България (21) - Грузия (21)?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- david_villa
- Контакти:
България (21) - Грузия (21)?
Днес от 19.00 ч. се е играла приятелска среща между младежките формации, но ни вопъл, ни стон. Не прочетох отзиви от тази среща, както и от другия мач ЮАР - Зимбабве, който се е състоял още по-рано (17.00 ч.). Не пише да са отложени. Как са завършили мачовете, как са играли нашите, някой знае ли? 

Re: България (21) - Грузия (21)?
Бихме 2:1 

Играем с третия отбор. Всички клубове на са пуснали играчите си. Невероятен успех за тези момчета.

-
- Контакти:
Кажете другият мач как е завършил?
keepmovinn написа:Кажете другият мач как е завършил?
Доколкото разбрах ЮАР са победили Зимбабве с 2:0, така поне чух, аз успях да гледам само нашия мач. Момчетата се стараха и според мен играха добре и с добро темпо, а трябва да се имат предвид и високите температури. За съжаление освен Кирев и Тонев, другите ни национали не ги познавам много добре и ми е малко трудно да дам повече инфо, но според мен си беше напълно заслужена победа, защото ги превъзхождахме през целия мач. Грузинците изравниха с втория си удар към вратата, а пък с третия без малко да изравнят в последната минута.
- david_villa
- Контакти:
Играх победи за България и ЮАР, без да знам нищо за отборите.
Даже имах предчувствието, че ще бием точно с 2:1, но не посмях да рискувам и малко ме е яд, ама какво пък, нали пак съм без грешка. Чух, че е имало отказ от Макенджиев да играе, а щом е пуснат колектив от момчета, които надали са и играли заедно, значи това е добър резултат, най-вече за самочувствието им. Благодаря за инфото, надявам се и мъжете да измъкнат най-малкото подобен резултат от Грузия, стига да не е късно. 

david_villa написа:Играх победи за България и ЮАР, без да знам нищо за отборите.Даже имах предчувствието, че ще бием точно с 2:1, но не посмях да рискувам и малко ме е яд, ама какво пък, нали пак съм без грешка. Чух, че е имало отказ от Макенджиев да играе, а щом е пуснат колектив от момчета, които надали са и играли заедно, значи това е добър резултат, най-вече за самочувствието им. Благодаря за инфото, надявам се и мъжете да измъкнат най-малкото подобен резултат от Грузия, стига да не е късно.
За нищо