forzajuve написа:Последните дни на драмата по смените доказва,че кучето лае според кокала,който поне не лъжеше,а беше нагъл.Моите доводи са следните:
1.Баждеков днес разобличи една от лъжите на Гонзо,че щял да продължава да играе като се оправи.Впрочем няма право да е на 2 длъжности според закона,т.е да има два договора или като играч и директор.Всеки знае,че само по селата може да се изпълнява тази длъжност.
2.Водил е преговори зад гръба на собственитеси началници.Това значили,че пак няма да работи със двоен стандарт.Щял да се чуства като шеф и ще му се чува думата.Тази дума,май ще е към определени играчи.Да но несъм лош пророк,но смятам,че рано или късно ще застане зад Бижутера и Хичо,заради бразилците.За мен той е импулсивен като Вуцов и ще се опита да е патриот.Мое мнение.
3.Излъга,че е говорил със Боримиров и просто така се е получило.Няма случайни неща.Цялата работа е заради Наско.Той знае,че дойдели той си отива.Затова е заложил приателството си заради собствена изгода.Най малкото не е достойно,още повече,че Боримиров го върна към футбола.Ако не бяха със Кокала нямаше и да помирише герена.
4.Слухове се носят,че е казал на Батков или той или Сираков.Това за мен е поредната гнусна постъпка и наглост.Той навсякъде казва,че е говорил със Сираков за някой тънкости за директор.Наско каза,че Батков се е отметнал от него 2пати,Защо ли?Дали според вас Гонзо си говори със Наско като той е причината той сега да не е на герена.Още една лъжа.
Гонзо е легенда, но като повечето след това като ръководители са нищо.Дано ме опроверга е!
Първо се научи на правопис, пък тогава критикувай. Ще коментирам само заглавието ти, защото останалото се отказах да го чета след 4-тия ред.
Когато не познаваш даден човек, не си позволявай да пишеш каквито и да било измишльотини за него.