Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 22:10

Лъв-е ;) , левскарино... Навремето лично аз съм се включвал преди и след мачове на Левски в различни ръкопашни схватки. Но с плесници и "улично кюскане"- кой кого "докачи". И дори в това имаше някаква романтика, ако щеш... Сега това дори не е и мъжка битка- разни чикиджии, ударили по един джоинт в комбинация водка с бира и започват да хвърлят безогледно каквото им падне пред очите.Губят тотална представа за самоконтрол, в резултат на което се случват отвратителни неща...И тук не визирам само нашите млади фенове от Б сектор. Визирам всички такива от агитките на по-големите БГ отбори. Защото това е масово явление.
Щеше ли ти да разсъждаваш като сега, ако беше част от семейството на Младен Младенов- нищо неподозиращия младеж, който си отиде от този свят преди около 10-ина година именно при такива "изгъзици" на т.нар. "фенове"? Кому е нужно всичко това и какво си мислят, че постигат тези хора?
Ами онази, Гергана- от червената агитка, която като по чудо остана жива след "дъжд"-а от армейските бомби по нейната глава...
Вземете се замислете малко хора, че някак си не сте оригинални като се правите на "велики". Като искате да воювате, отидете в някоя умиротворителна мисия на НАТО (чиито член сме) и се трепете. Даже и някой долар ще изкарате...Но не жертвайте невинни човешки животи тук, в България...
Последна промяна от santiliana на 06 яну 2012 22:21, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 яну 2012 22:14

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
PFC Litex написа:Имате ли нещо против новия национален стадион да е на "Герена", че министър Нейков се е загрижил за същото?

Къде го четеш/слушаш/гледаш това :roll:

http://www.novsport.com/news173846_1003.html

Мерси vaskonti.

Неееее. Не ми се вярва, а и Нейков казва трети вариант :) Ако там ще е новият стадион, това значи че старият ще се срине (или поне би следвало) и на негово място ще се вдигне новото съоръжение. Това би било по-скъпо, отколкото строеж на гола ливада.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 яну 2012 22:23

Ми тогава едни хора решиха да мятат бомби, и нещата бяха в Сектор "Б", не във "В" както каза г-н "Защитна плеяда" :mrgreen:
Това и на мен не ми хареса, но само да те светна Милене, тогава нито Гонзо беше Директор, нито пък имаше НКП ! До колкото знам, ти се кефиш на Голди и НФК, а тази случка стана именно по тяхно време, а ти не каза ли, че си бил член именно на въпросното НФК ? Тогава какво е направил Гонзо и Гугутката ? "Адекватно мнение."

ТодорТ и Ривалдо10 обобщиха донякъде причините за празните трибуни ! Медиите насаждат агресия и негативизъм, ТОВА отблъсна хората, както и покъртително слабия ни футбол ! Да прибавим и това, че си има и хора, които си търсят оправдание да не са на стадиона...Факт е,че действията на СЗ преди години изгони доста агиткаджии, но сега всеки който ходи на мачове вижда, че нещата в Сектор Б се развиват и сме отново най-добрата агитка в България ;)

Сантиляна, за съжаление последното не мога да го отрека ! Факт е, че преди години нещата са ставали спонтанно, че дори е било красиво, погледнато от определена гледна точка. Не мога да отрека, че нещата станаха уродливи ! Аз затова и не бих се нарекъл "ултрас", първото защото тук това звучи по-скоро позьорско и второ, защото се появиха кви ли не пишлегари които не знаят за кво живеят...носят нинджи и гледат лошо, вместо да пеят и да носят артикули на ЛЕВСКИ, но и това ще отмине ! Вижда се, че има млади момчета в агитката с доста капацитет и дърпат нещата нагоре, прави се организация и прочее и нещата след време ще станат, затова се дразня като тук някакви които не знаят как са нещата, говорят глупости които грам не са реални ! И още нещо, това не е масово в България, а в цял свят - от Африка до Южна Америка и из цяла Европа - не само тук !
Последна промяна от Blue_Lion на 06 яну 2012 22:25, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2012 22:23

Аз против нямам. При едно условие! Стадионът да се казва "Георги Аспарухов".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 22:49

Лъв-е ще бъда един от най-щастливите хора да видя стадиона ни без хора, тероризиращи с поведението си други хора... Аз никога не съм се наричал "ултрас" или "фен"... Аз съм просто- ЛЕВСКАР! До мозъка на костите си... И наистина- навремето (за мен това беше периода 1984-1994 г.) беше "приказка" дори и да се "сборим" с някой от онези...Имаше много символика във всичко, пич. Не зная на колко си, нито от къде си (предполагам си кореняк софиянец), но аз съм от дълбоката провинция. И това по никакъв начин не ми е пречило да си подкрепям отбора на моето сърце безотказно и навсякъде, където съм имал възможност и сили да бъда. Казвал съм го на няколко пъти- аз съм 40 годишен мъж, а за Левски съм започнал да се интересувам активно от 1978-79 г. ...Когато говоря някои неща, които просто не одобрявам, ги казвам искренно- защото все си мисля, че тук трябва всички да имаме една голяма и обща идея- успеха на НАШИЯ Левски... Всичко друго е едно дребнотемие и заяждане за глупости...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 яну 2012 22:55

milen.hristov написа:
TristaNNN написа:
zlobul написа:Ще ти кажа само 3 ключови думички: стадион, заплати, лиценз. Преди да почнеш да даваш акъл кое и как се ръководи, се замисли ти какво и как си ръководил в тоя живот. П**ката ти не иска заплати и не мрънка, следователно и не се брои, така че освен нея ... какво си ръководил, за да сееш семката на управленските умения

хлапако ,
ще ти кажа няколко нещица :
1-тара получи Левски на готово , без да е дал и една негова стотинка (ако се вярва , че той е реалният собственик а не кукла чиито конци се дърпат от Тел Авив)
2-Получавайки ЛЕВСКИ , тара получи и стадиона без да се налага да плаща за него , така че това го приеми като дюшеш , от което следва че когато Левски си играе мачовете на "герена " не се налага доносника да плаща наем на държавата .
3 идиота имаше късмета да вземе пари от разни там шампионски лиги , лига европа и т.н , като естествено по голямата част от тях потънаха в собствения му джоб .Разбира се за Левски остана едно общежитие , едно изкуствено теренче и ново покритие на "Георги Аспарухов ,....опс и таблото .
4-Имай предвид , че ако трябваше да плаща на държавата наем за стадиона , нямаше ситуацията при нас да е по различна от тази в цска по отношение на лиценза . Никой не е луд да налива пари в нещо което не е негово .
5 -за трите години откак титаните са собственици на панчарево , "изтърсиха" мустакатия поне 3 пъти :първо го уговориха за казанската афера , после да им легнем за 1-3 , а накрая си смениха и съдията (преди последния мач ) и всичко това пред погледите на гонзовци , на гугутки , на баждековци и т.н.Ще минат "метър" и с допинга , гледай само .
6-на всичкото това отгоре ,т три години държа и продължава да държи един малоумник (го*ньо ) дето за нищо не става -ни за ръководител , ни за треньор , човек който трябваше да разсипе тотално отбора в спортмо-технически аспект с некадърността си .

пс. отново повтарям за да не бъда погрешно разбран - титаните са м ошенници , но от повечето техни действия - цска печели , докато нашия винаги е от е*аната страна .

Сега "хлапакът" ще си позволи да каже нещо на теб гражданино потребител: Умишлено вметнах думата ръководител в предишния си коментар. Както и очаквах, ти веднага завъртя плочата дето въртиш непрестанно: как Тара тва, Тара онова, Гонзо, Монзо, СЗ, и т.н. Това разбира се си е твое мнение, но така като ти гледам поемите мога да ти кажа, че си типичния Андр*шко - този който знае само да хули, само да плюе и да мрънка без разбира се да е дал нищо за каузата, но въпреки всичко има нестихващия очаквания и желание всеки да му дава. Далеч съм от мисълта, че Батков е светец, но според мен не е и толкова черен, колкото го изкара ти. Умишлено те попитах какво, освен *#*а си, си ръководил в тоя живот, а ти веднага взе да ми вадиш от девет кладенеца вода и почна да обясняваш кое и как е взето :?: Това ми е пределно ясно и не трябваше да си правиш труда да ми го пишеш, с други думи да въртиш изтъканата плоча. Айде сега, гражданино потребител, да ми обясниш има ли разлика между това да вземеш нещо (или да ти го дадат-както искаш го интерпретирай) и да ръководиш същото нещо. Представи си сега, че на Ивановден примерно, Батков ти дава... тоест подарява организацията ПФК Левски София. но да поясня: не играеш FM 2012. Това става в реалния живот. Смяташ ли, че ще успееш да се оправиш и да ръководиш синята машина? Ще успееш ли да подсугуряваш лицензи, пари, лагери, условия в ДЮШ, премии и хилядите други работи около отбора? Чудя се само едно: дали ако Дай Боже отборът се снима с купите накрая на сезона пак ще въртиш плочата :roll:

Понеже въпросът ти ми хареса ще си позволя да ти отговоря и аз. Нямам възможностите да издържам клуб като Левски, може би не бих могъл и да го ръководя добре, въпреки че съм бил началник макар и на един човек и сам се отказах от това. Но ще привлека в клуба хора които знам ,че ще се опраявят с ръководенето на клуб като Левски, и имам сходни с техните идеи за развитието на един клуб, като им дам цялата влас, иразбира е ще носят и цялта отговорност и при провал и при успех.
п.п. Наистина въпросът ти е много добър

Принципно гледаш в правилната посока, но не отчиташ дребните, които в крайна сметка се оказват много и решаващи фактори. Това с привличането не винаги е гаранция, че всичко ще стане розово и ще тръгне в правилната посока. А и кой ще привлечеш? Все пак сме в България а тук кадърните ръководни фактори с опит в сферата на великата игра не са много, ако трябва да сме честни са си направо на изчезване. Говорим за Левски все пак, не можеш да вземеш някой стажант. В този момент може да се погледне към чужденците, но: те искат доста пари, а и това в което най-много се взират са условията на работа и плана за развитие на даден проект. Значи и тук греда: не може най-добрият ти футблосит да взима 30 000 примерно, а някое шефче с костюм, което е дошло преди дни - 90 000. Абсурд. Съблекалнята веднага е гръмнала и тарторите ще са постоянна контра на новия. Кво правим тогава? Гледаме Локо Пд. Взимаме си някой си там русоляв сърбин, и очакваме чудеса, или по-точно горките фенове имат очаквания. Този пич си води някакви набедени играчи, джитка със свои мениджъри, гласува му се пълно доверие... и накрая какво: гоним го поради некадърност. Ама е по-евтин все пак. Не сме толкова вътре. И това не е добър вариант :|

[offtopic]Сложни са нещата, milen.hristov. И затова не разбирам коментарите на някои колеги, които само искат, искат и пак искат, които знаят само да мрънкат и да гледат черното, но за жалост забравят светлото. То светлото не е било в изобилие, но все пак трябва и да се оцени, а не тука пуберчо да прави реформи и нова организация в организацията.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 яну 2012 22:56

Blue_Lion написа:Ми тогава едни хора решиха да мятат бомби, и нещата бяха в Сектор "Б", не във "В" както каза г-н "Защитна плеяда" :mrgreen:
Това и на мен не ми хареса, но само да те светна Милене, тогава нито Гонзо беше Директор, нито пък имаше НКП ! До колкото знам, ти се кефиш на Голди и НФК, а тази случка стана именно по тяхно време, а ти не каза ли, че си бил член именно на въпросното НФК ? Тогава какво е направил Гонзо и Гугутката ? "Адекватно мнение."

ТодорТ и Ривалдо10 обобщиха донякъде причините за празните трибуни ! Медиите насаждат агресия и негативизъм, ТОВА отблъсна хората, както и покъртително слабия ни футбол ! Да прибавим и това, че си има и хора, които си търсят оправдание да не са на стадиона...Факт е,че действията на СЗ преди години изгони доста агиткаджии, но сега всеки който ходи на мачове вижда, че нещата в Сектор Б се развиват и сме отново най-добрата агитка в България ;)

Сантиляна, за съжаление последното не мога да го отрека ! Факт е, че преди години нещата са ставали спонтанно, че дори е било красиво, погледнато от определена гледна точка. Не мога да отрека, че нещата станаха уродливи ! Аз затова и не бих се нарекъл "ултрас", първото защото тук това звучи по-скоро позьорско и второ, защото се появиха кви ли не пишлегари които не знаят за кво живеят...носят нинджи и гледат лошо, вместо да пеят и да носят артикули на ЛЕВСКИ, но и това ще отмине ! Вижда се, че има млади момчета в агитката с доста капацитет и дърпат нещата нагоре, прави се организация и прочее и нещата след време ще станат, затова се дразня като тук някакви които не знаят как са нещата, говорят глупости които грам не са реални ! И още нещо, това не е масово в България, а в цял свят - от Африка до Южна Америка и из цяла Европа - не само тук !

Никъде не съм написал, че Гонзо има вина тогава, той даже още не беше върнат в Левски тогава, владко тогава го познаваха шепа фенове, просто той винаги си е бил такъв ,човек без собсвтено мнение, също вината му е НИКАКВА. Тогава всичко беше предварително добре замислено, и Голди не можа да го предодврати, исе намеси Сираков, като реакцията в следващият момент на тази част от публиката беше спмената вече. Въпрки ,че бях член на НФК кикога не съм ходил организирано на мач с тях.
Как се развива агитката като основната им работа по време на мач, е заяждане с ЦСКА, но като трябва да изрязят позиция свързана с отчайващото състояние на Левски, започва едно мълчание, ни вопъл ни стон, нито плакат, нищо. Рзбира се има и такива ,които въпреки всичко сме на стадиона опитва ме се и да изразим мнението си, но още на входа бива ме заплашвани и иземани плакатите защото не са минали фейс контрола на НКП

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 яну 2012 22:59

santiliana написа:Лъв-е ще бъда един от най-щастливите хора да видя стадиона ни без хора, тероризиращи с поведението си други хора... Аз никога не съм се наричал "ултрас" или "фен"... Аз съм просто- ЛЕВСКАР! До мозъка на костите си... И наистина- навремето (за мен това беше периода 1984-1994 г.) беше "приказка" дори и да се "сборим" с някой от онези...Имаше много символика във всичко, пич. Не зная на колко си, нито от къде си (предполагам си кореняк софиянец), но аз съм от дълбоката провинция. И това по никакъв начин не ми е пречило да си подкрепям отбора на моето сърце безотказно и навсякъде, където съм имал възможност и сили да бъда. Казвал съм го на няколко пъти- аз съм 40 годишен мъж, а за Левски съм започнал да се интересувам активно от 1978-79 г. ...Когато говоря някои неща, които просто не одобрявам, ги казвам искренно- защото все си мисля, че тук трябва всички да имаме една голяма и обща идея- успеха на НАШИЯ Левски... Всичко друго е едно дребнотемие и заяждане за глупости...

Няма значение откъде си, ЛЕВСКИ е на всички които го обичат истински !

П.П. Радвам се, че поне с теб намерихме общ език :)
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 яну 2012 23:03

Blue_Lion написа:
santiliana написа:Лъв-е ще бъда един от най-щастливите хора да видя стадиона ни без хора, тероризиращи с поведението си други хора... Аз никога не съм се наричал "ултрас" или "фен"... Аз съм просто- ЛЕВСКАР! До мозъка на костите си... И наистина- навремето (за мен това беше периода 1984-1994 г.) беше "приказка" дори и да се "сборим" с някой от онези...Имаше много символика във всичко, пич. Не зная на колко си, нито от къде си (предполагам си кореняк софиянец), но аз съм от дълбоката провинция. И това по никакъв начин не ми е пречило да си подкрепям отбора на моето сърце безотказно и навсякъде, където съм имал възможност и сили да бъда. Казвал съм го на няколко пъти- аз съм 40 годишен мъж, а за Левски съм започнал да се интересувам активно от 1978-79 г. ...Когато говоря някои неща, които просто не одобрявам, ги казвам искренно- защото все си мисля, че тук трябва всички да имаме една голяма и обща идея- успеха на НАШИЯ Левски... Всичко друго е едно дребнотемие и заяждане за глупости...

Няма значение откъде си, ЛЕВСКИ е на всички които го обичат истински !

П.П. Радвам се, че поне с теб намерихме общ език :)

Радвам се, че мислите по този начин! Дано повече левскари са на това мнение! :) За един ПО-СИЛЕН ЛЕВСКИ! :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 яну 2012 23:08

milen.hristov написа:
Blue_Lion написа:Ми тогава едни хора решиха да мятат бомби, и нещата бяха в Сектор "Б", не във "В" както каза г-н "Защитна плеяда" :mrgreen:

Никъде не съм написал, че Гонзо има вина тогава, той даже още не беше върнат в Левски тогава, владко тогава го познаваха шепа фенове, просто той винаги си е бил такъв ,човек без собсвтено мнение, също вината му е НИКАКВА. Тогава всичко беше предварително добре замислено, и Голди не можа да го предодврати, исе намеси Сираков, като реакцията в следващият момент на тази част от публиката беше спмената вече. Въпрки ,че бях член на НФК кикога не съм ходил организирано на мач с тях.
Как се развива агитката като основната им работа по време на мач, е заяждане с ЦСКА, но като трябва да изрязят позиция свързана с отчайващото състояние на Левски, започва едно мълчание, ни вопъл ни стон, нито плакат, нищо. Рзбира се има и такива ,които въпреки всичко сме на стадиона опитва ме се и да изразим мнението си, но още на входа бива ме заплашвани и иземани плакатите защото не са минали фейс контрола на НКП

Срещу Тара имаше доста плакати, не само в "Б", както и доста рефрени, че и песен се измисли и се пее и до днес ! Даже имаше кампания с плакати и флаери из цяла София ! Отделно доста пъти беше казано/показано на играчите, че не уважават ли фланелката, няма да получат подкрепата на феновете и така и стана ! И пак те питам, защо не отидете на стадиона и не си изразите позицията с рефрени или по някакъв оригинален начин, но и да е адекватен, нали : Сега ако извадиш плакат за Казанската афера или за това, че са ни сменили името на "Витоша", само ще се изложиме щото вече не е актуално просто - то и затова не се пускат кви да е плакати ! Има медии, има интернет и нещата трябва да се съгласуват, за да не се излагаме ;)
Аз между другото този сезон веднъж бях в Сектор А и като запяхме с мои приятели против Тара всички ме гледаха като теле в железница...ама иначе не го харесват, е кво говориме ???
А Гонзо е човек който е бил лидер и сега е такъв, и такъв човек няма как да е без мнение - това, че не го харесваш е едно, но фактите са други ! Не отричам, че Георги Иванов направи грешки които навредиха на ЛЕВСКИ, за което си заслужава критиките, но не и обиди !
Изображение

Върни се в “Левски”