Спортинг Л.- Порто - 0:0 - FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Re: Спортинг Л.- Порто 22:15ч.

Мнениеот WARrior » 07 яну 2012 21:12

velez написа:Хеттрик на Божинов за крайното 3-0 и после цяла седмица уиски на половин цена в Найт Флайт :roll: :oops: :lol:

:lol: :lol: :mrgreen:
хаха,това беше добро..
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 07 яну 2012 21:32

1:2
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 07 яну 2012 23:10

"Oрлите" ги устройва равенството до момента дано така завърши мача ;) !!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 07 яну 2012 23:12

aguias написа:"Oрлите" ги устройва равенството до момента дано така завърши мача ;) !!

Ще ви се "драконите" трябва да го вземат мача :twisted:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Спортинг Л.- Порто - 0:0 - FT

Мнениеот Янис Зику » 08 яну 2012 04:08

За жалост Отаменди е пълен кретен и той, заедно с Родригез (естествено не James, a 10-ката) трябва час по-скоро да си стегнат куфарите. За Djalma трябва да бъде отдаден под наем в някой по-слаб отбор в по-слабо първенство, защото много рядко бележи, макар и да има голяма техника, но пък той е чист нападател, а на места се вижда, че все още не знае къде се намира. По-правилният избор за мен беше вместо Christian Rodriguez и Djalma, като титуляри да започнат Varela и James Rodriguez. Следващото нещо, което ми направи впечатление е, че Defour влезе много късно в този мач, а много отдавна той си заслужи титулярното място. Rolando както винаги беше много защитник, а Alvaro Pereira с всеки изминал мач ме изненадва все повече и повече. Жалко, че може би това му беше последния мач, защото вече се появиха слухове, че преговорите между Порто и Челси са в напреднала фаза за закопуването му. Като цяло мачът си беше горе/долу равностоен, като си мисля, че Витор Перейра не трябва да бъде треньор, защото много бързо се взе за Вияш-Бояш, а има огромна разлика между двамата специалиста. Заслужена точка за Спортинг и двата отбора имаха почти едно и също 100% положение, като и в двата случая футболисти на Порто предотвратиха гола. (Първият път Алваро Перейра изби топката от гол линията на вратата на Порто, а втория път Кристиян Родригез попречи на James да вкара на празна врата.) След този мач обаче Спортинг не трябва да си правят сметки дали имат шанс за титлата, а дали ще могат да опазят третото място от Брага, та дори и от Маритимо. Радвам се, че тук има фенове на футбола в Португалия, защото първенството им е много интересно, макар и всяка година да има 3 основни фактора в първенството, а в последните години и Брага даде заявка за светло бъдеще.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 08 яну 2012 12:08

Янис Зику написа:За жалост Отаменди е пълен кретен и той, заедно с Родригез (естествено не James, a 10-ката) трябва час по-скоро да си стегнат куфарите. За Djalma трябва да бъде отдаден под наем в някой по-слаб отбор в по-слабо първенство, защото много рядко бележи, макар и да има голяма техника, но пък той е чист нападател, а на места се вижда, че все още не знае къде се намира. По-правилният избор за мен беше вместо Christian Rodriguez и Djalma, като титуляри да започнат Varela и James Rodriguez. Следващото нещо, което ми направи впечатление е, че Defour влезе много късно в този мач, а много отдавна той си заслужи титулярното място. Rolando както винаги беше много защитник, а Alvaro Pereira с всеки изминал мач ме изненадва все повече и повече. Жалко, че може би това му беше последния мач, защото вече се появиха слухове, че преговорите между Порто и Челси са в напреднала фаза за закопуването му. Като цяло мачът си беше горе/долу равностоен, като си мисля, че Витор Перейра не трябва да бъде треньор, защото много бързо се взе за Вияш-Бояш, а има огромна разлика между двамата специалиста. Заслужена точка за Спортинг и двата отбора имаха почти едно и също 100% положение, като и в двата случая футболисти на Порто предотвратиха гола. (Първият път Алваро Перейра изби топката от гол линията на вратата на Порто, а втория път Кристиян Родригез попречи на James да вкара на празна врата.) След този мач обаче Спортинг не трябва да си правят сметки дали имат шанс за титлата, а дали ще могат да опазят третото място от Брага, та дори и от Маритимо. Радвам се, че тук има фенове на футбола в Португалия, защото първенството им е много интересно, макар и всяка година да има 3 основни фактора в първенството, а в последните години и Брага даде заявка за светло бъдеще.

Радва ме че има фенове като теб който оценяват техничния футбол който се играе в Португалия!!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 08 яну 2012 20:41

1:2
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 яну 2012 09:23

[offtopic]Айде, най-после Бенфика е на първо място, както и трябва да бъде винаги! :twisted:[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”