Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: В Цволе още чакат пари от Левски от трансфера на Арс

Мнениеот peliforewer » 07 яну 2012 17:08

Hrabar написа:Предполагам, че сега трябва някой да изкрещи "Закривай" :)

Тодор Батков е затънал в дъглове. Той самият, всичките му фирми и конкретно пфк"левски"ад. Той самият каза, че е налял 16 милиона лева, които ще бъдат капитализирани. Всъщност той твърдеше, че са 32 милиона, но половината бил ги дарил на клуба, предполагам, че все ще се намерят пет-шест човека в страната да му повярват. Иначе идеята на агент Тара е да вдигне капитала на АД-то, като по този начин превърне дълговете на клуба към другите му фирми в основен капитал. Ще се имитират нови акции, на които ще стане собственик той. В това всъщност няма нищо противозаконно, напротив това е нормална практика и се прави масово в акционерните дружества.Въпросът е, че разни психопати, като Владимир Зарков пишат как това е практика само в ЦСКА и видиш ли, колко лоши били Титан, като отпускали кредит на клуба. От там дебилите поемат зарковите глупости и се пишат невероятни глупости по медиите.

Иначе сега на бай Ганьо ще му изкарат една част от кирливите ризи. Натискът ще дойде най-вече по линия на медиите на ДПС на които собственик е Делян Пеевски, който освен другото иска да получи и по-добра цена за акциите на Батков. Той ще натиска медийно Тодор Батков за продажбата на клуба. Наскоро Батков каза, че няма намерение да продава отбора. Абсолютно същата беше ситуацията с Томас Лафчис. Спонсорираха го чрез Мобилтел-друга докарана от властта фирма на Герена. Спонсорираха го половин сезон, това беше онзи полусезон в който Гриша Ганчев се опъна на Евгени Бакърджиев за титлата. Тогава сините минаваха като на парад, биеха с по 1:0 в невероятни театрални постановки, спечелиха всичките си мачове, с изключение на домакинският с Литекс. Накрая уволниха Геле Станков. Лятото Томас Лафчис го натиснаха, дори имаше специално подбрана групичка от "възмутени фенове", които по цял ден псуваха Лафчис по коридорите на Герена. Гръка кандиса на около 5 милиона долара, продаде акциите на евреина и се прибра в Гърция.

Сега ситуацията е същата. Властта в лицето на Бойко Борисов подари Булгартабак на ДПС и ги прати на Герена. Батков колкото и да се опъва, не мисля, че има шанс да се задържи. Той просто няма финансов ресурс. Мтел постоянно намаляват сумите за спонсорство, парите от Дембеле ще хвръкнат за не повече от година. Парите, които Делян Пеевски отпуска ще са "под условие" и за тяхното разходване ще следи Иво Тонев. Ако Батков много се заинати, ще му спрат кранчето с формулировката "Руският инвеститор е дълбоко огорчен от ситуацията в клуба и временно замразява финансирането", Симеон Дянков ще прати ревизори по всичките фирми на Батков, ще го натиснат и по лииния на ченгетата, и ще клекне.

Не подценявайте Батков,финансовият министър от две години е протеже на адвоката.Дянков-младши тържествено пред медиите бе приет в школата на Левски и му бе връчен екип с номер 9,каква подигравка с Гунди.Не знам дали в случая ББ не е прецакания.Миналата година той обеща 50мил.лева на Софийските отбори за ремонт на стадионите.За да се усвоят парите трябваше да се направи сдружение между собствениците .Случайно или не за шеф на сдружението бе избран Батков.В мига когато Батков заяви че касата в Левски е празна,премиера на България тържествено заяви че е намерил сериозен спонсор за "отбора на народа".Сега под сурдинка се прокарва мнението че нов национален стадион ще се строи на мястото на ст.Г.Аспарухов.Всеки нормален човек ще си зададе въпрос,как ще бъде компенсиран ПФК Левски 1914.Единият вариант е да им бъде дадено да ползват безвъзмездно новия стадион,който ще е най-модерния в България и решава всички проблеми на Батков за стадион отговарящ на правилниците на ФИФА и УЕФА.Другият е да се увъзмезди клуба със сегашния национален стадион,което също е много добър вариант за Батков,защото и този стадион е лицензиран за европейски мачове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 яну 2012 17:09

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:

Може и да си на 38, но акълът ти не е на повече от 16 годишен!Надявам се да има модове в този подфорум, които да пратят тези два поста там, където им е мястото-твоят и моят!

:lol: Дядовци срещу внучета, вие по пенсионерски ли се защитавате или ? :lol: Иначе, поне още имам акъл ;)

Не ти личи особено, но може и някой скенер да ти потвърди твърдението.

Е, то личи, на този, на който може да го види, а на вашата преклонна възраст сигурно и малкото си набръчкано нещо не виждате без помощта на двойка очила.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 17:09

asdfghj написа:
Кашчей написа:
шивача написа:Ишиас, на 38 съм съм, а неговите разкази са от времето на мачовете с Интер, когато си си направил сефтето с дясната ръка, нещо невъзможно за теб в днешни дни, лумбаго. Говориш ли му:lol:

Може и да си на 38, но акълът ти не е на повече от 16 годишен!Надявам се да има модове в този подфорум, които да пратят тези два поста там, където им е мястото-твоят и моят!

Капитана си го заслужи :
от Captain Stottlemeyer на 07 Яну 2012 15:20

Ти май няма да спиш от мъка и ще мокриш цяла нощ възглавницата, а помиярче?

Доста от съфорумниците са получавали бан за много по-нежни квалификации... ;)

Когато си сложиш ник Помияра, как очакваш да се обръщат към теб галено?Не към теб лично, а към колегата с този ник?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2012 17:11

Кашчей написа:.....Дали са имали прекалени искания, или просто нашите общинари са лайнари-не мога да говоря, защото не знам.

Кашчей и аз нямам желание да коментирам. Най мразя да се изказвам неподготвен. Аз имам претенцията да съм средно интелигентен българин но честно казано ми е просто странно, как един средно голям град в България със стратегическо положение, с доста молове, откъдето яко пазаруват комшиите - румънци, с ГКПП - граница на ЕС, който спира бившите ни братя - руснаците е толкова закъсал..... :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 17:11

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа: :lol: Дядовци срещу внучета, вие по пенсионерски ли се защитавате или ? :lol: Иначе, поне още имам акъл ;)

Не ти личи особено, но може и някой скенер да ти потвърди твърдението.

Е, то личи, на този, на който може да го види, а на вашата преклонна възраст сигурно и малкото си набръчкано нещо не виждате без помощта на двойка очила.

Не знам дали ни трябват очила, но ти определено си игла за бродиране!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 яну 2012 17:14

Кашчей написа:
шивача написа:

Не знам дали ни трябват очила, но ти определено си игла за бродиране!

:lol: :lol: :lol: много тънко обиждаш, чак ме убоде, пълен аматьор :)
[offtopic]стига си спамил[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 17:16

Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:.....Дали са имали прекалени искания, или просто нашите общинари са лайнари-не мога да говоря, защото не знам.

Кашчей и аз нямам желание да коментирам. Най мразя да се изказвам неподготвен. Аз имам претенцията да съм средно интелигентен българин но честно казано ми е просто странно, как един средно голям град в България със стратегическо положение, с доста молове, откъдето яко пазаруват комшиите - румънци, с ГКПП - граница на ЕС, който спира бившите ни братя - руснаците е толкова закъсал..... :o

Тези молове ги построиха с тази идея, обаче аз досега не съм срещал румънци в тях.Не, че ходя във всичките, но май само МЕТРО и Кауфланд са посещавани по-сериозно от румънци.Просто градът стана неудобен много отдавна на властимащите и нещата си вървят така.А и явно спортът и в частност футболът тук не са приоритет на можещите във финансово отношение....Като се замисля, нито Литекс-комерс е регистраран в Ловеч, нито Домусчиев е от Разград, обаче......
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 яну 2012 17:19

Понеже тук имало някои, дето "незнаели" как държавата помагала на ЦСКА, то нека четат:
"Българска банка за развитие (ББР), която е държавна и има за цел да кредитира с преференциални лихви малкия и средния бизнес и износителите, в началото на миналата година за няколко месеца е наляла 24.5 млн. лева във фирмата за чистота "Титан", а чрез нея и във футболния отбор ЦСКА. Това съобщи в. "Преса" във вторник.
Според разследването на изданието на Тошо Тошев кредитната институция е приела "безумно малко обезпечение", като е оценила на уникално висока стойност имоти на "Титан интернешънъл холдинг", приети като обезпечение."
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2012 17:20

Хайде стига сме се заяждали. Днес е Ивановден! Честито на всички именници, да са живи и здрави, да е живо и здраво и тяхното име! На останалите съфорумци - здраве и късмет! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 яну 2012 17:21

Captain Stottlemeyer написа:Хайде стига сме се заяждали. Днес е Ивановден! Честито на всички именници, да са живи и здрави, да е живо и здраво и тяхното име! На останалите съфорумци . здраве и късмет! :)

;) е, майтап да става, живи и здрави!

Върни се в “Архив”