Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PeterForsberg
Контакти:

Re: Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.

Мнениеот PeterForsberg » 07 яну 2012 17:15

Барнс,мисля,че си наясно за ситуацията с младите играчи.Кели се конкурира за позицията на десен бек с най-добрия в Англия/Глен Джонсън/ и е нормално да е резерва,но получи не малко шансове в Купата на Лигата,ФА Къп вчера,а в Премиършип е изиграл 5 мача.Шелви в началото на сезона бе много слаб,ако някой е гледал мачовете му за резервите,както и този срещу Спортинг Лисабон в Некстджен сериите,ще знае за какво говоря.Преотстъпен бе в Блакпул,където натрупа игрова практика и самочувствие и бе върнат по спешност в състава,като след тва играе сравнително редовно.Коатес също получава шансове за Купата на Лигата и ФА Къп,но е видно,че двойката ни централниз ащитници е отлично сработена и дори Кара е твърда резерва,видно е,че Себ не е адаптиран към английския футбол.А Каръл и Хендо получиха доста шансове и играят.Специално Анди ще играе доста в отстъствието на Суарез.
Така че нещо не виждам нещата в толкова черни краски,дори напротив

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 07 яну 2012 17:25

wozniacki123 написа:колко титли има дебелия 0 колко пари изхарчи 300 млн трябва да бъде обесен пред стадиона

Кой е 'дебелия' Рафа Бенитез?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 яну 2012 17:32

"Дебелия" Ел Сервитьор Бенитез

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 07 яну 2012 17:48

Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?
Онзи, който беше на 4-ти точки от титлата и само страхотната игра на К.Роналдо му попречи да я вземе. И всичкото в ерата на двамата паразити.
Онзи, който довете играчи като Пепе Рейна, Алонсо, Масчерано и Фернандо Торес?

Не искам да му адвокатствам - все пак и той,както всеки треньор, е правил грешки, но не смятам, че заслужава тези гаври. Честно, не съм виждал толкова подигравки по адрес на Рой Ходжсън, който между другото си го заслужава повече.

Просто казвам :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 яну 2012 18:09

PeterForsberg написа:Барнс,мисля,че си наясно за ситуацията с младите играчи.Кели се конкурира за позицията на десен бек с най-добрия в Англия/Глен Джонсън/ и е нормално да е резерва,но получи не малко шансове в Купата на Лигата,ФА Къп вчера,а в Премиършип е изиграл 5 мача.Шелви в началото на сезона бе много слаб,ако някой е гледал мачовете му за резервите,както и този срещу Спортинг Лисабон в Некстджен сериите,ще знае за какво говоря.Преотстъпен бе в Блакпул,където натрупа игрова практика и самочувствие и бе върнат по спешност в състава,като след тва играе сравнително редовно.Коатес също получава шансове за Купата на Лигата и ФА Къп,но е видно,че двойката ни централниз ащитници е отлично сработена и дори Кара е твърда резерва,видно е,че Себ не е адаптиран към английския футбол.А Каръл и Хендо получиха доста шансове и играят.Специално Анди ще играе доста в отстъствието на Суарез.

говоря за фланаган,робинсън,стърлинг,сусо,морган,коуди и уиздъм...първите двама ги пускаше във няколко мача миналия сезон и сега ги забрави,а останалите само четем за тях и им гледаме клипчета във ютуб.разбра ли ме сега за какво говоря?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 яну 2012 18:35

john barnes написа:
PeterForsberg написа:Барнс,мисля,че си наясно за ситуацията с младите играчи.Кели се конкурира за позицията на десен бек с най-добрия в Англия/Глен Джонсън/ и е нормално да е резерва,но получи не малко шансове в Купата на Лигата,ФА Къп вчера,а в Премиършип е изиграл 5 мача.Шелви в началото на сезона бе много слаб,ако някой е гледал мачовете му за резервите,както и този срещу Спортинг Лисабон в Некстджен сериите,ще знае за какво говоря.Преотстъпен бе в Блакпул,където натрупа игрова практика и самочувствие и бе върнат по спешност в състава,като след тва играе сравнително редовно.Коатес също получава шансове за Купата на Лигата и ФА Къп,но е видно,че двойката ни централниз ащитници е отлично сработена и дори Кара е твърда резерва,видно е,че Себ не е адаптиран към английския футбол.А Каръл и Хендо получиха доста шансове и играят.Специално Анди ще играе доста в отстъствието на Суарез.

говоря за фланаган,робинсън,стърлинг,сусо,морган,коуди и уиздъм...първите двама ги пускаше във няколко мача миналия сезон и сега ги забрави,а останалите само четем за тях и им гледаме клипчета във ютуб.разбра ли ме сега за какво говоря?

Правиш ли си простата сметка, че те запълваха дупки? Без Аурелио (тогава) и Джонсън влизаха Фланагън и Робинсън. На Коуди, Уиздъм, Морган (най-вече) и Сусо им е прекалено рано. Флано и Робинсън играят за резервния отбор, така че не тъпчат на едно място, не се безпокой. ;)

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 07 яну 2012 19:53

масчерано е продаден за 17 млн и купен за 23 кийн е купен за 20 млн и продаден за 10 какъв бизнес единствените му трансфери са алонсо и торес другото е на - а рейна е наи слабия вратар във галактиката всяко центриране като излиза ми настръхват косите да не говорим за удари от далеч и балони кфо ли не беше така че..

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 07 яну 2012 19:56

venomcho написа:[offtopic]
john barnes написа:
wozniacki123 написа:колко титли има дебелия 0 колко пари изхарчи 300 млн трябва да бъде обесен пред стадиона

абе умник,сияйния дотук е изхарчил 100 млн. САМО ЗА 1 ГОДИНА!!! ще го видим къде са му титлите на идола ти от дете.... :mrgreen:

ти пък даже отговаряш на "нещо", дето ника му е тенисистка с цифрички накрая, а скайпа арсеналец с още повече цифрички накрая :mrgreen:[/offtopic]

да не би да е забранено да гледам и обичам и тенис също и че скайпа ми е на много години ? в отбора нямаше 1 играч които да си сложиш на скайпа изключвам торес и джерард защото всеки 2ри е с тях ? :P :P

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 07 яну 2012 20:08

Kotzata написа:Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?
Онзи, който беше на 4-ти точки от титлата и само страхотната игра на К.Роналдо му попречи да я вземе. И всичкото в ерата на двамата паразити.

Не искам да му адвокатствам - все пак и той,както всеки треньор, е правил грешки, но не смятам, че заслужава тези гаври. Честно, не съм виждал толкова подигравки по адрес на Рой Ходжсън, който между другото си го заслужава повече.

1.Тази ШЛ я взе с отбора на Улие и ако не беше феноменалният тогава Джерард щяхме да загубим с 3:0.
2.Не разбрах какъв принос има некадърника и към останалите 4
3.Ако за теб влизането в групите е някакъв успех когато останлите отбори за топ 4 които се гласяха бяха жалки.. нямаше сити,нямаше тотнъм и т.н.
4.Споменатия сезон 2008/2009 не успяхме да вземем титлата въпреки че всичките ни конкуренти бяха безумно слаби, а изгубихме титлата заради подписването на тлъстия му договор с 16 млн неустойка и някаква извънземна заплата.Да не говорим за 11-те равенства през сезона.
5.Двамата паразити са виновни само и единствено че го търпяха и му даваха пари да взима какви ли не подобия на футболисти взимащи заплата колкото стиви.
6.Изброил си 4 играча от които само 3 трансфера могат да се обяват за успешни(без Рейна-видя се класата му) а останалите 77 довлечени от него футболисти,които не искаха да разтрогнат договорите си с клуба защото няма кой друг будала да ги търпи.
И понеже казвате че развил школата нека ви кажа нещо-той хубаво докара Борел,Сегура и останалите добри треноьори ,ама как пък тоя овчар един път не погледна към школата, на едно момче не е дал шанс.Как пък сега тези които според него за нищо не ставаха играят сега в първия отбор.Не ми се мисли ако в следващите години ни беше треньор какво щеше да стане с тези прекрасни деца в школата...
Някой от вас задавал ли си е въпроса защо от година и нещо никой не го е потърсил за треньор,понеже президентите на отборите са будали и нищо не разбират от футбол нали :mrgreen:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 07 яну 2012 20:37

Kotzata написа:Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?

А аз просто да кажа: Бенитез не заслужава гаври, а Кени Далглиш заслужава тук да го правят на маймуна ? барнс да се прави на много оригинален а всъщонст е нищо повече от един му**ьо. Да опетнява името на човека, който е най-великият играч на Ливърпул за всички времена и треньорът спечелил КЕШ, ФА къп,Карлинг Къп, Титлата в Англия - той ли заслужава гавра ?

П.С. не се правете на ангели хранители, защото на всеки тук му е писнало от вашата пумия изливана по посока Далглиш и Ливърпул. Човекът, който цял Коп боготвори вие го навирате в на кучето гъ*а. Тръгнал той да ми говори кой заслужава и кой не. Трай си там !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”