Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ситуацията в ЦСКА - коментар
Честно казано ,гади ми се от всички ,които пускате теми ,в които само оплаквате ЦСКА.Още в предишната тема мислех да пиша това ,но след като и сега пак някакъв уж реалист е решил да отвори нова тема със сходен смисъл ,вече не издържах.Абе хора ,вие фенове ли сте или провокатори ,някакви комплекси ли избивате или просто сте оплаквачи по презумция.Как може като още нищо не сме видяли да плюем предварително вместо да гледаме позитивно на нещата .Приказката за нероден Иванчо ли ще преразказвате ,що ли. Ще перефразирам приказката --какъвто народа ....така ----Каквито феновете ,такъв и отбора.Жалко ,вече в този форум не може един смислен разговор да се проведе---само рев ,рев и пак рев.Ставате за смях.А ако целта ви е да махнете лошоуправляващите ---има други методи ,а не форумен рев.
Re: Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?
много помия се изля върху цска,много.достатъчно е в медиите-стига мучахте и във нашия форум.моля модераторите да не ме баннат заради думата,,мучахте,,.по принцип темата е самозаключваща се-откакто се помня цска винаги е бил фаворит за титлата и не знам какво толкова е станало,че да сме загубили шанс.да,ако някои дружки отново се точат да се доредят служебно-то не само цска,а всички останали са без шанс.
[center]
[/center]

ми нищо не е станало, дори напротив за първи път нищо не излиза от кухнята на клуба, и никой не може да разбере кои са новите попълнения, те са много яки
) най вероятно в понеделник ще ги представят или обяват
)))

Rudolf Hess написа:Стига с тая титла бе хора! Децата ни няма къде да играят!!! Тия които се опитват да тренират Джони Велинов им пречи. Стадион нямаме! Публиката я няма на стадиона, няма ясна цел за развитието на клуба, а вие всички сте се загрижили за титлата. Майната и на нея, аз искам детето ми през зимата да облече червената фанелка на топло, да има терен на който да не рискува да си счупи краката! Дайте да видим какво имаме сега, за да може да искаме тази титла: Футболисти които не осъзнават в кой клуб играят, ритнитопковци които се чудят къде да се напият и коя мадама да оправят. (за качествата им няма да говоря....) Имаме един сърбин с който ясна преспектива за бъдещето аз специолно не мога да видя! Чичо Митко който отдавна трябваше да си седи в Мировяне и да си пие винцето и ракийка от мазето му. Имаме стадион, който всеки момент ще се разпадне. Имаме доктори... даже не зная в момента как да ги коментирам тях. Имаме страхотна физическа подготовка на мъжкия ни отбор- за дискотеки и кръчми (за кадети и старша възраст същото важи). В публиката имаме "уважаеми господине" който иска цял живот клуба да го издържа.
Замислете се за какво ви е тая титла, като състоянието на клуба е такова.
Най-точното мнение което прочетох. +1.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Re: Ситуацията в ЦСКА - коментар
storm написа:cska_vd написа:storm написа:Чак са чудя на червените фенове, как може да са толкова страхливи и готови и при най малките дрязги да хвърлят кърпата, но разбира се то това е нормално за тях, но все пак аз не го разбирам.. Отбора им е лидер след есенния дял и вместо да има оптимизъм, там цари пълно "насиране".. Вярно, че дебелия го шитнахте във Виетнамските дебри, но все пак един играч отбор не прави...![]()
Божке,божке.............Поне аз лично се опитвам да съм реалист,а не да хвърча във облаците като сините джудженца..да казвам че сме най-добрите при положение че не сме..и накрая хоп ама ние сме 2ри или трети кво стана и т.н...+това виждам накъде отиват нещата .. с Дуци,с продадените играчи, с боклуците с дразгите и т.н.!!!
Едно е да говориш, колко си добър и съвсем друго да не си вярваш в отбора.. Това правите вие, само днес имаше 2-3 подобни теми с мнения на армейци за това, колко били зле Цесекато... Това е разликата между феновете на двата отбора.. Едните дори и при отчайващи игри и слаби резултати подкрепят отбора, а другите при първото по сериозно отклонение от правия път, веднага почват да плюят...
А бе ей, не се излагай... до преди 2 месеца ревахте като пълни лилипутьовци тука, какво се правите на "най-вярната публика"

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
Доста мнения в тази тема. Нека кажа и аз моето. Да, искам ЦСКА да са шампиони, но идеята за селекция на всеки 6-12 месеца и след това продажбата на най-добрите ни играчи, хич не ме кефи. Затова лично моето мнение е да се продадат всички които могат да играят и с парите от тях да се купят само млади момчета до 22 години, които да се обиграват 1-2 сезона, а междувременно да се направят помощни игрища, Панчарево и Армията. Така ще съм 100 пъти по доволен отколкото да станем шампиони и след това пак проблеми с пари и т.н. Искам да видя ЦСКА, с млади момчета, българчета дето да си скъсат дрехите от тичане на терена и накрая дори и да загубят да са дали 101% от себе си и да се чувстават виновни че не са победили. А не да излизат усмихнати след загуба и да викат ми кво толкова - паднали сме ... По добре млади и надъхани българи които знаят какво е ЦСКА и че 5 000 лв са прекалено много пари за България отколкото разглезени чужденци които не им пука и играят за по 40 000 и след това на дискотека.
[offtopic]Kakto veche spomenah, tozi sait e prehvalen..Toku shto i po edna televiziq kazaha, che Platini nqma da hodi nikyde.Predi tova, prochetoh infoto v "konkurentniq" sait. Zatova mislq,che CSKA shte e osnovniqt konkurent na BG Anji.Platini e mnogo vajen igrach za otbora i nadqvam se shte mu go pokajat.Skandalite sa samo po priblijenite do levski saitove i vestnici
[/offtopic]
Кирилица!!!

Кирилица!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
ЦСКА-р написа:Rudolf Hess написа:Стига с тая титла бе хора! Децата ни няма къде да играят!!! Тия които се опитват да тренират Джони Велинов им пречи. Стадион нямаме! Публиката я няма на стадиона, няма ясна цел за развитието на клуба, а вие всички сте се загрижили за титлата. Майната и на нея, аз искам детето ми през зимата да облече червената фанелка на топло, да има терен на който да не рискува да си счупи краката! Дайте да видим какво имаме сега, за да може да искаме тази титла: Футболисти които не осъзнават в кой клуб играят, ритнитопковци които се чудят къде да се напият и коя мадама да оправят. (за качествата им няма да говоря....) Имаме един сърбин с който ясна преспектива за бъдещето аз специолно не мога да видя! Чичо Митко който отдавна трябваше да си седи в Мировяне и да си пие винцето и ракийка от мазето му. Имаме стадион, който всеки момент ще се разпадне. Имаме доктори... даже не зная в момента как да ги коментирам тях. Имаме страхотна физическа подготовка на мъжкия ни отбор- за дискотеки и кръчми (за кадети и старша възраст същото важи). В публиката имаме "уважаеми господине" който иска цял живот клуба да го издържа.
Замислете се за какво ви е тая титла, като състоянието на клуба е такова.
Най-точното мнение което прочетох. +1.
И аз съм съгласен.Всъщност тази титла няма никаква реална стойност-освен за Лц...Да се говори за пробив в ШЛ е несериозно! Дори и за ЛЕ в момента-визирам всички отбори.Така че е все тая-титла за статистиката!Ако Левски стане шампион, мен с какво ще ме грее това? Не можем два паса да вържем- и шампиони??? Но така е в България.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ЦСКА никога не се е борил за нещо друго ,освен за титлата и купата.Други отбори се борят за евроквоти и с нашата благословия са ги получавали...
..
По темата: НЕ,ЦСКА започва новата година от челно место и с много по-големи цели и амбиции

По темата: НЕ,ЦСКА започва новата година от челно место и с много по-големи цели и амбиции

-
ЦСКА може и да са добър отбор, но след допинг скандала си мисля, че БФС няма да ги пусне да станат шампиони.А и не бива отбор който с измама е спечелил дербитата с Левски и Литекс, и точка с Лудогорец да става шампион-това би взривило феърплея за в бъдеще