В Молдова=Стоичков=Бербатов=МАНОЛОВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Стоичков=Бербатов=МИРО МАНОЛОВ
Миро Манолов президент. 

fr3ak_boy написа:cska_90 написа:fr3ak_boy написа:Между другото за мен Миро Манолов не отстъпва по нищо на Стоичков и Бербо, ако гледаме качествата им.
А бе вие наред ли сте бре?
Че е добър Миро добър е,ама вкара два гола на некви аматъори и вече бил по-добър от Стойчков и Бербо-![]()
![]()
![]()
.
Единия играе в Черно море,другия в Манчестър-има лека разлика, не мислите ли![]()
![]()
![]()
Айде малко по-реално,че е малко смешно така.
Не съм казал, че е по-добър. Казах, че не по-слаб от тях. Освен това САФ купи Бербо Тотнъм не от ЦСКА. Мислиш, че щеше да го погледне въобще, ако още играеше в ЦСКА.
А бе по -слабе сега -няма какво да се спори.А иначе заедно с Манчев са може би двамата най-добри нападатели в БГ.

С руи мигел стават 3-мата най-добри!Абе тва е искра стал не е Челси...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:С руи мигел стават 3-мата най-добри!Абе тва е искра стал не е Челси...
Е и?????Вкара ли,вкара!!!!!!
Хвалбите не се отразяват добре на играта на Миро Манолов.Миналата есен бе голмайстор на моряците.Но след като бе избран за футболист No.1 от феновете за сезона,после през пролетния сезон вкара само 1 гол.
koi4i написа:С руи мигел стават 3-мата най-добри!Абе тва е искра стал не е Челси...
А с Ортега -четиримата-

Re: В Молдова=Стоичков=Бербатов=МАНОЛОВ
Смених заглавието на темата от "Стоичков=Бербатов=МИРО МАНОЛОВ" на "В Молдова=Стоичков=Бербатов=МАНОЛОВ" .
Явно не четете какво са посали за мача и за Манолов самите молдованци!!!
ТОВА СА ТЕХНИ ТВЪРДЕНИЯ!!!
Явно не четете какво са посали за мача и за Манолов самите молдованци!!!
ТОВА СА ТЕХНИ ТВЪРДЕНИЯ!!!
- Sagittarius
Имам усещането,че нашия любимец Миро Манолов кара последен сезон в Черно Море
.Пътят му към големите шампионати е трасиран вече.Миро е супер нападател-борбен,бърз,страшно подвижен,здрав физически,практически е неудържим.Липсваше му самочувствие пред гола,играта с глава,но гледам,че е коригирал и тези фактори.Той вече е класа,истински лидер.Най-радостен съм,че Миро тук стана футболист,тук в Черно Море беше научен на абсолютно всичко което умее и показва сега.2007 година лятото когато Кольо пое отбора Миро беше посредствен 21 годишен нападател,резерва на Моке и Владимиров.Кольо каза-Миро ще се отпуши и ще вкарва много,вярвам,че има голяма бъдеще.От там насетне 2 години посоката на Миро е само нагоре.Не разбирам защо не го виакт в национала,наистина.Както и да е,важното е,че е от полза за Морето.Пожелавам му трансфер във Висшата лига,би му паснала добре на борбения му стил

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Малко се изсилвате за Миро,за 6 месеца е вкарал 3 гола(това е зле),пък и беше доста натежал,но вече мисля че е неговият шанс да покже кой е наи-класният нападател в а група,не че има особена конкуренция.