Всички армейци да сринем сградата на БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Всички армейци да сринем сградата на БФС

Мнениеот UltraBlue » 24 юли 2009 23:16

viroglav написа:UltraBlue, не казвам, че БФС командва ФИФА и УЕФА. Отказът на юрисдикция означава, че на практика те не признават решенията на този арбитраж. А арбитража в Лозана няма нищо общо с ФИФА и с УЕФА, не е под тяхната шапка, но те са го признали него и решенията му. Той си е отделен съд, създаден за да решава спорове и никой не може да му влияе. Отказът на БФС да признае решенията му по случаите означава отказ да бъде съден от този независим съд. От там нещата се преместват в съда на съответната държава. Неслучайно този съд се казва Спортен съд, решава спортни казуси. ЦСКА не е съдил БФС за Лима и Соуса. Пл.Марков се опита да съди ЦСКА в Лозана, но беше признат за виновен. Тия неща ги пиша, за да има конструктивен диалог, не се заяждам, писнало ми е от дразги и подмятания. 8-)

До колкото знам Пламен Марков спечели делото и вие му платихте после. А и аз не ти казах тези примери като довод за това, че ЦСКА е съдил БФС, а за това че ЦСКА загуби тези дела и че там нещата хич не са така чисти. Както казах, аз няма спомен Цска да епечелил международно дело последните 10-15 години- точно обратното 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юли 2009 23:22

UltraBlue, Пл.Марков не е осъдил ЦСКА, ЦСКА му предложи три заплати обезщетение и толкова му и изплати, както е по закон. Пламен искаше да получи всичките си заплати до края на договора си, още година и нещо. :arrow:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 юли 2009 23:23

UltraBlue написа:До колкото знам Пламен Марков спечели делото и вие му платихте после. А и аз не ти казах тези примери като довод за това, че ЦСКА е съдил БФС, а за това че ЦСКА загуби тези дела и че там нещата хич не са така чисти. Както казах, аз няма спомен Цска да епечелил международно дело последните 10-15 години- точно обратното 8-)

Пламен Марков не можа да осъди ЦСКА, а познай кой защитаваше интересите му ;) Именно това е единственото изключение, при което ЦСКА не загуби дело :)
Но мисля, че Марков осъди БФС за неустойката му като нац.селекционер, като този път си беше взел поука и друг го представляваше в съда :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 юли 2009 23:24

А в някой сайт или в някое предаване по радио или телевизия попитаха ли представител на БФС за този скандал с картотеките?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юли 2009 23:25

L_Messi, Марков не е съдил БФС за никаква неустойка. ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юли 2009 23:27

L_Messi написа:А в някой сайт или в някое предаване по радио или телевизия попитаха ли представител на БФС за този скандал с картотеките?

От Ринг им звъняха, но никой не пожела да се включи в предаването... :lol:

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 24 юли 2009 23:30

Единствено ми е чудно, че Титан се преебаха по тоя начин.Мислех, че имат повече опит след като сключват концесии с общинари.
Един пример:
Тръгваш да строиш нещо.Купуваш парцел, изваждаш си документи, набутваш се за проект.
В един момент архитектът на общината ти отказва с мотив, че сградата не отговаря на архитектурния облик на района.По проект, тя не се различава по височина, цвят и фасада от околните, обаче-греда.Имаш два избора-набутваш още за адвокати, архитекти-експерти и т.н. и след 5г., обеднял с няколко стотин хиляди доказваш, че си прав.Или отиваш с нужното пликче при нужния архитект и после можеш да строиш цикламена сграда с 5 етажа по-висока от околните, която навлиза в детска площадка.
Така е и с БФС.Тия цвят нямат, имат само джоб.Сираков, ако му изнася може да преебе и Левски.Мача с Родопа и показването на задник всички ги знаят.Останалите са същите....

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 25 юли 2009 13:20

Случайно попаднах на тази тема и имам само един въпрос към червените фенове. Защо вярвате безрезервно на шефовете на ЦСКА? Не защитавам БФС (и на мен са ми противни), но едва ли някой е запознат с подробностите около казуса за да знае дали всичко, което се казва е истина.

П.П. Като се замисля преди години и ние така вярвахме на Батков, а сега като каже, че е ден се оглеждаме за звезди.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 юли 2009 13:51

от monster1011 на 24 Юли 2009 21:22

Нещо не ми е ясно, за какво "Синьо" БФС става въпрос. Миналата година бяха потъпкани всички правила на УЕФА за да може ЦСКА да играе е във Висшата лига, въпреки че трябваше да започне във В група, поради явно несъответствие с финансовите изисквания. Тогава БФС, не без натиска на създателите и вдъхновителите на открадналата името на ЦСКА Москва "софийска" имитация им даде "лиценз под условие". Сега всички видяха как същите крадци на имена преведоха задълженията си в последния възможен ден за да се разплатят с бивши играчи, и да получат картотеки. В същото време всеки нормален човек знае, че футболните съюзи не признават разните граждански съдилища. Това е политика от УЕФА и ФИФА до последната федерация на Замбия.

Уважаеми крадци на имена - разберете веднъж завинаги - партията и СССР вече ги няма. От срам другата имитация на Москва ЦСКА Киев се прекръсти на Арсенал Киев. Върнете и вие откараднатото име и престанете да разчитатае на БКП. Скоро Бойко ще ги доразвенчае!

1.Престанете с изопачаването на фактите и писането на глупости.Миналата година играхме в А РФГ,защото след като БФС си изпълни поръчката и отказа лиценз на клубът за участие в ЕКТ,ни даде такъв за участие в първенството!Просто не се осъществиха мокрите ви сънища и да затрият отбора.Но гледам че опитите продължават!
2.Точно вие нямате право да говорите за кражба на имена,защото вие приватизирахте и омърсихте святото има на Апостола.Но пък няма да ви е за пръв път да прехвърляте собствените си грехове върху други!Апостола е на всички българи,докато ПФК Левски е клуб на подуенските цигани!
3.Не зная с какво право говорите за комунизма,след като 70% от вас са били в ембрионално състояние по това време!Говорите за някаква връзка между нас и комунизма,но забравяте услужливо,че точно вие в историята си след 1944 година сте най-преко свързани с дейците на тая партия!Вие сте отбора,който пръв стана ведомствен през 1944 година под патронажа на Цола Драгойчева (член на ЦК на БКП):!: Не заради нас министъра на Вътрешните работи и член на Политбюто на ЦК на БКП,Солаков прекъсна мача с Берое и присъдиха служебна победа за казионния отбор!Не ние,а Левски демонстративно напуснаха без никакви последствия финалния мач за купата на страната!За здравите ви връзки с всички власти от тогава говорят още куп факти.Поинтересувай се кой е Батков и как почна кариерата му във футбола.Говоря ти за един бивш комсомолски номенклатурчик,назначен в управата на Левски през 1985 година,когато бяха преименувани двата гранда с цел расипването на отбора!Тая мърша сега е ваш собственик и има наглоста да се бие в гърдите и да се хвали с това,колко е дал за спорта!!!Да споменавам ли и за синия фен Евгени Бакърджиев,който в качеството си на вицепремиер ви съдействаше на всички нива,а особено арогантен бе,когато ви отпусна пари от държавния бюджет за ремонт на Герена през 1998 година.Ремонта бе извършен с трудът на затворници от затвора в Казичане!Сега чакате политическия чадър над вас да продължи да ви пази.След вицепремиер сега се очаква да имате и премиер!!!

Не се ли усещата колко сте жалки в комплексите си!От 1948 година ние сме ви като трън в очите и от тогава се правят опити клубът да се затрие и се очернява непрекъснато името му!Мога само да ви успокоя,че ЦСКА е бил,е и ще бъде,докато вие продължавате да се излагате като кифли и името Левскар да стои като диагноза!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юли 2009 15:30

mike28 написа:Ухааа, тука днес е напечено! Гледам, някои стари дружки се навъртат насам, Кашчей, Проданов, как сте бре? Нужда от помощ имате ли? :lol:

Сега малко и по темата- мисля, че има предостатъчно хора от ЦСКА във БФС, че да си позволява някой да го нарича синьо. Струва ми се, че повечето от хората в тази администрация са още от времето на Батето, няма да се очудя ако има останали чиновници още от времето на брокерите. Факта, че за това време ЦСКА взе доста шампионски титли, някак си контрастира с твърденията на някои от хората тук. Мислех си , че дори и децата знаят чии интереси обслужва футболната ни централа- първо на ЦСКА и Левски, след това на Литекс и така надолу по веригата. Също така мисля, че едва ли е тайна за някого, че шампиона обикновено се определя преди да е започнало първенството...

Сега, като се замисля, той и царя обеща да ни оправи за 800 дни, така че някакви си чиновници били обещали нещо си на някой си- сега за дребнави неща ли ще се хващаме? ;)
Общо взето, доста глупости се изписаха тук, отново видях проблема да се прехвърля от болната на здравата глава, отново едни и същи ограничени разсъждения и така до безкрай. Мисля, че толерансите и компромисите към червения клуб са безчет за изминалите 20 години от страна на футболната ни централа. Естествено същото важи и за останалите отбори, именно затова сме на тоя хал в момента.
И за финал, ако съвсем случайно (което не ми се вярва особено, вземете се съберете червените фенове пред сградата на БФС, да не стане като миналогодишния ви митинг за спасението на ЦСКА, когато най- голямата ви гордост и заслуга беше паленето на синьо шалче и мятане на бомбички по пълен с жени и деца трамвай.

Прав е славия форевъра, като казва, че Левски и ЦСКА са двете страни на една и съща монета, колкото по- рано го осъзнаят повече от нас- толкова по- добре. За какво е това разделение, що трябва да се караме като идиоти? За 20 години, цепене на сини и червени вижте докъде докарахме футбола- вече ни бият държави като Азербайджан, Беларус, треперим на мачове с Черна гора и Ирландия.

Наистина се радвам и съм щастлив, че въпреки, че си страна, отделяш истината от пристрастията. Колкото повече привърженици на отбори, погледнат истината в очите, независимо на кого симпатизират и престанат да се изяждат взаимно, поне морала във футбола може да бъде на някаква висота. Оказва се, че по-скоро ще се оправи футбола (което е химера), отколкото да се изкорени омразата помежду ни! А футболът и спортът са за нас, а нас ни насадиха омраза и разделение, което явно още дълго ще си бъде заложено в нас. А измерителя от това разделение, ще е омразата към противниковия отбор и чак след това любовта към своя, защото сме същите "Наневци" и "Вутевци" по между си и в живота! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”