Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: В Цволе още чакат пари от Левски от трансфера на Арс

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 16:37

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:Да си чул някой фен на Дунав да се изхвърля,...

Аз през живота си все още не съм срещал туй чудо "фен на Дунав" ... къде го тва явление бе :o :o

Където са и "милионите" фенове на Левски..Това за Дунав, като Грънчаровизъм ли да го приема :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 16:38

Cayman написа:
Кашчей написа:Дано отсрочката де е писмено дадена, че при едно съдебно дело (както съветваш ти) някой ще се изпоти, ако отсрочката е само телефонна :twisted: :twisted:

Ти като не знаеш каква е уговорката как стана такъв капацитет?

Плеядите ми го казаха, Каймане!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 яну 2012 16:39

Captain Stottlemeyer написа:Чичовото, моят любим отбор "Левски" е бил в ШЛ, където твоето любимо отборче няма да додрапа и в по-следващия ти живот! :mrgreen:

значи в такъв случай,трите ни полуфинала като колко живота да си ги броим :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 яну 2012 16:40

Captain Stottlemeyer написа:
Чичовото, моят любим отбор "Левски" е бил в ШЛ, където твоето любимо отборче няма да додрапа и в по-следващия ти живот! :mrgreen:

Възрастен, аз съм се радвал на полуфинал, както и на победи над половината шампиони на Европа, а ти само срам си брал в шл, а и по принцип де :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 яну 2012 16:41

Кашчей написа:Където са и "милионите" фенове на Левски..Това за Дунав, като Грънчаровизъм ли да го приема :mrgreen:

Милионите фенове са в цяла България и в Русе може би са около 100 000 ,докато тези от Дунав колко са 15-20 000 :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 07 яну 2012 16:42

Кашчей написа:
Cayman написа:
Кашчей написа:Дано отсрочката де е писмено дадена, че при едно съдебно дело (както съветваш ти) някой ще се изпоти, ако отсрочката е само телефонна :twisted: :twisted:

Ти като не знаеш каква е уговорката как стана такъв капацитет?

Плеядите ми го казаха, Каймане!

Измъкваш се от отговора защото знаеш,че съм прав но те е срам да си признаеш.Истинският мъж не го е срам да се извини и признае грешката,женският полов орган не!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 яну 2012 16:42

те победите над Артмедия и Киево си ги броят като победи над грандове .. :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2012 16:43

Кашчей написа:
Кашчей написа:
Милионите, почти стотиците милиони, фенове на Левски, не могат един стадион да напълнят, ако мачът не е от ЕКТ, но много обичат да държат сметка на ръководството.Вие с какво помагате на отбора си, освен изцепки и постоянно мрънкане?Засега официално само Батков издържа отбора и ще прави това, което той сметне за добро - дали за отбора или за него, си е лично негова работа!

Кашчей, не е коректно, защото вашите фенове (фенки), които са преди всичко рода със състезателките, пълнят само заличката за баскетбол. ;)

Да си чул някой фен на Дунав да се изхвърля, както го правите вие и цесекарите?То на нас отбор не ни остана де, ама това си е проблем на Русе.

Кашчей, имам повод да го спомена пак. Вие имате страхотен, бих го нарекъл аристократичен град. Обаче вас ви мързи, та две не виждате. Само от постъпленията от моловете (при вас дал Бог), вие можете да издържате отбор от Висшата лига. ;) Просто на вас явно не ви пука за футбола в града. Съжалявам, че трябва да го кажа, ти си много интелигентен човек, но това е положението...... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 яну 2012 16:45

нямат пари за пране хората,виж в Подуене такива бол ..
04.09.2013

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 07 яну 2012 16:45

шивача написа:
Чичовото, моят любим отбор "Левски" е бил в ШЛ, където твоето любимо отборче няма да додрапа и в по-следващия ти живот! :mrgreen:

Възрастен, аз съм се радвал на полуфинал, както и на победи над половината шампиони на Европа, а ти само срам си брал в шл, а и по принцип де :oops:

Заши го,ама след такъв отговор пенсията обикновенно са покрива... :)
Последна промяна от asdfghj на 07 яну 2012 16:46, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”