Играчи под наем
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Играчи под наем
На 20 години и при наличието на 5ма централни защитници очаквате на се наложи веднага ли? Агер, Шкъртел, Карагър, Коатес и Кели не са малка конкуренция все пак.
-
suareshampion
wolf написа:suareshampion написа:Дани Уилсън е слаб футболист,прилича ми много по игра на ония турист Джони Еванс . Лятото след като го видях в контролите исках Дани Уилсън да се преотстъпи или продаде още през август .За какво го държеше 5 месеца ,само да тренира с мъжете и да играе с втория отбор ? По никакъв начин това момче не може да се наложи в първия отбор на тоя етап . Ще го пробват сега в Блякпул и лятото ще го продадат някъде ,убеден съм !
Каква е тая злоба от тебе?
Не е злоба .Просто съм реалист.Много плах и колеблив ми идва това момче ,няма и необходимата спортна злоба.Не харесвам такива футболисти.А и както казваш конкуренцията е голяма и по добре да не си губи времето при нас а да пробва да се наложи другаде.Нищо лошо нямам иначе против него ,пожелавам му да се развие и да постигне много успехи ,но не с нашия отбор.Това е .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
PeterForsberg
- Контакти:
Удължен до края на сезона е наемът на Амоо в Бери.
- liverpool96
- Контакти:
Честно казано и на мен Уилсън ми се вижда слабичък. Повече като че ли ми харесва като ляв бек. В центъра на защитата го развинтват много здраво. Разбира се е много млад и има много време пред себе си, но това е според моите простички наблюдения. 
-
PeterForsberg
- Контакти:
Уилсън днес дебютира за Блакпул при победата им за ФА Къп срещу Флийтуд.
Джо Коул с хеттрик
venomcho написа:Джо Коул с хеттрик
Сделка с Лил и приемлива цена за Азар искам аз. Не да направим колосалната грешка да го върнем.
wolf написа:venomcho написа:Джо Коул с хеттрик
Сделка с Лил и приемлива цена за Азар искам аз. Не да направим колосалната грешка да го върнем.
аз не вярвам, че едното може да има връзка с другото, като белгийчето само Реал му е в устата...
То е ясно кои са му в устата, но в момента нито Моуриньо иска да купува/продава нито има някакво място за него там.
wolf написа:То е ясно кои са му в устата, но в момента нито Моуриньо иска да купува/продава нито има някакво място за него там.
абе то Реал в случая е по-скоро "символичен образ" на желаните отбори от желаните футболисти...