Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 16:53
Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:Captain Stottlemeyer написа:Кашчей, не е коректно, защото вашите фенове (фенки), които са преди всичко рода със състезателките, пълнят само заличката за баскетбол.

Да си чул някой фен на Дунав да се изхвърля, както го правите вие и цесекарите?То на нас отбор не ни остана де, ама това си е проблем на Русе.
Кашчей, имам повод да го спомена пак. Вие имате страхотен, бих го нарекъл аристократичен град. Обаче вас ви мързи, та две не виждате. Само от постъпленията от моловете (при вас дал Бог), вие можете да издържате отбор от Висшата лига.

Просто на вас явно не ви пука за футбола в града. Съжалявам, че трябва да го кажа, ти си много интелигентен човек, но това е положението......

Първият МОЛ, който построиха все още не работи (това за МОЛ-овете).Аз съм съгласен с теб, но има и още нещичко, което не е за изпускане....Държавата помага само и единствено на София в големите проекти.В Русе няма фирма, която да се вълнува особено от футбола, но и да е мощна.Приста Ойл се опитаха да направят нещо преди време, но не се получи.Дали са имали прекалени искания, или просто нашите общинари са лайнари-не мога да говоря, защото не знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?