Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот botevforever » 05 яну 2012 18:59

plovdivram написа:botevforever,
добре си направил дисекция на казуса Велбъжд-Локомотив Пд... Нещо, което между другото не сте спрели да правите вече 10 /ДЕСЕТ/ години!!! Странното обаче е че за ДЕСЕТ години не чухме нищо от вас по казуса "НАРОДНА ВОЙСКА" 1949 година и как "ДНВ" Пд попада след това в "А" група?!!! Не само това... ами НИКОЙ не ни обясни и АБСУРДА, който представлявате в МОМЕНТА, да сте наследник на сдружение, което било носител на автентичността ви, но с прекратена дейност за 10-ина години през, които такава е развивало ПО ПРАВО друго, от което вие обаче се отрекохте!!!

Или с други думи... Айде кажете ми как се нарича това - ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С "КАЗУИТЕ" НА ДРУГИТЕ КЛУБОВЕ... и на всичкото отгоре ДА ОТКРИВАТЕ ТЕМА -СЛЕД ТЕМА ЗА ТЯХ, а да не можете да дадете ЕЛЕМЕНТАРНО обяснение за АНАЛОГИЧНИ "казуси" касаещи СОБСТВЕНИЯ ВИ ОТБОР?!!

Обяснил съм го много добре:
-"Сдружение ПФК "Ботев"-Пловдив" не е преставало да съществува от годината на създаването си до днес.До по-миналата година член на същото беше многообичаният от Вас ДХС.Впоследствие същият беше изключен от сдружението на Събранието на УС.Надявам се,а всъщност съм убеден,че много добре знаеш разликата между "временно прекратяване на дейността" и "дерегистрацията" на едно юридическо лице.И,между другото,никъде не съм споменавал,че "Ботев" е наследник на каквото и да е сдружение ."Сдружение за ПФК "Ботев"-Пловдив" притежава 10% от акциите на ПФК "Ботев" и е част от управителното тяло на клуба.Дефакто,до момента на закупуването на клуба от Цв.Василев,Сдружението е наследник на "Ботев"-Пловдив,а не обратното."Ботев"-Пловдив е наследник единствено на славната история на клуба,на неговите както славни,така и тежки моменти.Ако Вие се идентифицирате като наследници на някое АД,това е отделен въпрос.

И друго,както съм писал в началото на горния пост,споровете ми с Вас са по-скоро защитна реакция.Да се занимаваме с казуСите на другите не е наш патент.Тези,които откриват тема след тема,са от Вашия лагер(разрови се в кошчето от последните 20-на дни и ще се убедиш).
Приятна вечер!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 яну 2012 09:51

botevforever
И друго,както съм писал в началото на горния пост,споровете ми с Вас са по-скоро защитна реакция.Да се занимаваме с казуСите на другите не е наш патент.Тези,които откриват тема след тема,са от Вашия лагер(разрови се в кошчето от последните 20-на дни и ще се убедиш).

botevforever,
започвам оттук, защото си написал една голяма ЛЪЖА майна... ИСТИНАТА е доста различна май... Каква "защитна реакция" бе майна?!! Че то през всички тези вече 10-ина година ВИЕ НЕ СЕ СПРЯХТЕ БЕ МАЙНА!!! И това е ОЧЕВАДНО за ВСИЧКИ... То не бяхме "ЦИГАНИ ОТ КЮСТЕНДИЛ"... "то не бяхме "СТРЕЛОЧНИЦИ ДОШЛИ С КОЛЕЛОТО".... то не бяхме "КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ"... и какво ли още не.... ето ЕДИН ОТ примерите в тази насока, които стоят с години по САЙТОВЕТЕ ВИ!:
http://centrumcrew.hit.bg/main.htm

И ти ми говориш за "ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ"... От кое бе майна?!!... Оттова, че НИ ЗАЛИВАТЕ С НЕОБОСНОВАНА ПОМИЯ С ГОДИНИ ЛИ?!! Вие още малко и ЖЕРТВА ще се изкарате бе майна?!! :mrgreen:

Колкото до другото... Първо за "Сдружението" ... ти пак си обяснил какво сте направили, а нас ни интересува как точно ЩЕ БЪДЕ ОБЯСНЕНО в исторически план... т.е. тези ДЕСЕТ ГОДИНИ как ще бъдат обяснени в ИСТОРИЯТА ви, 'щото се получава онзи АБСУРД, за който ви говоря... т.е. на ЕДНО дружество, прекратило дейсност да му се явявате наследник и продължител, а друго да ви е развивало ПО ПРАВО /притежател на ЛИЦЕНЗА/ дейността, но пък, от което вие се ОТРЕКОХТЕ и на практика го ЛИКВИДИРАХТЕ!!! Така че... всъщност ми е много интерсно тези ДЕСЕТ години как ще ги прикрепите към историята си при положение, че СЕГА се явявате НАСЛЕДНИК на едно СДРУЖЕНИЕ БЕЗ ДЕЙНОСТ в продължение на 10 години и с ВЪЗБНОВЕНА ТАКАВА с ПРАВОТО /ЛИЦЕНЗА/ на ТРЕТО /Металик Сопот/?! Ей това ни обясни!!!

И пак нищо не чухме за "НАРОДНА ВОЙСКА" 1949г.... Надявам се не си го пропуснал този въпрос... Все пак е ИЗЦЯЛО в духа на темата!!! Ето какво пише по случая ВАШ сайт:
http://bultras.com/index.php/novini-za-botev/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2
Спешно е извършена реорганизация на физкултурната дейност и Бюрото на Военния Комитет за Физкултура и Спорт взима решение в "А" РФГ да участва един общ представителен военен отбор под името "Народната войска" на мястото на Ботев Пловдив. На практика обаче играе ЦДНА, допълнен с един-единствен играч от Пловдив - отличният вратар Георги Кекеманов.
Ботев Пловдив е захвърлен да играе в Пловдивската окръжна групa през 1950, а на следващата 1951 печели общоармейския футболен шампионат. Низвергнат (играеш тогава под името ДНА-Пловдив) успява убедително да се наложи като първенец на Окръжната група и по този начин да се върне на подобаващото му място сред най-добрите отбори в България.
На 22 март 1951 г. Ботев Пловдив изиграва първия си мач в "А" РФГ, а съперник бил софийският Академик.

Та... би ли ни обяснил повече за това ОБЕДИНЕНИЕ с ЦДНА, за което става въпроса и малко повече подробности за първенството на Окръжната група, след което влизате в "А" група!!!
Изображение

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 06 яну 2012 19:54

plovdivram написа:botevforever

botevforever,
започвам оттук, защото си написал една голяма ЛЪЖА майна...

Започвам с молба-чети по-внимателно,ако трябва се върни отново на това,което съм писал:

-споровете МИ(и пак МИ,и пак МИ,а не НИ)с Вас са по-скоро защитна реакция....Тук говоря лично за себе си и не съм те излъгал,нали?Те започнаха след онези теми,които са в кошчето.
-..."че СЕГА се явявате НАСЛЕДНИК на едно СДРУЖЕНИЕ БЕЗ ДЕЙНОСТ"-ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА НЕЧЕТЯЩИТЕ ВНИМАТЕЛНО:"БОТЕВ"-ПЛОВДИВ НЕ Е БИЛ,НЕ Е И НЯМА ДА БЪДЕ НАСЛЕДНИК НА НИКАКВО СДРУЖЕНИЕ."СДРУЖЕНИЕ ЗА ПФК "БОТЕВ"-ПЛОВДИВ" Е НАСЛЕДНИК НА ОТБОРА,А НЕ ОБРАТНОТО.ТОВА,ЧЕ СДРУЖЕНИЕТО НЕ Е РАЗВИВАЛО ДЕЙНОСТ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ Е БИЛО ЗАКРИВАНО.
Между другото сега ситуацията в управлението на отбора е следната:АД-то на Ц.Василев държи 90% от акциите,а "Сдружение..."-10%.При евентуално отдръпване на АД-то правата върху отбора и бъдещата
концесия на стадиона остават в сдружението.
-относно онова обединение с ЦДНА и аз ще съм ти много благодарен,ако ми го обясниш.Всъщност в случая ние сме потърпевшата страна-изваждат ни от групата,без да сме изпадали.
Предполагам,че дебатът ни в тази тема е към края си,поради което ще направя едно такова заключение:каквото и колкото да говорим помежду си,Вие отпразнувахте Вашата годишнина-и ние ще отпразнуваме нашата.По ДОКУМЕНТИ "Локомотив" се води наследник на "Локомотив" отпреди 2001 г -и "Ботев" се води продължител на "Ботев" отпреди 2010 г.Всичко друго са фенски интерпретации.ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ!
Съгласен ли си?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 06 яну 2012 21:49

Считам темата за уникално безмислена поради факта, че след 1999 г., в чисто юридически смисъл нито един отбор в България не е правоприемник на отбора, съществувал и състезавал се под същото име преди това. С приемането на промените в Закона за спорта през 1999 г. всички футболни клубове, които дотогава бяха сдружения - юридически лица с нестопанска цел по Закона за лицата и семейството, следваше да се регистрират като АД. В изпълнение на закона ръководствата на всички сдружения футболни клубове регистрираха АД, в които акционери се оказаха не самите сдружения, а няколко души - обикновено от ръководството на тези сдружения. Впоследствие сдруженията футболни клубове написаха по едно писмо до БФС, с което го уведомиха, че следва да прехвърли лиценза за участие в съответната група на новосъздаденото АД и така на мястото на сдруженията във футбола се появиха АД-та. По-интересното е, че новосъздадените АД-та по никакъв начин не се явяват юридически правоприемници на съществуващите дотогава сдружения, тъй като те не поеха задълженията им към държавата, играчи, треньори и т.н., а единственият им актив - правото на участие бе получен по административен път - с решение на БФС. Като цяло целта на промените в Закона за спорта бе в две насоки - футболните клубове да станат частни/сдруженията са обществени организации, в които може да членува всеки, а АД-тата са частни дружества/ и същевременно да се изчистят от задлъжнялостта си - към държавата, общините, играчите, треньорите и т.н.
За да онагледя написаното ще дам няколко примера:
1. Сдружение ПФК Ботев, което игра във В група и в което се вля сдружение Металик е същото онова сдружение, което игра в А група до 1999 г. и след това прехвърли лиценза си на новообразуваното АД ПФК Ботев Пловдив 1912, в което основен акционер бе Христолов. Сега в Б група играе АД ПФК Ботев, което не е юридически правоприемник нито на АД-то на Христолов, нито на сдружение ПФК Ботев, което е само акционер в него.
2. При Локомотив Пловдив работата е още по-сложна и объркана, защото с преместването на АД Велбъжд в Пловдив и преименуването му на АД Локомотив Пловдив 1936 бе прекратено съществуването на АД Локомотив Пловдив, което пък от своя страна няма нищо общо със сдружение Локомотив Пловдив, което се състезаваше в А група до 1999 г. до влизане в сила на промените в Закона за спорта.
От написаното по-горе следват два чисто юридически извода, които всеки начинаещ юрист ще потвърди:
1. В момента в Б група се състезава АД ПФК Ботев, което е създадено през 2010 г. и в него акционер с 10% е сдружение ПФК Ботев.
2. В момента в А група се състезава АД ПФК Локомотив Пловдив 1926, което е създадено през 1999 г. в град Кюстендил под името АД ПФК Велбъжд 1916.
С това надявам се ще сложа точка на безмислените спорове по темата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 яну 2012 09:02

Абе ви пак си говорите за юридическите ви машинации :mrgreen: , а същността на въпроса бе съвсем друга - Kак в ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛНИЯ ОТБОР /а не на някакви си "БУМАЩИНИ"/ ще обясните това АБСУРДНО положение на съществуване през тези десетина години между 1999 и 2010?!... 'щото.... сегашния ви отбор хем е наследик на нещо, което е прекратило дейност преди години - а от друга страна /през тези същите години/ сте се състезавали в "А" група като организация, която е притежател на ИСТИНСКИ Я ВИ ЛИЕЦЕНЗ, но пък, която вие САМИ си ликвидирахте, заради "омразния ви ДХ"... И на всичкото отгоре сега сте с ЛИЦЕНЗА на ТРЕТА организация - тази на Металик!!! т.е. .... Ако трябва да го тълкуваме това нещо, по логиката на вашите 10 годишни размисли и страсти над нашия "казус" от 2001... то има няколко положения:

1/ Заради ЛИЦЕНЗА на Металик Сопот и ЛИКВИДИРАНЕТО на "Ботев на ДХ", който е носител на ИСТИНСКИЯ ВИ ЛИЦЕНЗ днешния Ботевъ да не се възприема за автентичния Ботев Пловдив...

2/ Ако сте наследник на онова дружество, с прекратена през 1999 година дейност и възобновена такава през 2010 то тогава дейността на Христоловото дружество не трябва да бъде считано за част от историята ви, защото вие лично го закрихте, а и приемането на лиценза на "Металик" доказва факта, че вие нямате нищо общо с него.

3/ Да загърбите всички юридически и чисто документални "машинации" довели до това абсурдно положение и да си приемете всичко като ФЕНОВЕ... т.е. да си приемете за Ботев, това, което вие сметнете за своя отбор!!! Интересното тук е че това е единствения ЛОГИЧЕН вариант на АБСУРДА ви, но странното е че при нас вие НЕ ГО ПРИЗНАВАТЕ това положение, а държите на СТРОГО ДОКУМЕНТАЛНОТО!!!

Иначе.... продължавам да искам botevforever, като автор на тази тема за ОБЕДИНЕНИЯТА да ни даде повече подробности за НАродна войска 1949 година и как точно ДНА влиза в "А" група през 1951г., без значение дали са "жертва" или не Ботев... Не виждам какъв е проблема да се дадат подробности за нещо, което би трябвало да не е никаква тайна майна, а и все пак си е част от историята на клуба... Странно е че се изисква от мен да го направя това... Това ме навжда на мисълта, че автора на тази тема или непознава историята на собствения си отбор или не иска да разкаже този момент от нея, който си е точно по темата!!!
Изображение

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 08 яну 2012 00:23

На всеки му стана ясно че автора на темата е неподготвен ......... целта е ясна .......... жалка работа :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 08 яну 2012 00:46

plovdivram написа:Абе ви пак си говорите за юридическите ви машинации :mrgreen: , а същността на въпроса бе съвсем друга - Kак в ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛНИЯ ОТБОР /а не на някакви си "БУМАЩИНИ"/ ще обясните това АБСУРДНО положение на съществуване през тези десетина години между 1999 и 2010?!... 'щото.... сегашния ви отбор хем е наследик на нещо, което е прекратило дейност преди години - а от друга страна /през тези същите години/ сте се състезавали в "А" група като организация, която е притежател на ИСТИНСКИ Я ВИ ЛИЕЦЕНЗ, но пък, която вие САМИ си ликвидирахте, заради "омразния ви ДХ"... И на всичкото отгоре сега сте с ЛИЦЕНЗА на ТРЕТА организация - тази на Металик!!! т.е. .... Ако трябва да го тълкуваме това нещо, по логиката на вашите 10 годишни размисли и страсти над нашия "казус" от 2001... то има няколко положения:

1/ Заради ЛИЦЕНЗА на Металик Сопот и ЛИКВИДИРАНЕТО на "Ботев на ДХ", който е носител на ИСТИНСКИЯ ВИ ЛИЦЕНЗ днешния Ботевъ да не се възприема за автентичния Ботев Пловдив...

2/ Ако сте наследник на онова дружество, с прекратена през 1999 година дейност и възобновена такава през 2010 то тогава дейността на Христоловото дружество не трябва да бъде считано за част от историята ви, защото вие лично го закрихте, а и приемането на лиценза на "Металик" доказва факта, че вие нямате нищо общо с него.

3/ Да загърбите всички юридически и чисто документални "машинации" довели до това абсурдно положение и да си приемете всичко като ФЕНОВЕ... т.е. да си приемете за Ботев, това, което вие сметнете за своя отбор!!! Интересното тук е че това е единствения ЛОГИЧЕН вариант на АБСУРДА ви, но странното е че при нас вие НЕ ГО ПРИЗНАВАТЕ това положение, а държите на СТРОГО ДОКУМЕНТАЛНОТО!!!

Иначе.... продължавам да искам botevforever, като автор на тази тема за ОБЕДИНЕНИЯТА да ни даде повече подробности за НАродна войска 1949 година и как точно ДНА влиза в "А" група през 1951г., без значение дали са "жертва" или не Ботев... Не виждам какъв е проблема да се дадат подробности за нещо, което би трябвало да не е никаква тайна майна, а и все пак си е част от историята на клуба... Странно е че се изисква от мен да го направя това... Това ме навжда на мисълта, че автора на тази тема или непознава историята на собствения си отбор или не иска да разкаже този момент от нея, който си е точно по темата!!!

Същността на твоя въпрос се крие в отговора на следния въпрос: Ако един ден Локомотив Пловдив 1926 реши да премести седалището си отново в Кюстендил и върне старото си име Велбъжд 1916 то вие верните фенове ще го последвате ли или ще регистрирате ново дружество с името на закрития през 2001 г. Локомотив Пловдив?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2012 09:13

T&T
Същността на твоя въпрос се крие в отговора на следния въпрос: Ако един ден Локомотив Пловдив 1926 реши да премести седалището си отново в Кюстендил и върне старото си име Велбъжд 1916 то вие верните фенове ще го последвате ли или ще регистрирате ново дружество с името на закрития през 2001 г. Локомотив Пловдив?

Не!!! Аз от близо ДЕСЕТ години вече не спирам да повтарям каква е същността на този "въпрос", които не спирате да поставяте, 'ма докато преди около 2 години бих разбрал НЕЖЕЛАНИЕТО да схванете смисъла на това, което винаги съм казвал, то след събитията от 2010 направо ми е непонятно, че чак смешно как се опитвате да правите някакви невероятно изсмукани от "10 кладенеца" абсурдни обяснения, с които да различите казуса "Металик" Сопот 2010 от "Велбъжд" 2001... И всичко това е толкова смешно, защото и в единят и в другия случай има "ТОЧКИ", по които и едните и другите винаги ще имат някакви си "основания" да кажат, че едните не били всъщност това, което са!!! Е, да ама при вас НЕ било така :mrgreen: !!! Както се казва в такива случаи - СМЕХ!!! И съм сигурен, че най-вероятно ще продължите да го твърдите, с което определено ставате за смях майна!!! А истината е съвсем друга... но за да я проумеете трябва да познавате малко - от малко историята на БГ футбола... не само да твърдите, че ви се предавала "от поколение - на поколение", а всъщност дори ВАШАТА си да не познавате!!! Или с други думи казано... Ако познавахте ИСТОРИЯТА на БГ футбола и ВАШАТА дори само такава, щяхте да знаете, че с ТАКИВА СЛИВАНИЯ, ОБЕДИНЕНИЯ, ВЛИВАНИЯ или пък ЗАКРИВАНИЯ НА ХАРТИЯ е ПЪЛНО и НЯМА НЕЗАСЕГНАТ ОТБОР В БГ от такива събития... Което означава, че твърдението, че някой от клубовете е загубил автентичността си след такова може да бъде направено само от някой, който ЦЕЛЕНАСОЧЕНО търси някакво ГЛУПАВО компрометиране на друг измежду клубовете, а всъщност показва единствено НЕПОЗНАВАНЕТО НА ИСТОРИЯТА и "напъните" му няма как да бъдат определени като плод на търсене на някаква истина, а единствената логика е ЗЛОБАТА и КОМПЛЕКСА!!!

Ако обобщим... това, което искам да ти кажа е че СЪЩНОСТТА НА ВЪПРОСА е в това че.... ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА В БГ показва, че "АВТЕНТИЧНОСТТА" НА КЛУБОВЕТЕ В БГ се определя НА ПЪРВО МЯСТО от това като КАКВО се определя САМИЯ КЛУБ и като каквото го ВЪЗПРИЕМАТ НЕГОВИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ, а не като каквото в определен момент от историята са му отредили документи, плод на някаква ситуация или обстоятелства в развитието му!!! Ето това... ПРОСТИЧКО е, но иска познаване и на ИСТОРИЯТА!!!
Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 08 яну 2012 09:39

plovdivram написа:T&T

Не!!! Аз от близо ДЕСЕТ години вече не спирам да повтарям каква е същността на този "въпрос", които не спирате да поставяте, 'ма докато преди около 2 години бих разбрал НЕЖЕЛАНИЕТО да схванете смисъла на това, което винаги съм казвал, то след събитията от 2010 направо ми е непонятно, че чак смешно как се опитвате да правите някакви невероятно изсмукани от "10 кладенеца" абсурдни обяснения, с които да различите казуса "Металик" Сопот 2010 от "Велбъжд" 2001... И всичко това е толкова смешно, защото и в единят и в другия случай има "ТОЧКИ", по които и едните и другите винаги ще имат някакви си "основания" да кажат, че едните не били всъщност това, което са!!! Е, да ама при вас НЕ било така :mrgreen: !!! Както се казва в такива случаи - СМЕХ!!! И съм сигурен, че най-вероятно ще продължите да го твърдите, с което определено ставате за смях майна!!! А истината е съвсем друга... но за да я проумеете трябва да познавате малко - от малко историята на БГ футбола... не само да твърдите, че ви се предавала "от поколение - на поколение", а всъщност дори ВАШАТА си да не познавате!!! Или с други думи казано... Ако познавахте ИСТОРИЯТА на БГ футбола и ВАШАТА дори само такава, щяхте да знаете, че с ТАКИВА СЛИВАНИЯ, ОБЕДИНЕНИЯ, ВЛИВАНИЯ или пък ЗАКРИВАНИЯ НА ХАРТИЯ е ПЪЛНО и НЯМА НЕЗАСЕГНАТ ОТБОР В БГ от такива събития... Което означава, че твърдението, че някой от клубовете е загубил автентичността си след такова може да бъде направено само от някой, който ЦЕЛЕНАСОЧЕНО търси някакво ГЛУПАВО компрометиране на друг измежду клубовете, а всъщност показва единствено НЕПОЗНАВАНЕТО НА ИСТОРИЯТА и "напъните" му няма как да бъдат определени като плод на търсене на някаква истина, а единствената логика е ЗЛОБАТА и КОМПЛЕКСА!!!

Ако обобщим... това, което искам да ти кажа е че СЪЩНОСТТА НА ВЪПРОСА е в това че.... ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА В БГ показва, че "АВТЕНТИЧНОСТТА" НА КЛУБОВЕТЕ В БГ се определя НА ПЪРВО МЯСТО от това като КАКВО се определя САМИЯ КЛУБ и като каквото го ВЪЗПРИЕМАТ НЕГОВИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ, а не като каквото в определен момент от историята са му отредили документи, плод на някаква ситуация или обстоятелства в развитието му!!! Ето това... ПРОСТИЧКО е, но иска познаване и на ИСТОРИЯТА!!!

Точно това съм се опитал да обясня в първия си коментар, но явно не си ме разбрал или не искаш да ме разбереш. Аз слава богу комплекс от Локомотив нямам и искрено се надявам ти също да нямаш комплекс от Ботев и на 12 март да честитиш на приятелите си ботевисти 100 годишнината на клуба им по същия начин както аз честитих на приятелите си локомотивци 85 годишния ви юбилей.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2012 10:47

T&T
Точно това съм се опитал да обясня в първия си коментар, но явно не си ме разбрал или не искаш да ме разбереш. Аз слава богу комплекс от Локомотив нямам и искрено се надявам ти също да нямаш комплекс от Ботев и на 12 март да честитиш на приятелите си ботевисти 100 годишнината на клуба им по същия начин както аз честитих на приятелите си локомотивци 85 годишния ви юбилей.

Възможно е и да не съм те разбрал, но въпроса и дискусията не опира до хора, които осъзнават тези неща... И!!! Когато се пускат такива теми вероятно и всеки път ще трябва да се правят и такива разяснения... Странното е че за 10-ина години подобни спорове, с които отегчихме целия свят тези теми не намаляват... напротив - увеличават се!!! .... а иначе ги обясняваме всеки път!!!
Изображение

Върни се в “Архив”