Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 23:27

Убеден съм, че всички регистрирани участници за подфорума на Левски милеят за любимия ни клуб. Всеки по свой си начин. И затова и мненията ни са различни понякога когато се касае за отделни теми. Понякога сме по-груби, по-крайни и дори неприятни за други момчета от подфорума. Но всичко е и въпрос на темперамент, на характер и "гореща кръв". Разберете едно- нито на мен, нито на Злобул, нито на който и да е наш "събрат" по синя кръв не ни е приятно да вадим "кирливите ризи" на важните фактори на Герена. Но, когато с действията си тези хора наистина накърниха сериозно имиджа на Левски и в последните години станахме за подигравка на цяла България, такива като нас трябва да демонстрират своята позиция по тези неща. Ролята на привържениците е и тази- да са коректив на случващото се. Защото и ние сме част от целия пасианс. И критикуваме, според мен- основателно. В което не бива да бъдем укорявани или "съдени".
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 яну 2012 23:31

TodorT написа:Еее, Пешо, тук не съм съгласен с теб! Децата, които носят екипи на чужди отбори надали ги интересува дали мачовете в България се уреждат, или не ........ А дори да прочетат за това в някоя журналистическа статия надали му обръщат внимание ;) А докато ни е такова нивото на футбола все повече хора ще предпочетат чуждите първенства пред родната А група! ;)

Тоше, виж само каква антикампания тече, всеки ден помия, помия и пак помия. За всеки втори мач излизат статии за уреждане и т.н. Футболистите били най-големите пияници, това не го отричам напълно, но е силно преувеличено и раздухано! Сълзливи статии, колко слаб ни е футбола и как играчите не заслужавали никой да ги гледа, а после се чудим защо са празни трибуните и постоянно подобряваме антирекордите за слаба посещаемост... Дори и в този форум сме свидетели на няколко примера, как няколко потребители се отказаха от Левски и станаха фенове на чужди отбори (дано някой ден ги видят и на живо). Като добавим и мутрите представящи се като футболни босове, някои идиотски гафове, няколко измислени боя от журналистите и картинката става пълна. Как подрастващите да изберат родното пред чуждото след всичките тези драсканици?
За сектор Б също много се преувеличава, ще каже човек, че това е сбирище на наркомани, които дори не знаят къде са, бият се при всеки удобен случай и пребиват първата нова муцуна, която видят в сектора. Да, не всичко е както трябва, има някои неща за подобряване, но се пишат големи глупости.
Между другото много хора тук се обявяват против сектор Б и най-вече София-Запад, но в същото време чакат на тях да поискат промени. Този ходил в 'А' , онзи ходил във "В", няма лошо (не сте по-малко левскари), но защо не поискахте оставката на Гонзо от вашите сектори или през три реда има по някой гологлав 120 килограмов гардероб, които чака да гъкнета, за да ви пребие? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 яну 2012 23:46

Съгласен съм с мнението на Ривалдо ;) Който иска е на стадиона и подкрепя любимия си отбор. Оправдания винаги могат да се намират ,но какъв по дяволите е този фен ,който не ходи на трибуните? Какво означава - аз няма да стъпя на Герена докато е Тара или Гонзо или който и да е. Еми ако и следващия управляващ не ви хареса ,пак ли няма да стъпите на Герена? От такива ''фенове'' нямаме нужда. И престанете с тия София Запад. И те са хора. Нито ще ви ухапят ,нито ще ви изядят ,ако дойдете в Сектор Б ;) Отбора се подкрепя на стадиона!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 яну 2012 23:55

santiliana написа:Убеден съм, че всички регистрирани участници за подфорума на Левски милеят за любимия ни клуб. Всеки по свой си начин. И затова и мненията ни са различни понякога когато се касае за отделни теми. Понякога сме по-груби, по-крайни и дори неприятни за други момчета от подфорума. Но всичко е и въпрос на темперамент, на характер и "гореща кръв". Разберете едно- нито на мен, нито на Злобул, нито на който и да е наш "събрат" по синя кръв не ни е приятно да вадим "кирливите ризи" на важните фактори на Герена. Но, когато с действията си тези хора наистина накърниха сериозно имиджа на Левски и в последните години станахме за подигравка на цяла България, такива като нас трябва да демонстрират своята позиция по тези неща. Ролята на привържениците е и тази- да са коректив на случващото се. Защото и ние сме част от целия пасианс. И критикуваме, според мен- основателно. В което не бива да бъдем укорявани или "съдени".

Обратното обаче също важи, щото е смешно всеки който има различно мнение да бъде наричан "Гугутка" ;) Иначе Левски има един тумор и той се казва Борат - всичко е заради него !
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 яну 2012 00:03

Пешо, да, прав си, че всички натякват колко ни е слаб футбола, какви са футболистите, какви са президентите и т.н..... Хората им омръзна да гледат футболисти, които им е все едно какво ще стане на терена, омръзна им да слушат простотиите на президентите. Осъзнаха що за стока са някой хора и феновете предпочитат да си седят вкъщи и да не си тровят нервите да гледат как любимият им отбор играе някакво подобие на футбол, как на футболистите им е през ....... дали ще паднат или ще бият ! Това, че всеки ден се пишат десетки статии колко ниско е нивото на футбола ни, е един вид мнението на феновете, които ги боли за случващото се! И виновниците за това са управниците на клубовете и футболния съюз!
Аз съм от Враца. Съботите и неделите обикновено съм там и следя изявите на Ботев Враца. Не случайно Ботев е клубът с най-висока посещаемост през полусезона... и това ще се запази така! Във Ботев не играят известни футболисти.... много от момчетата са юноши на клуба. Не получават високи заплати и знаят, че ако искат да заработят допълнително някой лев ще трябва да играят на 100 % всеки мач. Момчетата играят със сърце, скъсват се от тичане и ще "изядът терена" за да се докажат! Като пример ще ти дам мача с ЦСКА, завършил 2-2 ;) Да, футболът може да не е от най-високо ниво, но играчите са уважавани и публиката ги обича!
Навсякъде феновете обичат сърцатите играчи и недолюбват бездарниците. Няма как да искаш публика на стадиона, като гледаш как играят 7, а 4-ма не ги е*е за случващото се и провалят отбора!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 07 яну 2012 00:08

Тоше, нещата за свързани. Знаеш, че нашите играят по един начин пред 10+ хиляди и по друг пред 1000 души.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 яну 2012 00:11

А защо не започнат да играят еднакво пред 10к+ и пред 1000 :roll: Няма ли тогава с добрите игри по-честичко да идват над 10к зрители.... :roll:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 яну 2012 00:12

Blue_Lion написа:
milen.hristov написа:
Blue_Lion написа:Ми тогава едни хора решиха да мятат бомби, и нещата бяха в Сектор "Б", не във "В" както каза г-н "Защитна плеяда" :mrgreen:
Това и на мен не ми хареса, но само да те светна Милене, тогава нито Гонзо беше Директор, нито пък имаше НКП ! До колкото знам, ти се кефиш на Голди и НФК, а тази случка стана именно по тяхно време, а ти не каза ли, че си бил член именно на въпросното НФК ? Тогава какво е направил Гонзо и Гугутката ? "Адекватно мнение."

ТодорТ и Ривалдо10 обобщиха донякъде причините за празните трибуни ! Медиите насаждат агресия и негативизъм, ТОВА отблъсна хората, както и покъртително слабия ни футбол ! Да прибавим и това, че си има и хора, които си търсят оправдание да не са на стадиона...Факт е,че действията на СЗ преди години изгони доста агиткаджии, но сега всеки който ходи на мачове вижда, че нещата в Сектор Б се развиват и сме отново най-добрата агитка в България ;)

Сантиляна, за съжаление последното не мога да го отрека ! Факт е, че преди години нещата са ставали спонтанно, че дори е било красиво, погледнато от определена гледна точка. Не мога да отрека, че нещата станаха уродливи ! Аз затова и не бих се нарекъл "ултрас", първото защото тук това звучи по-скоро позьорско и второ, защото се появиха кви ли не пишлегари които не знаят за кво живеят...носят нинджи и гледат лошо, вместо да пеят и да носят артикули на ЛЕВСКИ, но и това ще отмине ! Вижда се, че има млади момчета в агитката с доста капацитет и дърпат нещата нагоре, прави се организация и прочее и нещата след време ще станат, затова се дразня като тук някакви които не знаят как са нещата, говорят глупости които грам не са реални ! И още нещо, това не е масово в България, а в цял свят - от Африка до Южна Америка и из цяла Европа - не само тук !

Никъде не съм написал, че Гонзо има вина тогава, той даже още не беше върнат в Левски тогава, владко тогава го познаваха шепа фенове, просто той винаги си е бил такъв ,човек без собсвтено мнение, също вината му е НИКАКВА. Тогава всичко беше предварително добре замислено, и Голди не можа да го предодврати, исе намеси Сираков, като реакцията в следващият момент на тази част от публиката беше спмената вече. Въпрки ,че бях член на НФК кикога не съм ходил организирано на мач с тях.
Как се развива агитката като основната им работа по време на мач, е заяждане с ЦСКА, но като трябва да изрязят позиция свързана с отчайващото състояние на Левски, започва едно мълчание, ни вопъл ни стон, нито плакат, нищо. Рзбира се има и такива ,които въпреки всичко сме на стадиона опитва ме се и да изразим мнението си, но още на входа бива ме заплашвани и иземани плакатите защото не са минали фейс контрола на НКП

Срещу Тара имаше доста плакати, не само в "Б", както и доста рефрени, че и песен се измисли и се пее и до днес ! Даже имаше кампания с плакати и флаери из цяла София ! Отделно доста пъти беше казано/показано на играчите, че не уважават ли фланелката, няма да получат подкрепата на феновете и така и стана ! И пак те питам, защо не отидете на стадиона и не си изразите позицията с рефрени или по някакъв оригинален начин, но и да е адекватен, нали : Сега ако извадиш плакат за Казанската афера или за това, че са ни сменили името на "Витоша", само ще се изложиме щото вече не е актуално просто - то и затова не се пускат кви да е плакати ! Има медии, има интернет и нещата трябва да се съгласуват, за да не се излагаме ;)
Аз между другото този сезон веднъж бях в Сектор А и като запяхме с мои приятели против Тара всички ме гледаха като теле в железница...ама иначе не го харесват, е кво говориме ???
А Гонзо е човек който е бил лидер и сега е такъв, и такъв човек няма как да е без мнение - това, че не го харесваш е едно, но фактите са други ! Не отричам, че Георги Иванов направи грешки които навредиха на ЛЕВСКИ, за което си заслужава критиките, но не и обиди !

Имах предвид владимиров,че няма собствено мнение, колкото до ГОнзо на едно мение сме. Няма нужда от съгласувания, аз за това съм и извън всякъкви фенски структури вече. Не може отобра постояно да се дъни обаче 3 години и все да са виновно футболистите, а не този който ги избира. Не трябва да се обръща гръб на отбора , а да се стресне Гонзо дори и с викове (не обиди) срещу него, не че това ще го направи по добър.
Призовавам както и ти феновете на стадиона , итам всеки да си изразява свободно мнението си каквото и да е то (нищо ,ч едните ще скандират '''Гонзо ,Гонзо'' а , другите ''Гонзо отърви ни от себе се'') ,нищо, че ще се изложиме.Спомнете си мача с Бате, тогава Батков се страхуваше от нас и реакцията ни,само да се запитаме защо сега не е така.Всеки който има възможност на стадиона, аз съм там. Тук е местото да поискам по-евтини карти (дори 50%) за пенсионери за сектор В, да върнем поне тях на стадиона.
Само Левски

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 яну 2012 00:14

TodorT написа:А защо не започнат да играят еднакво пред 10к+ и пред 1000 :roll: Няма ли тогава с добрите игри по-честичко да идват над 10к зрители.... :roll:

Аз съм гледал на ''Васил Левски'', Левски с/у Черноморец Дражево с още 10000, значи може

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 яну 2012 00:47

ТодорТ и Ривалдо10 обобщиха донякъде причините за празните трибуни ! Медиите насаждат агресия и негативизъм, ТОВА отблъсна хората, както и покъртително слабия ни футбол ! Да прибавим и това, че си има и хора, които си търсят оправдание да не са на стадиона...Факт е,че действията на СЗ преди години изгони доста агиткаджии, но сега всеки който ходи на мачове вижда, че нещата в Сектор Б се развиват и сме отново най-добрата агитка в България
=========================================================
След три години унижения ,както на терена така и извън него , след уродливото поведение на ръководители и играчи в мачовете ни с кръвния враг , ПИТАМ АЗ -не те ли е срам да говориш (пишеш) , че сме били най-добрата агитка ? Или имаш предвид , че е добра по душа , защото аз например не виждам нищо друго освен мълчание .Да Господа -ЕДНО ДЪЛГО И УБИЙСТВЕНО МЪЛЧАНИЕ.
Никога няма да забравя казангейт , никога няма да забравя и онуй 1-3 на "ГЕРЕНА" след което една седмица плаках като малко дете и не заради това , че сме паднали , а заради това , че им легнахме по най нещастния начин , типичен само за лузъри , измамници , подлеци и всичко каквото се сетиш . След този мач намразих го*ньо толкова силно , че като го видя сега и ми се обръщат червата .Та тоя даже не стана от пейката в този мач , за какъв гладиатор го имат , аз наистина се чудя .Че то по голяма подлога от него , скоро не съм виждал . Дори днес четох в един друг форум , че след като не се махал сам , някои хора сериозно обмислят варианта да го изгонят с камъни .
Последна промяна от zlobul на 07 яну 2012 00:55, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”