Всички армейци да сринем сградата на БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Всички армейци да сринем сградата на БФС

Мнениеот danko_sot » 24 юли 2009 22:18

kan1912 написа:Не разбрахте ли, че няма никакво решение на граждански съд, това дори и Пенков и Градев го казаха па Канал 3, просто Тимонов и Манчев са пуснали уведомления до Ботев, че едностранно прекратяват договора си с клуба. Селския обаче пусна нотариални покани до Тимонов и Манчев да си получат вземанията преди същите да разтрогнат едностранна съгласно чл.327 от КТ. ЦСКА знаят, че нямат шансове пред арбитражния съд, защото без значение колко заплати не си взел имаш ли нотариална покана и ти отказал ли си да си получиш парите вината за неполучаване на парите е във футболиста, а не в клуба. За да излезнат от положението и да вземат Тимонов и Манчев без пари ЦСКА се възползваха от "умните" съвети на Градев изобщо да не се явяват на арбитраж и да вдигнат патардия, че "БФС е синьо" и по този начин да извият ръцете на БФС и то да вземе тотално незаконно решение картотекирайки Тимонов и Манчев, но явно БФС не се потдадоха и взеха абсолютно адекватно решение.

Абе ти луд ли си? Незнам Граждански ли е какъв е, но те са разтрогнали в съда в Пловдив, това е 100 процента така
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 юли 2009 22:22

Значи все пак, ще има и нередовно картотекиран и 0-3 резултат :mrgreen:

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 24 юли 2009 22:23

Ей това е европейски манталитет-да искаш да сринеш сградата на съюза,в който членуваш,защото не си си плащал сметките! :idea:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юли 2009 22:24

UltraBlue написа:
viroglav написа:UltraBlue, вашето /синьото/ посещение във форума на ЦСКА винаги е било с цел
провокация. Има и обратните варианти разбира се, но те са значително по-малко
и са провокирани от синята простотия в нашия форум. 8-)

Виж пич, аз нямах никакво намерение да пиша по тая тема, обаче още 4-5 пост беше замесен Левски :!: И понеже аз не смятам че Левски има пръст във вашите бакии, реших да защитя любимия отбор :!: Сам си направи сметката кой е виновен и кой провокира... казах ти- виж мненията и ако си средно интелигентен поне ще разбереш защо пишем тук ;)

С нашите писания тук нито Левски ще се оправи, нито ЦСКА. Тук само споделяме чисто фенските си виждания за съответния отбор. Някои обаче го приемат като някаква собствена кауза за развитие в живота, като Проданов например, който не излиза от червения форум и е готов и на черното бяло да каже, но Левски според него, разбира се да излезе чист от лайната, което и на теория е много трудно. В момента става въпрос за нещо, което е антибългарско в основите си. Някои защитават БФС, но при първото несправедливо решение спрямо Левски ще напишат абсолютно същите неща срещу тях, каквито сега пишат и феновете на ЦСКА. Хората са го казали навремето - разделяй и владей. Разделиха българския народ на левскари и цскари и сега владеят България. Аз така ги виждам нещата, но може и да не съм прав, ако искаш опровергай ме. 8-)

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 24 юли 2009 22:27

tprodanov написа:Не съм забелязал да има гъзолиство към споменатите.

Ех, тъпроданов... къса е телешката памет.

Фенклубът на "Левски" взе решение на събранието си в неделя вечерта да предприеме активни действия за връщането на собственика на клуба Майкъл Чорни в България, който е изгонен от НСС от 2000 г. насам като опасен за националната сигурност.
Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 24 юли 2009 22:28

danko_sot написа:Абе ти луд ли си? Незнам Граждански ли е какъв е, но те са разтрогнали в съда в Пловдив, това е 100 процента така

Пич по каквото кажеш на бас, че няма никакво решение нито на районния, нито на окръжния съд по случаите Тимонов и Манчев. Няма как и да има при условие, че те не са пуснали молби за разтрогване, защото някой умник ги излъга, че пускането на уведомление по чл.327 от КТ до клуба, че прекратяват едностранно договорите с Ботев е достатъчно.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 юли 2009 22:30

viroglav написа:С нашите писания тук нито Левски ще се оправи, нито ЦСКА. Тук само споделяме чисто фенските си виждания са съответния отбор. Някои обаче го приемат като някаква собствена кауза за развитие в живота, като Проданов например, който не излиза от червения форум и е готов и на черното бяло да каже, но Левски според него, разбира се да излезе чист от лайната, което и на теория е много трудно. В момента става въпрос за нещо, което е антибългарско в основите си. Някои защитават БФС, но при първото несправедливо решение спрямо Левски ще напишат абсолютно същите неща срещу тях, каквито сега пишат и феновете на ЦСКА. Хората са го казали навремето - разделяй и владей. Разделиха българския народ на левскари и цскари и сега владеят България. Аз така ги виждам нещата, но може и да не съм прав, ако искаш опровергай ме. 8-)

Ами нали това казваме и ние- БФС няма цвят, то има интерес. За това не сме съгласни да се замесва Левски във всичко лошо, което ви се случва. Негодувайте си срещу БФС, щом смятате чес те прави, но не намесвайте Левски в това. А и като заведете дело в Европейски съд или УЕФА, и ако пак не го спечелите, както става последните 10-15 години, да не пеете друга песен само... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 юли 2009 22:30

Нещо си се объркал.
1. Няма червен и зелен форум, това е гонгаджийския форум. Ходи в цскарския форум да видиш колко съм писал. Тук пиша, по теми, които ме вълнуват, като тази и ми дреме на оная работа под форума как се казва.
2. На мен БФС ми е по-противно отколкото на теб, но за разлика от теб аз имам реални основания за това. Щото вашите са най-близко до циганите, които искат да набият инкасатора за ток, щото не си плащат. Виж, ако кажеш за малоумието им откъм юношеския футбол, трагедията с програмите, анемичния национален отбор, безумието с базите - тогава съм за. Това са реални проблеми, не като вашия, дето сте се поанакали.

3. Ае да не си мерим развитието в живота точно във форум?

Kasperle на тъп ли се правиш - имаше ли някакви действия, и ония дебил голди смяташ ли го за адекватен представител на сините фенове?

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 24 юли 2009 22:32

Аз и преди седмица писах, че БФС и УЕФА няма да разрешат прецедент с картотека след решение на Граждански съд.Но не, защото са решили да затриват ЦСКА, а защото не позволявват държавна/съдебна намеса във футбола. Има един дето на 5 инстанции е осъдил БФС да бъде възстановен на работа и още не е.Ако бяха тръгнали на служебна временна картотека, докато има дата за Арбитраж щяха да ги картотекират.Има го случая с Христов, където стана така.Има го и случая с Лима и Соуса, които си играеха с временна картотека в Маритимо, без решение на арбитражна комисия.
Наистина е политика на Уефа, да не се взимат предвид никакви други решения, освен тези на местния футболен орган.Без съд и без арбитраж щяха да ги картотекират, но със съд-не.Въпреки, че съм от ЦСКА, това че тръгнаха със решение на съда да си търсят правата в тоя казус означава само, че Титан са новобранци във футбола и не са следили и проучили подобни случаи от последните 10г.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 24 юли 2009 22:32

a boy named goo написа:
monster1011 написа:Нещо не ми е ясно, за какво "Синьо" БФС става въпрос. Миналата година бяха потъпкани всички правила на УЕФА за да може ЦСКА да играе е във Висшата лига, въпреки че трябваше да започне във В група, поради явно несъответствие с финансовите изисквания.

Да ти кажа ли защо, защото точно миналата година ТВ2 предложи рекордните до тогава пари за предаване на футболни мачове. Дните когато се решаваше съдбата на ЦСКА от тази телевизия оведомиха ПФС(БФС), че без ЦСКА в "А" група се отказват да заплатят същата тази сума, която се бяха уговорили тогава. Тогава Борислав Михайлов и компания нямаха друг избор и трябваше да оставят ЦСКА в "А" група, нали все пак трябва да има лапане. Това което се случи миналата година беше изключителен късмет за ЦСКА, че точно тогава се водеха тези преговори за предаване на футболното ни пъвренство, защото иначе днес със сигурност щяхме да ритаме порегионалните групи. Убеден съм, че при първа възможност ПФС (БФС) ще направят всичко възможно да ни затрият, точно за това трябва да действия от новото ни ръководство, трябва да започнем война срещу ПФС, докато не ги изхвърляим от властта.

Тоест да разбирам , че за вас законите и правилата са без значение. Единственото което нормалните хора (българи, некомунисти, нетурци) трябва да направят е да СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ. И никой няма с пръст да ви пипне. Но ако пак си мислите че БКП и СССР вечно ще ви спасяват задниците - не става! Трябваше да играете в зоните - факт е, но рано или късно с криминалната си същност ще сте там - не заради БФС а заради това че постепенно България става правова държава

Върни се в “ЦСКА”