - виждам, че поздравявате фенове на ЦСКА, които ви пожелават успех, но не сте ли вие тези (айде не конкретно вие, но предимно сините журналя), които насадихте и наложихте омразата Левски/ЦСКА? Преглеждам ви форума и не съм забелязал и едно мнение, което да не обижда ЦСКА и да не е изпълнено с омраза...
При това положение, искренно ви пожелавам да се провалите и макар да ми е кофти като българин, като ЦСКА-р знам, че вие ще се радвате на наш евентуален неуспех.
П.С. Преди време не беше така - когато паднахте от Антверпен цяла нощ не спах от яд и дори до ден днешен ми се иска мачът да се бе развил по друг начин... Но сега, феърплей няма, няма и да има докато мизерници и хомсексуалисти като Ефрем, Жаки, Г.А. и други болни мозъци насаждат омраза и нетърпимост
тишко,неприязънта между Левски и цска е нормална.Аз не искам цска да ни обичат.Както и аз никога няма да харесвам цска.Обаче си прав за журналистическата паплач,която насажда откровена омразя между феновете на двата отбора,която допълнена с дебилщината на някои по-крайни недоносчета става опасна. Не обичам цска,никога няма да ги обичам,но не мразя феновете им.И те са фенове,като всички.Изродите ги има във всички агитки. Не съм подкрепял чужди отбори срещу цска.Не съм подкрепял и цска срещу чужди отбори.Интереса на Левски е силен цска,за това не се радвах на простотиите на Лупи. Интереса на Левски е цска ,литекс и морето да бият в евротурнирите.За това им пожелавам успех на всичките отбори.Няма да се поболея ,ако изпаднат и им набият шушоните,но никога няма да се радвам на победа на бешикташ или някой азерски отбор срещу който и да е от тях.
А ,за този линк който си го пуснал...дб,братле. Докато Борето не излезне да го каже,се надявам да не е истина.
110 години любов!
- monster1011
- Контакти:
Re: Чорни: Едно завръщане на Сираков няма да е добро за клуба
HanPagan написа:Тоя нещастник как си поэволява да плюе един от най- великите ни нападатели и голмайстори за всички времена.Ще се връщал да прави далаверите си мафиотски и да източва пари от държавата ни.няма ли кой да му пусне един куршум в тиквата на тоя помияр.![]()
Еми малко леко отбора е негов, да не мислиш че е на някой друг. Ако имаш неговите пари - взимай отбора и го управлявай по-добре. Ако ги нямаш - значи не коментирай собствениците
- monster1011
- Контакти:
Re: Жоро Христов или Ортега?
------------------------ Петков -----------------------------
---Миланов -------Рабех--------Топузаков------Минев
--------------------Гаджев--------Тасевски-----------------
---Зе Соареш------------Бардон--------------Йовов
-------------------------Ортега-----------------------
Според мен ще е това. Ортега и Христов не трябва да играят заедно. Единият от тях плюс един по-лек нападател (крило). Може Йовов, даже и Тасевски след идването на Бардон могат да го пробват има нюх към гола
---Миланов -------Рабех--------Топузаков------Минев
--------------------Гаджев--------Тасевски-----------------
---Зе Соареш------------Бардон--------------Йовов
-------------------------Ортега-----------------------
Според мен ще е това. Ортега и Христов не трябва да играят заедно. Единият от тях плюс един по-лек нападател (крило). Може Йовов, даже и Тасевски след идването на Бардон могат да го пробват има нюх към гола
- gonzofenka
- Контакти:
Re: Жоро Христов или Ортега?

Защо въобще обръщате внимание на такива глупости!Само като види човек името на "авторитетния" вестник му става ясно че това е пълна лъжа...Да незабравяме че меридиан мач е дпс-арски вестник и съвсем нормално пускат компромат срещу Батков заради изказанията му срещу турската партия!
- The deacon
- Контакти:
С треньор, без треньор - все тая! Отиваме в Баку, бием и си чакаме спокойно реванша!!! Е-еееее, лелината и бабината му, не минава и ден без някой умник да пусне "супер сензационна тема"! Айде спрете се малко бе хора, толкова ли си нямате друга работа освен да се занимавате с това, кой малоумник в кой вестник, каква простотия бил написал!!!
Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!
а на такива като тебе трябва да се забрани да посещават стадионите.ivan727150 написа:такива левскари като автора на тая тема трябва да ги събличаме голи и да ги ебеме публично на Герена.
Такива "привърженици" биха били срам за всеки отбор.
Само дето в Баку ще берете яко срам, а седмица (или две?) след тва ще сте първия български отбор, отпаднал от азербайджански такъв 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!